Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçak hoş geldin özletin kendiniii bu kadar ara verme bi daha. yeni süprizlerle gelmişsin dukan yapıyormuşsun atak evresindemisin kaç gün yapıcaksın atağı ? bende aburcubur yerine meyvaları koydum vazgeçemem gibiii nereleri takip edip yapıyorsun ??? perşembe günü sözde proteğin günü yapmıştım ama öğlen yine bir hurmaya bir mandalina yemiştim desene tam proteğin günü olmadı :))

adaş kolay gelsin yorulacaksın bugün benimde ne zaman özel günüm olsa kalabalık misafir denk gelir. aksilik dikkat et belini ağrıtma diyecem ama bakalım ....

kayın valide gelmese iyi olur yaaa oda başka gün gelsin sen bugün kardeşlerinle güzel bir gün geçir olmaz mıı

Yine yeniden ilk 3 yuppi

tebrikleer devamını bekliyoruz :)

HAFTANIN SPOR 1.si _________ 205dk ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si _________ 60dk ________ yst38
Ellerine saglik canim
Canim Allah kolayliklar ve de sabir versin sana zor is tadilat

Hosbuldum canim sen nasilsin gectimi gribin
Evet dukana basladim bakalim becerebilecekmiyim bugun atakta 4. Gunum yarin sebze alisverisi yapip pazartesi seyir`e gecicem netten bi kac site takip ediyorum istersen ozelden soylim valla hic zor gelmedi bana bide testi varya orda ideal kilomu 74 cikardi
Millet 60 tan 50 ye dusmeye calisir ne guldum hee aksam bir sitede okudum kilo vermen yavaslasa bile sikilasma devam ediyormus mezurayi alin elinize degisimi gorun diyordu
Kitabini alicam da esim netten alma magazadan aliriz dedi

Banada misafir gelcek ben daha evi supurecem ben evin bi odasini spor salonuna mi cevirsem acep
2 yan apartmanda bi komsu var eski mahallemdende tanis kizi yeni dogum yapti 6-7 ay olmustur gecen pazarda karsilasinca cok sasirdi nasil verdin kilolari diye ayakuzeri bi sohpetimiz olduydu kadinla dunde markette karsilastik onun kizi da kucuklugunden beri kiloluydu dogum yapti iyice kilo aldi simdi dedi, kizina beni anlatmis ayse ablana soralim nasil verdiyse sende basla hemen demis onlar gelecekti bugun boyle bi kac ornek daha yasadim erkek kardesim bile diyete basladi 5 kg fazlasi varmis sen verirsin ben veremem mi diyor dedim doverim cok pis dalga gecme ablayla ama ciddiymis basladi valla esimde benimle beraber 25 kg dan fazla verdi
Niye bunlari anlattim simdi bi 25 yildir kilolu olan ben bu kadar zayiflayinca insanlarda diyorki o kadar sene kilolu olup verdiyse demekki isteyince verilir (bende oyle deyip baslamistim zaten) cok mutlu oluyorum sizinle de paylasmak istedim istee
HEPIMIZ BASARACAGIZ ER YA DA GEC....

74FRIDA canim sen arastirmismiydin bu diyeti bilgin varmi?
canım misafirin geliyormuş kolay gelsin yap bir diyet menüde görsünler öğrensinler senden yaaa ben dukanı bilmiyorumda işte kulak aşinalığı eee forumlardada yapan arkadaşlarda vardı sonracığıma benim 3 kuzenim dukan yaparlar arada yeni başlamışlardı geçenlerde atakdalar neysee ... ama ne kadar çevreden bilgi toplarsan topla ilede kitabını okumak lazımış diye biliyorum sende alıcakmışsın zaten tam dukan yapmak gözğmde büyüsede dukanın her menüsü dikkatimi çeker çünkü proteğinle beslenmek kilo vermemizde çok yardımcı..

Hee yulaf kepeğinden bişiler yapim geldiklerine pişman olsunlar
Canım tarifleri araştırıyorum daha ama süt tozu tatlandırıcı kullanıyorlar ben pek taraftar değilim yapay tatlandırıcı kullanmaya hiç yemem o tatlıyı öyle yiyeceğime

daykocum o tatladırıcıların bitkisel olanıda var almak lazım aslında bende hep alayım diyorum ama ihmal ediyorum birde tadı güzel olurmuki düşüncesi varya o yüzden almıyorum epey oldu geçenlerde tam buday unundan puaça yapmıştım hiç güzel olmadı arkadaşlarda kızdı madem puaça yapıcaksın normal undan yap en azından tadı güzel olur dediler ...

Kuzum ben burda yulaf kepeğini zor buldum ilçedeki marketlerin hepsini gezdim 1 paket bulabildim onu hiç bulamam ancak alışveriş merkezine gitmem lazım
selamün aleyküm...
bugün başım ağrıyo biraz nedense, pufff....
Aleykümselam canım geçmiş olsun Paylaşım için de teşekkürler

sağol canım, aman benim çörüm bitmezki hangi birine geçmiş olsun diceniz vallaaaa: )))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…