inş canım ya özledik senelerdir doğru düzgün kar görmedik...
elişi gerçekden beyni rahatlatıyor bizler için çok iyi ama ben yeteneksizim bu konuda sanki eskiden çok dantel örmüşlüğüm var ama artık onlarda kullanılmıyor. geçen kurdele almak için tuafiyeye girdim bayanlar kurslarda güzel şeyler yapıyorlar iğne oyasından bohçalar filan istiyorum aslında 40 ımdan sonra iğne oyası öğrenebilirmiyim ki acaba .....Ben iyice tembelleştim elişi konusunda.....
Eskiden yine yapardım ara ara: )
Son zamanlarda hiç yapmaz oldum.
El işi, el uğraşı can bence bir kadın için....
Şuan 2yarım işim var elimde, tekli koltuğa dekor amaçlı başladığım orgu ortu ile
vitrin içi ve fiskos kaneviçe işlemesi.
elişi gerçekden beyni rahatlatıyor bizler için çok iyi ama ben yeteneksizim bu konuda sanki eskiden çok dantel örmüşlüğüm var ama artık onlarda kullanılmıyor. geçen kurdele almak için tuafiyeye girdim bayanlar kurslarda güzel şeyler yapıyorlar iğne oyasından bohçalar filan istiyorum aslında 40 ımdan sonra iğne oyası öğrenebilirmiyim ki acaba .....
Aaa neden olmasın,, inan öğrenmenin üretmenin yaşı yok.
Herkesin el işinde uğraşında ilgisi yeteneği farklıdır.
Bak benim en buyuk teyzem 50nin üstünde ama resim kursuna gidip resim yapmayı öğrendi, halada devam ediyor gitmeye ilerletmeye, öyle güzel tablolar yaptıki, zaten resmi severdi ve yeteneğide vardı.
Hediyelik yapmaya başlicak yakınlarına yakında: )
Onlardan biride benim: ))))
Sağolsun, bir çiçek tablosu yapıcak.
ne güzel yaaa bravo teyzene işte görüp heveseniyorum da tembelik ediyorum biraz. gitmek lazım aslında iğne oyası ince iş yaaa gözüm görürmükii filan diyee :)) gerçi artık yakın gözlüğüne ihtiyaç duyuyorum zaten :)
aklıma geldi dayko da tablo yapıyordu nasıl oldu acaba
zeynepcim senin adına sevindim canım. inşallah devamı gelir
asuu ben aynı olmaya razıyım ama şu anda artı görünüyor.
hım anladım bende işte bi dönem taylan kümeli listeleriylee 109 ları görmüştüm ama sonra bir bıraktım yine 130 u geçtim dünki paylaştığım listeside ilk hafta başlama listesiydi eskiden sıkılmadan yapmıştım ama dün bakınca çok zor göründüü vazgeçtim sende inş yeniden 70 li rakamları görürsün canım :)
ne güzel haberler diyeti iyi giden biriii tebrik ederiim :))
bizdede kar yüzünden okular tatil meyra ama kar yok bekliyoruz :) gerçi ben pek sevmem karda dolaşamam buz filan kötü yaniii ...
Kolay gelsin canım, kızlaramı işliyon?: )
inşallah ablacım...
sağol inşallah daim olur...
sağol canım yok kızlara değil görümcem evlencek ya bohçaya koymak için ona yapıyorum iki tane biri bitti ikinciyi yapıyorum...kızlar için daha erken sankim...
Zeynep siyah etaminemi yapiyosun namazligi..kolay gelsin..
El isi sanirim ben de sevmiyorum pek..rahmetli annem kucuklugumden itibaten zorla dantel vb.isletince sogudum ben de...
Zeynep siyah etaminemi yapiyosun namazligi..kolay gelsin..
El isi sanirim ben de sevmiyorum pek..rahmetli annem kucuklugumden itibaten zorla dantel vb.isletince sogudum ben de...
allah kolaylık versin inş.
kvler geliyorlar.....
bu hafta apartmandaki komşularımı alcaktım, artık alamam heralde.
2gün kalırlar galiba.
dışarısıda nasıl kar kıyamet ben olsam bu havada yola düşmem, ben düşmüyom ama düşen düşüyo işte: )
neyse ben kaçayım işler beni bekliyor, bir kahve içeyim demiştim, kocaman öptüm hepinizi.
Selamün aleyküm...
nasılsınız...ben güne iyi başladım..ama çok soğukk üşüyoz yavv...gece bi ufak kar yağdı ama tutmadı şimdide ara ara atıyo ama tutmaz okulları boşuna tatil ettiler istanbulda bence...
şuan beyaz etamine işliyorum yenacım ama daha önce pek çok rengede işledim...elimdeki bitsinde resim atarım inş...
benimde normalde elişiyle pek aram yok ama ara ara bi heves geliyo ozamanları değerlendiriyom..en severek yaptığım etamin olmakla beraber kasnak lifide zevkli...bu ara dantelede hevesim var ama vaktim yok...kocam takke yap bana diyo fırsat bulursam onu yapıcam..çok çeşitli şeyler yapıyom ama hiçbirinde çok iyi değilim...bende evdeki elişi baskısı yüzünden çok soğumuştum...
selamun aleyküm güzeller
bursa yine beyazlara büründü.. bugün sokaklardada kar var. herkesin arabası kapının önünde kimse cesaret edemedi arabayla işe gitmeye benim yürüme özürlü eşim hariçadam nerdeyse karşıdaki markete bile arabayla gidecek
kızlar benimde elimde iki iş var ama benim hiç birisini yapasım yok. pek bir tembelim bu günlerde.. yeğenime kaşkol örmüştüm birisi daha istedi ona başladım. başka birisi patik istedi onu yaptım patik isteklerinin devamı geliyor biteceğide yok bende elimdekini bitirmiyorum sallanıp duruyor
haklısın canım eşim de evden Çıkma dedi bugün ama arkadaş aynı cadde üzerinde düz yolasucum aman dikkat et heryer buz diyorsun Allah korusun ayağın falan kayar belin rahatsız zaten. ben dışarıya çıkmaya cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?