slm kızlar
hızlıca bir geçmiş yaptım. hatice geçmiş olsun cnm.
eminenin ishali vardı evde idare ettim biraz azaldı. dün 6 kere üst üste kustu hastaneye gittik serum taktık.sabaha kadar ordaydım. yatış yaptık, hastanede yerde yoktu eve getirdim evde bakıyorum. eve gelince gaita tahlili verdim zehirli ishal çıktı. antibiyotik serum ekledik tedavisine. akşama kadar baygın yattı hiç birşey yiyemedi. 1 saat önce kendine geldi mama dedi. 3 ölçek mama yaptım yedi çok şükür. şimdi uyudu yine.
durumumuz nasıl olur bilmiyorum cuma bildirim yapmaya girebilir miyim emin değilim. eğer giremezsem izinli yazarsınız.
öptüm hepinizi :-*
canım Allah sıkıntılarını gidersin nasıl iyi hissedersen öyle yap ama bizi çok ihmal etmeBugün ne diyete ne vücuduma faydalı birşey yedim. Bu aralar kafam bozuk canım sıkkın beni bir süre izinli yazın. Ara sıra sohbete gelirim kendimi toplayımda. Yazmayınca size karşı sorumluhissediyorum. Görüşürüz sonra
hoşgeldin diclecim nerelerdesinMerhaba...
emineye çok geçmiş olsunslm kızlar
eminenin ishali vardı evde idare ettim biraz azaldı. dün 6 kere üst üste kustu hastaneye gittik serum taktık.sabaha kadar ordaydım. yatış yaptık, hastanede yerde yoktu eve getirdim evde bakıyorum. eve gelince gaita tahlili verdim zehirli ishal çıktı. antibiyotik serum ekledik tedavisine. akşama kadar baygın yattı hiç birşey yiyemedi. 1 saat önce kendine geldi mama dedi. 3 ölçek mama yaptım yedi çok şükür. şimdi uyudu yine.
durumumuz nasıl olur bilmiyorum cuma bildirim yapmaya girebilir miyim emin değilim. eğer giremezsem izinli yazarsınız.
Çok geçmiş olsun hasibecim gelemezsen izinli yazarım senislm kızlar
Hoşgeldin kaçak : )Merhaba...
Tamam haticecim izinli yazarım seni deBugün ne diyete ne vücuduma faydalı birşey yedim. Bu aralar kafam bozuk canım sıkkın beni bir süre izinli yazın. Ara sıra sohbete gelirim kendimi toplayımda. Yazmayınca size karşı sorumluhissediyorum. Görüşürüz sonra
Allah kolaylık versin canım biliyorum senin yoğun olduğunuKacmadim valla.
Firsat bulamadim...günleri 30 saat üzerinden yasiyorum...
Sağol canımHatice
Kendini nasil iyi hissedersen oyle yapp..arada ugra ama seni merak. Ederiz...oglanin disi nooldu..??
Bu arada kiisa bir ziyaret yapip geldim.
Valla ben de 90 lardayim. Hatta 95 lerde
Hala hayatini düzene sokamadim ki SPOR yapayim ogunlerim düzenli olsun.
Bahar gelmeden biraz toparlanmaliyim ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?