Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende özledim seni girip okudum yazasım gelmedi nedense eşinde sende hasta olmuşsunuz geçmiş olsun Kabızlık oluyormuş okudum bol bol suiçiyorum ihlamuru da bilmiyordum sağol ama 2 kupa Yaseminli yeşil çayımı muhakkak içiyorum

Benim de çok hoşuma gitti paylaşayım sizinle dedim...
Teşekkür ederiz canım

çok sağol daykom.
bu ıhlamurun çiçeği baya tokluk hissi veriyor gerçekten, hani çok acıktığında arada bir istersen deneyebilir tüketebilirsin.
benim pek ıhlamurla aram yoktur, yani içince beni bir tuhaf eder ondan içemem ben.
bu formülü hayatımda bir kere gittiğim çok pahalı bir diyetisyen demişti bana: ))))))
ayyy paracığım gitmiştiiiii: )))))

hayırlı akşamlar güzeller
ben ancak gelebildim. sohbeti kaçırdım yine

çok sağol canım. inan kendimi sıka sıka hertarafım tutuldu başımın ağrısı hiç geçmiyor.bugün fayanscı geldi adam cumaya kadar bitirip gidecekti. kaynım ben sulamasını yaparım dedi çay içmeye oturdular. onlar cumaya gidince bir geçtim mutfağa. üç tanesini ters koymuşlar. onları değiştirtdim. sonra kaynım derzleri yapmaya geldi eltim, gelinide beraber geldi. birde çocuk düştü dudağı kanadı. çok üzüldüm.evde artık kafayı oynatıcam. geç olduğuna göre güzel olsa içim rahatlıycakta sanki istediğim gibi güzel olmadı. bilmiyorum artık

hadi yaaa neyse sıkma canını tabiki güzel olur olmaz mı koskoca mutfak değişiyor bitsin bi nasıl seviceksin bak :) o kadar ilgieniyorsun başında duruyorsun güzel olmaz mı hiç. işte nedir seni çok yıpratılar normalde bu kadar yıpranmıyor insan .....

adaş ellerine sağlık bence buda oluyorda nilüş yapmış iştee dün ben yoken ne güzel sohbet etmişsiniz ben gelemediim...

nilüş ben tobloda yokum sankiii napcaz :))))

haftaya benide ekleyin ay niye dışarı atınız ki bir tabloya sıdıramadınız :))

nurcum kolay gelsin bence bırakma sabırlı ol madem başladınız hem ufaklık öğrenek baksana annesi sen süprizleri düşün çoğalt :)

Neden değiştirmek istiyorsun.?

ASUZE..:))))

asuze mi olucak ne olsaki yeni adı ? :)

frıda beğendi ve gitti...

yaa sorma canım akşam gelemedim eşim yeni telefon almış kendine onu çözmeye çalışıyorduk yardım istedi hep onunla ilgilenmek zorunda kaldım ..

Hayırlı Sabahlar güzeller
Büyük kızı dersaneye gönderdim hemen bi poğaça hamuru mayaladım benim minikler seviyorlar yesinler tazecik
Birazdan ilk miniğim gelir bile
Bana kolay gelsin bugün epey curcunalı geçecek
Bakalım kayınvalidem gelecek mi ama sanki içimde gelecek gibi bir his var
Bir de regl oldum bugün oh ne guzel

günaydın kızlarrrr
dün arkadaşlara oturmaya gittim günü varmış çağırdı
eve geldim kafam kazan gibi çok kötü ağrıyordu
biraz bakındım ama neler okudum hiç hatırlamıyorum
tabloyuda 74FRIDA nın alıntısında gördüm
ellerinize sağlık kızlar
bugünde bebek mevlüdüne gitcem
gelince görüşürüz inşallah

Bende zor alıştırdım çocuk sinirden kafasını duvarlara vurmaya başlamıştıı. Sonra dr den oğlumun tuvalet kitabı nı aldım önünde klozet kapağı resmi var. En arka sayfasında çıkartmalar var. Sık sık okuduk kitabı. Çiş için sürekli rüşvet verdim. Hagisin gece kilotlarından aldım. Başlarda tuvaletinin önemli olduğunu hissettir sonra sonra bunu yapmak zorunda olduğunu anlat. Geçtiğimiz yaz oturup ağlıyordum. Çocuğun sinirleri yıpranmıştı. Şimdi kimse söylemeden gidip yapıyor bazı geceler çok uyursa kaçak oluyor. Onun içinde sürekli yatak Koruyucu serili artık bezi kendide istemiyor. Bende biraz uyku düşkünüyüm gece tuvalete kaldırmıyorum. Kaldırsamda gitmez o ayrı. Allah sabır versin
Hıı lazımlık dersen 2 tane aldım ikiside mis gibi pırıl pırıl. Bide klozetten korkuyor klozet kapağıda aldım özel

HAFTANIN SPOR 1.si _________ 205dk ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si _________ 60dk ________ yst38
Yine yeniden ilk 3 yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…