aslında benim yaptığım diyete benziyor ekmek yerine yulaf kepeği geçti sınırsız olması psikolojik olarak etkiliyor tabi de yediğim az çok aynı sevmemdeki en önemli sebep gece acıkmamam son zamanlarda akşam yemeğinden sonra meyve yer ona rağmen gece yarısı yine acıkır olmuştum bugün 3.gün daha hiç açlık hissetmedim bu sürede belki şartlandırdım kendimi ondandır ama bakalım ilerleyen günlerde belli olur artıkSağol Daykocum...
Dukanı sevdin demek...Yiyeceklerin sınırsız oluşumu hoşuna gitti..
Kolay gelsin daykocum bir süre ben de denedim dukanı ama bana yaramadı pek biraz kilo vermiştim gerçi ama beceremedim işte meyvesiz neyim duramadımaslında benim yaptığım diyete benziyor ekmek yerine yulaf kepeği geçti sınırsız olması psikolojik olarak etkiliyor tabi de yediğim az çok aynı sevmemdeki en önemli sebep gece acıkmamam son zamanlarda akşam yemeğinden sonra meyve yer ona rağmen gece yarısı yine acıkır olmuştum bugün 3.gün daha hiç açlık hissetmedim bu sürede belki şartlandırdım kendimi ondandır ama bakalım ilerleyen günlerde belli olur artık
aslında benim yaptığım diyete benziyor ekmek yerine yulaf kepeği geçti sınırsız olması psikolojik olarak etkiliyor tabi de yediğim az çok aynı sevmemdeki en önemli sebep gece acıkmamam son zamanlarda akşam yemeğinden sonra meyve yer ona rağmen gece yarısı yine acıkır olmuştum bugün 3.gün daha hiç açlık hissetmedim bu sürede belki şartlandırdım kendimi ondandır ama bakalım ilerleyen günlerde belli olur artık
Meyra yena tabloyu yaptı gördün mü
Gitti mi demek adaşım
Adaşım yine verdi bu hafta gram da olsa ben de tık yok
Gordum ablam, maşaallah valla beni cebinden çıkarıyo....
Çok sağol yenam, ellerine sağlık.....
Hoşgeldin...Bayan 5333.:)
Iyi gidiyor valla ismini hakediyor
aslında benim yaptığım diyete benziyor ekmek yerine yulaf kepeği geçti sınırsız olması psikolojik olarak etkiliyor tabi de yediğim az çok aynı sevmemdeki en önemli sebep gece acıkmamam son zamanlarda akşam yemeğinden sonra meyve yer ona rağmen gece yarısı yine acıkır olmuştum bugün 3.gün daha hiç açlık hissetmedim bu sürede belki şartlandırdım kendimi ondandır ama bakalım ilerleyen günlerde belli olur artık
Meyra'cığım, senin karnında ki pıtırlar devam ediyormu.??
Sağol canım benim meyveyle pek aram yoktur normalde sırf Abur cubur yememek için yiyorumKolay gelsin daykocum bir süre ben de denedim dukanı ama bana yaramadı pek biraz kilo vermiştim gerçi ama beceremedim işte meyvesiz neyim duramadım
Sanırım dediğin gibi canımProtein acıktırmıyordur muhtemelen...
Meyve zaten acıktırıyor özellikle elma yediysem ki sevmem pek...Anın da midem kazınır...
bir de beni türk kahvesi acıktırıyor nescafe tok tutar mesela....
sormuşsun gibi kendimi sana anlattım :)) hani merak ettiysen öğrenmiş oldun.:))
Canım afiyet olsun bi günde Sütlü Nescafé günü yapalımDayko sütlü nescafe gerçekten tok tutuyor hem dukana uygun
Canım da istiyordu da az önce mandalina yedim şiştim yarın içerim artık
Evette galiba o pıtırlar hışırtıymış ablam: ))))
Yani aslı yok galiba çunku rgl olcam gibi: )
Uşuttum sanırsam.
Bir gün ermişlerden birine sormuşlar.
” Sevginin sözünü edenler ile sevgiyi gerçekten
yaşayanlar arasında ne fark vardır.?
” Bakın, göstereyim” demiş ermiş.
Bir sofra hazırlamış.
Sevgiyi dilinden düşürmeyen, ama dilden gönülle de indirmeyen kişileri çağırmış bu sofraya.
Hepsi yerlerine oturmuşlar.
Derken, tabaklar içerisinde sıcak çorbalar gelmiş ve arkasından da ”derviş kaşığı” denilen bir metre kaşıklar.
Ermiş
” Bu kaşıkların sapının ucundan tutup öyle yiyeceksiniz” diyede bir şart koşmuş.
” Öyle kaşığın çukur kısmından tutmak yok”
” Peki” demişler ve çorbayı içmeye girişmişler.
Fakat oda ne?
Kaşıklar uzun geldiğinden, sofradaki hiç kimse bir türlü döküp saçmadan götüremiyormuş çorbayı ağzına.
En sonunda, bakmışlar bu iş olmuyor vazgeçmişler çorbadan.
Öylece, aç aç kalkmışlar sofradan.
Onlar sofradan kalktık dan sonra,
Ermiş: ”’ Şimdi de sevgiyi gerçekten bilip yaşayanları çağıralım yemeğe” demiş.
Yüzleri aydınlık, gözleri sevgiyle gülümseyen ışıklı insanlar gelmiş oturmuş sofraya.
Ermiş: ” Buyurun bakalım” deyince de, her biri uzun boylu kaşığı çorbaya batırıp karşısındaki Arkadaşına uzatıp içmişler çorbalarını.
Böylece her biri diğerini doyurmuş ve kendisi de doymuş olarak şükür içinde kalkmış sofradan.
” İşte” demiş ermiş. ” Kim ki hayat sofrasında yalnız kendisini görür ve doymayı düşünürse, o aç kalkacaktır.
Ve kim ki, kardeşini düşünür de doyarsa, o da kardeşi tarafından doyurulacaktır şüphesiz.
Şunu da unutmayın ki, hayat pazarında alan değil, veren kazançlıdır her zaman.”
Offff of of şahane, sağol ablam, yureğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?