Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de öpüyorum...naber.?
vallaha haberler kötüü eşim bugün sigartaya filan gitti emeklilik işlemleri için ayın 15 ine kadar çalışacak sonrasında izne ayrılıp düşünecem diyor. emekli olacağı için çok da üzülüyor bende onu rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum da evde diz dize nasıl vakit geçirecez diyee bakalım ....

büyük haksızlık eşine yapılan...
herşeyin hayırlısı diyelim yine de...

Hakkınızda hayırlısı olsun adaşım

büyük haksızlık eşine yapılan...
herşeyin hayırlısı diyelim yine de...

Hakkınızda hayırlısı olsun adaşım

sağolun eşim iş yerinden huzursuz olduğu için tadımız yok pek, bakalım nolucak ...her ne olucaksa hakımızda hayırlısı olur inş. ben işi uzatmamasından yanayım bir an önce emekli olsun istiyorum oda emekli olmamaya çalışıyor bayağı sıkıntı oldu ...

iyi geceler kızlar
emineyi uyuttum size bir bakayım dedim
bugün genel durum olarak daha iyi yürüyüp oynamaya başladı ama hala yemek yemiyor
midesi bulanıyor herhalde 2 kere kustu
sabahtan bu yana 6 ölçek mama, ara ara az su, 2 ısırık çikolata, 1 dilim mandalina, 5-6 tane çubuk kraker ve 1 çay kaşığı pirinç pilavı yedi. babası yürütürken odada tartmış 800gr vermiş
bu arada az önce gözlüğümü silerken gözlük elimde kaldı orta hattan cama gelen parçadan 2ye ayrıldı
eşim yrn götürecek inşallah yapılabilir
akşam akşam iyi keşkek muhabbeti yapmışsınız bende çok severim :)

: ) benim de canım boza istemişti hiç de bilmem tadını felan içtim beğenmedimdi sanırım
benim cnmda kokoreç istemişti. bi de nöbetçiydim o gün akşam üstü eşimi dolaştırıp buldurmuştum. yemesem ağlayacaktım resmen o derece aşermiştim. zaten ondan başka bir şey için hiç adamı yollamadım dışarı hep evde olan ya a yapabileceğim şeylerden aşermiştim :)

Ayyy söyle mercimek köfte yapan bir arkadaşımız olaydı yiyeydik..
aylaar aylar oldu yemedim ve özledim...

Yok mu yapan kuzum gel bana gel bana

Benimde canım uzun zamandır mercimekli köfte istiyor

Ya benim canım da Keşkek isteyecek şimdi hiç de yapmadım bilmem de
hanımlar kendinize gelin burası diyet topiği dermişim

asuu bende zor frenliyorum.. akşam yemeğinden sonra fırına bir tepsi fındık attılar, kesmedi bir tepside çekirdek attılar, çayıda demlediler evi aldı bir koku sakın odaya gelmeyin dedim mutfakta tüketin onları odaya sokmadım dışardan gelen kokuyu içime çeke çeke kekik çayımı yudumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…