Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ne diyete ne vücuduma faydalı birşey yedim. Bu aralar kafam bozuk canım sıkkın beni bir süre izinli yazın. Ara sıra sohbete gelirim kendimi toplayımda. Yazmayınca size karşı sorumluhissediyorum. Görüşürüz sonra

slm kızlar
hızlıca bir geçmiş yaptım. hatice geçmiş olsun cnm.
eminenin ishali vardı evde idare ettim biraz azaldı. dün 6 kere üst üste kustu hastaneye gittik serum taktık.sabaha kadar ordaydım. yatış yaptık, hastanede yerde yoktu eve getirdim evde bakıyorum. eve gelince gaita tahlili verdim zehirli ishal çıktı. antibiyotik serum ekledik tedavisine. akşama kadar baygın yattı hiç birşey yiyemedi. 1 saat önce kendine geldi mama dedi. 3 ölçek mama yaptım yedi çok şükür. şimdi uyudu yine.
durumumuz nasıl olur bilmiyorum cuma bildirim yapmaya girebilir miyim emin değilim. eğer giremezsem izinli yazarsınız.
öptüm hepinizi :-*

Cok gecmis olsun..

canım Allah sıkıntılarını gidersin nasıl iyi hissedersen öyle yap ama bizi çok ihmal etme

hoşgeldin diclecim nerelerdesin

emineye çok geçmiş olsun

bugünkü menüm
sabah : yarım dilim ekmek, 1 kaşık sumaklı kızarmış soğan, 2 kaşık patatesli yumurta , 1 kk. peynir, 3 zeytin, yeşillik
ara : 1 kupa yeşil çay
öğle : 1 dilim somon , 3 kaşık bulgur pilavı
ara : 1 mandalina, 1 fincan kahve
akşam, yarım dilim ekmek, 1 parça biftek, 2 kâse cacık, 1 fincan kahve

Çok geçmiş olsun hasibecim gelemezsen izinli yazarım seni

teşekkür ederim kızlar
maşallah benimki uyuyor hala ama mıkırdanmaya başladı uyanır şimdi bu gece nasıl geçer bilmem bütün gün haksizlikten uyudu sabaha otururuz sanırım

Hatice
Kendini nasil iyi hissedersen oyle yapp..arada ugra ama seni merak. Ederiz...oglanin disi nooldu..??
Sağol canım
Cumartesi genel anestezi altında yapılcak. Dua edinde hayırla geçelim bunuda.
Gelirim tabii kürkçü dükkanından başka gidecek yerim yokki. Hele kışta geldiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…