Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ye bir tane içli köfte canım nolcak
Makine sorunun çözülmedi mi hala ne sinir bozucu
Gelenekçiyimdir gerçekten yuvamı bırakamıyorum
Hadi kolay gelsin sana canım eşim film açmaya çalışıyor izleyeceğiz inşallah internet az sorunlu gibi ama

bende geldimm...ama herkes gitmişkii...

Aleykum selam..

Sevindim zeynepçim yoluna girmesine beslenmenın..
Çocuklar nasıl iyileştilermi.??

sağol yenacım bende memnunum şuanki durumumdan...çok zor oldu ama şimdilik başarılı ve umarım devam eder....

çocuklar idare ediyolar...biri iyileşiyo diğeri hasta..bu sene böyle nöbetleşe hastalıkla geçiyo...ama şuan daha iyiler ayakta geçiriyoruz...

Zeynepcim maşallah diyelim darısı bize olsun inşallah

sağol ablacım...

Ben iyice tembelleştim elişi konusunda.....
Eskiden yine yapardım ara ara: )
Son zamanlarda hiç yapmaz oldum.
El işi, el uğraşı can bence bir kadın için....
Şuan 2yarım işim var elimde, tekli koltuğa dekor amaçlı başladığım orgu ortu ile
vitrin içi ve fiskos kaneviçe işlemesi.

hım anladım bende işte bi dönem taylan kümeli listeleriylee 109 ları görmüştüm ama sonra bir bıraktım yine 130 u geçtim dünki paylaştığım listeside ilk hafta başlama listesiydi eskiden sıkılmadan yapmıştım ama dün bakınca çok zor göründüü vazgeçtim sende inş yeniden 70 li rakamları görürsün canım :)

ne güzel haberler diyeti iyi giden biriii tebrik ederiim :))

burda 3saattir kar yağıyor: ))))
çok şükür bu sene 2.beyaz örtüde oldu, geçen kış bir örtü bile olmamıştı malesef.

bizdede kar yüzünden okular tatil meyra ama kar yok bekliyoruz :) gerçi ben pek sevmem karda dolaşamam buz filan kötü yaniii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…