aslında benim yaptığım diyete benziyor ekmek yerine yulaf kepeği geçti sınırsız olması psikolojik olarak etkiliyor tabi de yediğim az çok aynı sevmemdeki en önemli sebep gece acıkmamam son zamanlarda akşam yemeğinden sonra meyve yer ona rağmen gece yarısı yine acıkır olmuştum bugün 3.gün daha hiç açlık hissetmedim bu sürede belki şartlandırdım kendimi ondandır ama bakalım ilerleyen günlerde belli olur artık
Hayırlı Sabahlar güzeller
Büyük kızı dersaneye gönderdim hemen bi poğaça hamuru mayaladım benim minikler seviyorlar yesinler tazecik
Birazdan ilk miniğim gelir bile
Bana kolay gelsin bugün epey curcunalı geçecek
Bakalım kayınvalidem gelecek mi ama sanki içimde gelecek gibi bir his var
Bir de regl oldum bugün oh ne guzel
Yine yeniden ilk 3 yuppi
Ellerine saglik canimHAFTANIN SPOR 1.si _________ 205dk ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si _________ 60dk ________ yst38
Canim Allah kolayliklar ve de sabir versin sana zor is tadilathayırlı akşamlar güzeller
ben ancak gelebildim. sohbeti kaçırdım yine
çok sağol canım. inan kendimi sıka sıka hertarafım tutuldu başımın ağrısı hiç geçmiyor.bugün fayanscı geldi adam cumaya kadar bitirip gidecekti. kaynım ben sulamasını yaparım dedi çay içmeye oturdular. onlar cumaya gidince bir geçtim mutfağa. üç tanesini ters koymuşlar. onları değiştirtdim. sonra kaynım derzleri yapmaya geldi eltim, gelinide beraber geldi. birde çocuk düştü dudağı kanadı. çok üzüldüm.evde artık kafayı oynatıcam. geç olduğuna göre güzel olsa içim rahatlıycakta sanki istediğim gibi güzel olmadı. bilmiyorum artık
Hosbuldum canim sen nasilsin gectimi gribinkaçak hoş geldinözletin kendiniii bu kadar ara verme bi daha. yeni süprizlerle gelmişsin dukan yapıyormuşsun atak evresindemisin kaç gün yapıcaksın atağı ? bende aburcubur yerine meyvaları koydum vazgeçemem gibiii nereleri takip edip yapıyorsun ??? perşembe günü sözde proteğin günü yapmıştım ama öğlen yine bir hurmaya bir mandalina yemiştim desene
tam proteğin günü olmadı :))
canım misafirin geliyormuş kolay gelsin yap bir diyet menüde görsünler öğrensinler senden74FRIDA canim sen arastirmismiydin bu diyeti bilgin varmi?
Hee yulaf kepeğinden bişiler yapim geldiklerine pişman olsunlarcanım misafirin geliyormuş kolay gelsin yap bir diyet menüde görsünler öğrensinler sendenyaaa ben dukanı bilmiyorumda işte kulak aşinalığı eee forumlardada yapan arkadaşlarda vardı sonracığıma benim 3 kuzenim dukan yaparlar arada yeni başlamışlardı geçenlerde atakdalar neysee ... ama ne kadar çevreden bilgi toplarsan topla ilede kitabını okumak lazımış diye biliyorum sende alıcakmışsın zaten tam dukan yapmak gözğmde büyüsede dukanın her menüsü dikkatimi çeker çünkü proteğinle beslenmek kilo vermemizde çok yardımcı..
daykocum o tatladırıcıların bitkisel olanıda var almak lazım aslında bende hep alayım diyorum ama ihmal ediyorum birde tadı güzel olurmuki düşüncesi varya o yüzden almıyorum epey oldu geçenlerde tam buday unundan puaça yapmıştım hiç güzel olmadı arkadaşlarda kızdı madem puaça yapıcaksın normal undan yap en azından tadı güzel olur dediler ...Hee yulaf kepeğinden bişiler yapim geldiklerine pişman olsunlar
Canım tarifleri araştırıyorum daha ama süt tozu tatlandırıcı kullanıyorlar ben pek taraftar değilim yapay tatlandırıcı kullanmaya hiç yemem o tatlıyı öyle yiyeceğime
1.y.o.l.c.u……-2
2.berkuras……-1.8
3.yst38……-1.1
Kuzum ben burda yulaf kepeğini zor buldum ilçedeki marketlerin hepsini gezdim 1 paket bulabildim onu hiç bulamam ancak alışveriş merkezine gitmem lazımdaykocum o tatladırıcıların bitkisel olanıda var almak lazım aslında bende hep alayım diyorum ama ihmal ediyorum birde tadı güzel olurmuki düşüncesi varya o yüzden almıyorum epey oldu geçenlerde tam buday unundan puaça yapmıştım hiç güzel olmadı arkadaşlarda kızdı madem puaça yapıcaksın normal undan yap en azından tadı güzel olur dediler ...
Aleykümselam canım geçmiş olsun Paylaşım için de teşekkürlerselamün aleyküm...
bugün başım ağrıyo biraz nedense, pufff....
Hee her hafta köfte olmaztebrikler kızlar: )
anaaam ben bu hafta listeye giremedim: )
ellerine sağlık asuman ablam.....
Kuzum ben burda yulaf kepeğini zor buldum ilçedeki marketlerin hepsini gezdim 1 paket bulabildim onu hiç bulamam ancak alışveriş merkezine gitmem lazım
Aleykümselam canım geçmiş olsun Paylaşım için de teşekkürler
Sen de kendini kandır iyiyim diye ben öyle yapıyorumsağol canım, aman benim çörüm bitmezki hangi birine geçmiş olsun diceniz vallaaaa: )))))))
Sen de kendini kandır iyiyi diye
Bende yapmıştım canım. Pizzayı tavsiye ederim.74FRIDA canim sen arastirmismiydin bu diyeti bilgin varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?