- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asucum,eskiden bu saatler de ne kalabalık olurdu değilmi topik...
nursena da gelmiyor pek..
Demin meyrayı gördüm ama gitti yine...
Aleykum selam..
Sevindim zeynepçim yoluna girmesine beslenmenın..
Çocuklar nasıl iyileştilermi.??
Zeynepcim maşallah diyelim darısı bize olsun inşallah
İnşallah gider daficim daha var cumayakızlar benim bu hafta 900 gr. fazlam var inşallah cumaya kadar gönderirim
hoşgeldin ablacım...bizde karadayı izliyoz bi yandan...nursena çok seviyodu...Ben geri geldim Zeynepcim filmleri açamadık vazgeçtik izlemekten
bizde de kar yağıyor şu an sabaha kadar yağarsa epey birikir geçen sene hiç yağmamıştı nerdeyse burda daburda 3saattir kar yağıyor: ))))
çok şükür bu sene 2.beyaz örtüde oldu, geçen kış bir örtü bile olmamıştı malesef.
Biz bugün izleyecek bişey bulamadıkhoşgeldin ablacım...bizde karadayı izliyoz bi yandan...nursena çok seviyodu...
B
bizde de kar yağıyor şu an sabaha kadar yağarsa epey birikir geçen sene hiç yağmamıştı nerdeyse burda da
ay bizdede kar yağıcak diye yarın için okulları tatil yaptılar ama karın k sı bile yok görünürde...gülsekmi ağlasakmı bilemedim...
inş birikir ablacım: )
yağar daha bence canım.
Kolay gelsin canım ellerine sağlıkay hazır çocuklar uyudu bende accık seccademi işlemeye devam edeyim yoksa bitmeyecek elimde kaldı kaç zamandır...
sağol...Kolay gelsin canım ellerine sağlık
Öncelikle bayagı kapsamlı bir tahlil istedi sonra bir hafta yeme alışkanlıklarına detoks yaptırdı sonra da altında çalışan 4 diyetisyen daha vardı onlardan ayrıcabiri de seni takip ediyordu ayda bir kez Taylan kümeli ile gorüsuyorduk her hafta yediğini yazıp götürüyorsun her hafta farklı şey ekleyip çıkarıyorlardı aldığın sonuclara göre 82 den 72 ye inmiştim yıl 2004 10 yıl sonra şimdi 97 deyim:)
Selamün aleyküm...
nasılsınız hanımlar...benim günler pek bi yoğun geçiyo..arada bi göz atıyom size ama kalamıyorum muhabbete katılamıyorum...misafirim var...diyetim iyi gidiyo...inşallah cumaya güzel bir rakam görmeyi umut ediyorum...
burda 3saattir kar yağıyor: ))))
çok şükür bu sene 2.beyaz örtüde oldu, geçen kış bir örtü bile olmamıştı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?