Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar dikkat ediyorum ama ne giden var ne gelen kilomda
yenaaaa mercimek köftesini boşverin size bi leğen yumurtalı çiğ köfte yuğuram hadi gelin hep beraber yiyekkkk:))
kekek bilmeyiz ilk defa burda yedim ben tanıdık tanımadık düğünlere gidip yiyom valla:)) yazın
amma artık seçiciyim öğrendim yaa etle yapılanı daha güzel oluyoo bazı uyanıklar düğüde tavukla yaptırıyo beğenmiyomm :))nası yapıldığu hakkında bilgim yok ben sadece yeme işini güzel yapıyom

buradada kar yok ama fena soğukk kima olunca zor ısınıyoruz valla
kar yağsa yumuşar hava aslında ama egenin kadaeri kar görmeye km lerce yaylalara gidiyolar

meyraaa allaha havale ett
ben öle yapıyom takarsan içinde büyür annam boşverrr cen kocalar ne dersen de annelerini tutucak zamana burak yeri geldimi sok lafını

kaynana demişken 15 tatile geliyo benimkilerde

Daha geçmiş yapmaya fırsatım olmadı da bir selam vereyim dedim.
Yarınmı gitcek kvler belli değil, bu sefer kv beni ççok bunalttı, bi kere daha böyle bunaltmıştı, uzun kaldımı eziyet ediyor demekki, ne ederse kendine eder.
Neyse aman kapatayım konuyu.
Gidiyim de bulaşıkları boşaltıyım, kirli bulaşıkları yerleştiriyim makineye, sonrada meyve hazırlıyım.
Sinirden kalbim çarpıyo bugün ara ara, olmazsa birde melisa çayı yaparım birde.
Geçmişi okurum bir ara, opuldunuz...

Son düzenleme:
Diyetler kilo almak içindir. Ruh ve beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz. Bedeninden istediklerin konusunda önce ruhunu ikna etmen gerekir. Gün geçtikçe gelişen o göbeğini hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin. Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın. Böylece ellerde biriken enerji, kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık-tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir anda kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır konuşmaya başlarsın. Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın. ...
Alıntıdır

Selamün aleyküm...

fridacım değerlendiremedim mercimek köftesi fırsatını başka bi zaman artık...

meyracım zor biliyorum ama bencede takmamaya çalış canım...yarın benimkilerde geliyo üç gün beraberiz bakalım nasıl geççek...dün akşam bi posta fırça çekti telde eşime geldiğindede hiç susmayacak ama idare edicez artık...

nursenaa bende istiyom çiğ köftee...

kocam kayfe istiyo bi gidip yapıpta gelem bende istiyom ama şekersiz içemiyom oyüzden canım çekmesine rağmen içmeyeceğim...

yenacım hayırlı olsun telefonun...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...

aklımda kalanları yazdım atladıklarım varsa kusuruma bakmayınn....

iyi geceler kızlar
bizim kız hala uyumadı ortalarda geziniyor benim uykum geldi onda yok
şimdi biraz babasına sattım oturdum size bakayım dedim.
serumu olduğu için her yere peşinden gidiyoruz çok yoruyor
inşallah sabah bari biraz uyurda bende dinlenirim
yrn bildirim günü p.tesiden beri çocukla uğraşmaktan tartılmak hiç aklıma gelmedi
kendimce yemeği abartmamaya çalıştım ama sonuç ne olacak bilmem
neyse yrn görüşürüz öptüm hepinizi

Merhaba kızlar... Bende aranıza katılabilirmiyim

ben de katılabilir miyim kilomu söylemeye utanıyorum zayıflıyayım dedikçe daha çok kilo alıyorum
olmuyor olamıyor
daha önce geldim ama sürekli yazmaya devam edemedim,
benide alın aranıza
hoşgeldiniz kızlar..

hayırlı geceler güzeller
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun

nursenacım hadi gözün aydın tabi zeyneple meyranında
Allah kolaylıklar vede sabırlar versin

geldim asucum benimde kp. hastalanmış onunla uğraşıyordum. tabii yanında pc açamıyorum. teknolojiyle ilgilenemiyorum.. yatsın diye bekledim.. akşamdan beri oturduğu yerde uyuyor yatmıyor.. haftada iki gün geliyordu hasta olunca getirmiş eşim. belki kalır biraz..

bu günkü menümü paylaşayım

sabah : 1 dilim sirkeli zeytinyağlı baharatlı ekmek, 1 kk. peynir, 5 zeytin , yeşillik, 1 kupa kekik çayı, 1 fincan kahve

ara : 1 kupa yeşil çay

öğle : 5 kaşık erişte küçük bir kâse komposto

ara : 1 elma, 1 portakal, 1 bardak ıhlamur

akşam : yarım dilim ekmek, 1 tabak çorba, yarım tabak barbunya, yarım tabak kıymalı bamya, 1 fincan kahve

ara : 1 bardak ıhlamur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…