- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Nilüş ben kıza hamileyken çok keşkek yedim kendimde yapamıyordum arkadaşa yaptırıp gidip onda yiyordum
Ya benim canım da Keşkek isteyecek şimdi hiç de yapmadım bilmem de
Evet biliyor söz kesildikten sonra ilk onlara gittiğimizde yapmıştı ama ben bilmiyordum hiç yemedimKaynanan bilir.. dersin topikte konusuyorlardı canım çekti annecim...
Evet biliyor söz kesildikten sonra ilk onlara gittiğimizde yapmıştı ama ben bilmiyordum hiç yemedim
Ben yaparım ya kayınvalideciğime zahmet vermem
adaş nedir bu senin kayınvalidenle arandaki aşk kıyamıyorsundaEvet biliyor söz kesildikten sonra ilk onlara gittiğimizde yapmıştı ama ben bilmiyordum hiç yemedim
Ben yaparım ya kayınvalideciğime zahmet vermem
Nasıl durumu iyileştimi.??
Sanırım iyidir aramadım pazar Günü'nden beriadaş nedir bu senin kayınvalidenle arandaki aşk kıyamıyorsunda
vallaha haberler kötüü eşim bugün sigartaya filan gitti emeklilik işlemleri için ayın 15 ine kadar çalışacak sonrasında izne ayrılıp düşünecem diyor. emekli olacağı için çok da üzülüyor bende onu rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum da evde diz dize nasıl vakit geçirecez diyee bakalım ....Ben de öpüyorum...naber.?
vallaha haberler kötüü eşim bugün sigartaya filan gitti emeklilik işlemleri için ayın 15 ine kadar çalışacak sonrasında izne ayrılıp düşünecem diyor. emekli olacağı için çok da üzülüyor bende onu rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum da evde diz dize nasıl vakit geçirecez diyee bakalım ....
Hakkınızda hayırlısı olsun adaşımvallaha haberler kötüü eşim bugün sigartaya filan gitti emeklilik işlemleri için ayın 15 ine kadar çalışacak sonrasında izne ayrılıp düşünecem diyor. emekli olacağı için çok da üzülüyor bende onu rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum da evde diz dize nasıl vakit geçirecez diyee bakalım ....
büyük haksızlık eşine yapılan...
herşeyin hayırlısı diyelim yine de...
Hakkınızda hayırlısı olsun adaşım
benim cnmda kokoreç istemişti. bi de nöbetçiydim o gün akşam üstü eşimi dolaştırıp buldurmuştum. yemesem ağlayacaktım resmen o derece aşermiştim. zaten ondan başka bir şey için hiç adamı yollamadım dışarı hep evde olan ya a yapabileceğim şeylerden aşermiştim :)
: ) benim de canım boza istemişti hiç de bilmem tadını felan içtim beğenmedimdi sanırım
Ayyy söyle mercimek köfte yapan bir arkadaşımız olaydı yiyeydik..
aylaar aylar oldu yemedim ve özledim...
Yok mu yapan kuzum gel bana gel bana
Benimde canım uzun zamandır mercimekli köfte istiyor
hanımlar kendinize gelin burası diyet topiği dermişimYa benim canım da Keşkek isteyecek şimdi hiç de yapmadım bilmem de
güle güle kullan yenacım.. bu makinayı eline aldıkca bizi ziyeret et olurmuyeni oyuncağımla rahat oluyor şekerim...
Beyim saaolsun...yılbaşı hedayesi patlatmış sevgili zevcesine...
mısırı en son fransada misafirliğe gittiğimiz bir evde yemiştimDaficim bu frenleyemeyen halinse maşallah sana
Ben naptım Mısır patlattım tek başıma oturup yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?