İyi akşamlar ruhsuz takım....
Meyracım, gittimi sevgili misafirlerin..
Daficiğim,tam kartpostallık kare yakalamışssın...
Asucum, gezmen ertelenmiş iyi olmuş...Çıkma oyle soğukta dışarlara..Evinin kadını, topiğinin kaptanı ol..
Hasibe,eminenin iyileşmesine sevindim.gözünüz aydın...
yeni oyuncağımla rahat oluyor şekerim...
Beyim saaolsun...yılbaşı hedayesi patlatmış sevgili zevcesine...
vallaha haberler kötüü eşim bugün sigartaya filan gitti emeklilik işlemleri için ayın 15 ine kadar çalışacak sonrasında izne ayrılıp düşünecem diyor. emekli olacağı için çok da üzülüyor bende onu rahatlatmaya çalışıyorum ama korkuyorum da evde diz dize nasıl vakit geçirecez diyee bakalım ....
Daficim bu frenleyemeyen halinse maşallah sana
Ben naptım Mısır patlattım tek başıma oturup yedim
Adaşım iyi olmuş tatil ettikleri
Bizde de yarın tatil ama bana da şimdiden cumanın tasası düştü gündüz bile -10 olacakmış
Iyi uykular yenacım
Daficim bu frenleyemeyen halinse maşallah sana
Ben naptım Mısır patlattım tek başıma oturup yedim
Selamun aleykum...
Ben yorgun savaşçı geldi, çok yoruldum yaaa....
Ah anacığım olsaydı böyle yormazdı kıyamazdı ama kaynana kıyıyor işte, kendi evladı olsa kıyamaz uzmez böyle hiç ama kaynanam: ((((
Ama Allah goruyor adil olmak lazım uzdu bugün beni kaynanam sozleriyle haksız yere.
Allah bana hayırlısı ile iyi kaynana olmayı nasip etsin inş.
Vesselam böyle işte, sabrederek ben ecir kazanıyorum ama inş.
Kardan soğuktan yarında kalacaklar yatılı, sonrada giderler heralde.
Yarın birde 2kişide yatılı misafir çağırdılar kvler.
Giderken o misafirlerle birlikte gidicekler.
Of yoruldum ya iyice kaç gundur.
Yorulmak yine neysede sözler insanı uzuyo.....
ayy ne fenasınız yaa...bende bu akşam görümceme yarın mercimek köftesimi yapsak özledim dediydim bi geldim burdada aynı muhabbet dönmüş....ben beceremiyomda o güzel yapıyo bulmuşken değerlendirsemmi acep bilemedim...
Fridacim hakkinizda hayirlisi canim siz en iyisi bizim bu taraflara gelin bahceli bi ev eniste butun gun bahce île
Ugrasir
Afiyet olsun canimben kendime bir kahve yapayım
Afiyet olsun canim
Benimde isim cok daha hicbisi yapmadim once bi corba koyayim ocaga (kisin olmazsa olmazi)
Sonra evi toparlayip supureyim hicte canim istemiyor yaa
Yufka almis gecen esim ben de borek yapicam kismetse 1 paket yufka 3 cesit istiyorlar hem ispanakli,hem patatesli hem de peynirli patates koydum haslamaya bide oyle sade patatesde istemezler soganla kavrulacak pehhh amma sikayet ettim ispanak dondurucuya koymustum onceden onuda biraz kavurup yarisini kendime ayirayim aksam yemegine yogurtlayip yerim kismetsekolay gelsin benimde işler öylece duruyor çocuklar evde olunca pazar modunda geçiyor günler şimdi bende kalkıp sağa sola bakıcam akşama benimde çorbam var ama yanına ne yapsam diye düşünüyorum puufff
Asuman ben de kahve yapim beraber afiyet olsunBen de mutfaktayım yemek işiyle meşgulüm azcık kolaylayım kahve istiyorum nasipse
Burda yine kar başladı yarın da tatil olur belki okullar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?