Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum...
Ben yorgun savaşçı geldi, çok yoruldum yaaa....
Ah anacığım olsaydı böyle yormazdı kıyamazdı ama kaynana kıyıyor işte, kendi evladı olsa kıyamaz uzmez böyle hiç ama kaynanam: ((((
Ama Allah goruyor adil olmak lazım uzdu bugün beni kaynanam sozleriyle haksız yere.
Allah bana hayırlısı ile iyi kaynana olmayı nasip etsin inş.
Vesselam böyle işte, sabrederek ben ecir kazanıyorum ama inş.
Kardan soğuktan yarında kalacaklar yatılı, sonrada giderler heralde.
Yarın birde 2kişide yatılı misafir çağırdılar kvler.
Giderken o misafirlerle birlikte gidicekler.
Of yoruldum ya iyice kaç gundur.
Yorulmak yine neysede sözler insanı uzuyo.....

İyi akşamlar ruhsuz takım....

: ))))))))

Misafirde Sevgilimi orayı bir düşünmem lazım yenam....

yeni oyuncağımla rahat oluyor şekerim...

Beyim saaolsun...yılbaşı hedayesi patlatmış sevgili zevcesine...

Oooouuuvvvv....
Maşaallah, güle güle kullan inş yenam.

Hayırlısı olsun inşallah canım, canınıda sıkma su akar yatağını bulur inş..

Daficim bu frenleyemeyen halinse maşallah sana
Ben naptım Mısır patlattım tek başıma oturup yedim

Bu hafta ben güme bile değil gümgüme gittim......
Offf çok yedim ablacım....

SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
gününüz istediğiniz gibi geçsin inşallah
meyram güzelim çokmu üzdüler seni kuzum
kıyamam ben sana
takma kafana yarın gidecekler sen yine kalacaksın goncanla başbaşa

Selamunaleykum bacilar
Nasilsiniz hastalar iyilesmesmistir insallah
Yenacim iyi gunlerde kullan telefonunu
Meyram takilma gulum cogumuzda var o sikintilar
Biri keskekmi dedi bende cok severim ben cocukken canakkalede oturuyorduk bi koyde her dugunde erkekler ormana cikar odun getirir sonrada kacamann kazanlarda keskek pisirip butun koye dagitirlardi tencere tencere kandillerde bayramlarda da yine buyuk kazanlarda yemek helva yapilir butun koy toplanirdi okul bahcesinde
Ayyy nerelere gittim bi an ne guzel adetlerimiz var bizim
Asure zamani aklima geldi her yerde bugdayi bol gorunce yapayim dedim bugday aldim ama cok yerim yapinca dayanamam diye erteliyorum hep duruyor kilerde artik odul olarak sakliyorum bi 10 kilo verim yapicam bi koca tencere yiyecem hemde

merhabalar topiğimin güzel insanları

Adaşım iyi olmuş tatil ettikleri
Bizde de yarın tatil ama bana da şimdiden cumanın tasası düştü gündüz bile -10 olacakmış
Iyi uykular yenacım

sorma asu azıcık kar yağdı heryer buz kötü yani evden dışarı çıkamıyoruz buzlanma işi olmasa kar iyide buz bayağı zorluyor insanı ...

Daficim bu frenleyemeyen halinse maşallah sana
Ben naptım Mısır patlattım tek başıma oturup yedim

yılbaşından beri bizde patlamış mısıra dadandık akşamları çayın yanına iyi oluyor

kolay gelsin meyracım üzülmüşsün biraz yorgunluk neysede moral bozukluğuyla birlikde daha zor olur tabiii az kaldı misafirlerini göndereceksin. takmasan fazla olmaz mı ? yada kırıldığın üzüldüğün noktayı kayınvaliden biliyor mu? merak ettim bilse en azından ona göre davranırlar

değerlendir tabiii bence yapın güzel olur kıvırcık yaprağına sarıp sarıp yersiniz :)

Fridacim hakkinizda hayirlisi canim siz en iyisi bizim bu taraflara gelin bahceli bi ev eniste butun gun bahce île
Ugrasir

evet haklısın bize öyle bişey lazımda çocuklar bizi bağlıyor işte aslında çok isterdim ben denize yürüme mesafesinde egede bir köyde yaşamayııı

eşimde sever aslında şimdilerde iş yerinde baktığı tavuklarını vericek yer bakıyor bide güvercinler var :/

Afiyet olsun canim
Benimde isim cok daha hicbisi yapmadim once bi corba koyayim ocaga (kisin olmazsa olmazi)
Sonra evi toparlayip supureyim hicte canim istemiyor yaa

kolay gelsin benimde işler öylece duruyor çocuklar evde olunca pazar modunda geçiyor günler şimdi bende kalkıp sağa sola bakıcam akşama benimde çorbam var ama yanına ne yapsam diye düşünüyorum puufff

kolay gelsin benimde işler öylece duruyor çocuklar evde olunca pazar modunda geçiyor günler şimdi bende kalkıp sağa sola bakıcam akşama benimde çorbam var ama yanına ne yapsam diye düşünüyorum puufff
Yufka almis gecen esim ben de borek yapicam kismetse 1 paket yufka 3 cesit istiyorlar hem ispanakli,hem patatesli hem de peynirli patates koydum haslamaya bide oyle sade patatesde istemezler soganla kavrulacak pehhh amma sikayet ettim ispanak dondurucuya koymustum onceden onuda biraz kavurup yarisini kendime ayirayim aksam yemegine yogurtlayip yerim kismetse
Hakkinizi helal edin kizlar cani isteyen olur belki yapilmayacak bisi degil diye anlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…