Sağol canım
Cumartesi genel anestezi altında yapılcak. Dua edinde hayırla geçelim bunuda.
Gelirim tabii kürkçü dükkanından başka gidecek yerim yokki. Hele kışta geldiki
GÜNAYYDINN KIZLARR kulaklarım çınladı dün ama 2 gündür diyetin d si rejimin r si bile yok hayatımda allah ne verdiyse götürdüm manyak gibi onun için girmek istedim hep ama ne yazcam ki,i bura su bile içmedim nerdeyse hiç işte öle
dünden beride bi baş ağrısı allah migreni olanlara yardı m etsinn valla zor muş yaw
hayattan soğuttu beni klimada yapıyo sanırımm
yenaa derya baykal dikişsiz boyunluk yazarsan gogle çıkıyo çok hoş oluyo ben 4. yi yapıyorum görümce gelcek ankara kış nasıl olsa hediye eltiye geliniömize falan bide sana yapıveririm istersen canımcım
öğleden sonra gezmem var valla bugün neyse inşallah düzelirim vede az yerimm öpüldünüz şimdilik
bu arada karadayı çok güzeldi yaaaaaaaaaaaa
Tunaydinlar guzeller...
Nursena operim seni cok...dusunceli dostlarim benim...
Ayrica ben de kutup ayusu gibiyim...
selamun aleyküm güzeller
bursa yine beyazlara büründü.. bugün sokaklardada kar var. herkesin arabası kapının önünde kimse cesaret edemedi arabayla işe gitmeye benim yürüme özürlü eşim hariçadam nerdeyse karşıdaki markete bile arabayla gidecek
kızlar benimde elimde iki iş var ama benim hiç birisini yapasım yok. pek bir tembelim bu günlerde.. yeğenime kaşkol örmüştüm birisi daha istedi ona başladım. başka birisi patik istedi onu yaptım patik isteklerinin devamı geliyor biteceğide yok bende elimdekini bitirmiyorum sallanıp duruyor
İyi akşamlar
Dün tüm gece boyunca kar yağdı sabah tatil bekledik ama olmadı malesef sınavları olduğu için kızlar mecbur gittiler okula
Aşırı soğuk var her yer buz ama 2 gün tatil oldu okullar yarın dersane de tatil
Kahvaltımı yaptıktan sonra öğlen arkadaşıma gittim eve geldim yemek felan derken şimdi oturdum daha salata yapacağım
slm kızlar
hızlıca bir geçmiş yaptım. hatice geçmiş olsun cnm.
eminenin ishali vardı evde idare ettim biraz azaldı. dün 6 kere üst üste kustu hastaneye gittik serum taktık.sabaha kadar ordaydım. yatış yaptık, hastanede yerde yoktu eve getirdim evde bakıyorum. eve gelince gaita tahlili verdim zehirli ishal çıktı. antibiyotik serum ekledik tedavisine. akşama kadar baygın yattı hiç birşey yiyemedi. 1 saat önce kendine geldi mama dedi. 3 ölçek mama yaptım yedi çok şükür. şimdi uyudu yine.
durumumuz nasıl olur bilmiyorum cuma bildirim yapmaya girebilir miyim emin değilim. eğer giremezsem izinli yazarsınız.
öptüm hepinizi :-*
günaydıın çalışkan hatunGunaydin arkadaslar...
Oyyy cok guzel daficim cam onunde ne de guzel kahve keyfi yapilir
kızlar mutfak penceremden kar manzarası
Alt katin bos olmasi cok fark ediyor canim benim komsumda alt katta oturuyor onun alti isyeri orda da kalorifer yok bos dukkan bizden daha soguk oluyor onlarin daire( bizim merkezi sistem komurlu )Selamün aleyküm...
ayyyy çok sogukkk donuyoz yaww...bu ev hiç ısınmıyo alt kat boş ondanmı acep...babanneler gibi bacaklarıma battaniye almadan oturamıyom...
diyet iyi gidiyo ama pek bi eksilme yok regldan olabilir...hep bi bahanem var sanki...ne olcek halim...
bende yapıyorum zatenOyyy cok guzel daficim cam onunde ne de guzel kahve keyfi yapilir
Afiyet olsun canimbende yapıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?