Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol asucum. yaşlılarda bir tuaf oluyor işte bizd emi öyle olucaz bilmiyorum. adama otur sıcacık bizimle diyorum durmuyor. siz geç kalkıyorsunuz diyor sabah namazına kalkınca karnını doyuruyorum.. odasında televizyon var. sabahın yedisinde dükkana gitmek istiyor . çalışacak sanki orda donuyor soğuktan akşama kadar sandalye tepesinde uyukluyor

KİLO BİLDİRİMİ:
Ablam ben bu hafta feci ötesi yedim, bu hafta tartılsamda feci artıdayım biliyorum, aynada bile kilo aldığımı farkettim çunku, artık nasıl yediysem bu denli....
Vesselam bu yüzden bu hafta tartıyla yuzleşmek hiç istemiyorum, izinli olmak istiyorum, beni bu hafta izinli yazar mısın?
Şimdiden pamuk ellerin dert görmesin hiç inş ablacımmm.....
: ***

Geçmiş olsun dafi ablam kpne.

Geçmiş olsun dafi ablam kpne.
sağol meyracım..biraz söz dinleyip bizde otursa sıcacık geçecek ama bu yaşında bile plan yapmakla meşgul.. küçük kaynım masrafı çok oluyor diye araba almıyor kendisine. büyük kaynımda hergün işe giderken onuda götürmek zorunda kalıyor diye sattı arabayı şimdii ikiside yaya gidecek dükkana. ikiside bizim dükkanda çalışıyor. kp de kaynım arabayı sattığından beri hergün 7 de dükkana gitmelk istiyor .. kp gidecek diye eşim araba gönderiyor kaynımlarda aynı arabaya piniyor. kp küçük oğlumu yürütmemek için soğuk evde oturmayı tercih ediyor.. üçüde aynı binada oturuyorlar. bizim ev onlara uzak.

aynenn ablacım..biraz anlayış istiyoz sadece ama onu bile anlamıyolar...yoksa sevdiceğimin anne babası onlar olmasa oda olmazdı elbetteki başımızın üstünde yerleri var ama öyle işte...

kızlar şimdi size yazarken telefon geldi.
geçen hafta yazmıştım. eşimin amca kızı hem süt kardeşi rahatsızlanmış diye.. az önce vefat etmiş. inne lillahi ve inna ileyhi raciun..
yarın cenazeye gideriz giremeyebilirim.. şimdi çıkıyorum

Çok ilginç ablam...

Allah rahmet eylesin inşallah, başınız sağolsun ablam.

ben de katılabilir miyim kilomu söylemeye utanıyorum zayıflıyayım dedikçe daha çok kilo alıyorum
olmuyor olamıyor
daha önce geldim ama sürekli yazmaya devam edemedim,
benide alın aranıza

Hoşgeldin aramıza tekrardan...

Sağol canım, aynen katılıyorum sana.
Kvler gelip gidene kadar Allah kolaylık versin inşallah balım.

Meyracım sana sabır ve kolaylıklar diliyorum
Zeynepcim sana da tabii :))

Çok sağol ablacım.

Amin.
Eline sağlık bu arada: )

Ben kadiar kulubune yeni uye oldum ve 75 kiloyumm banada destek olurmusunz

Hoşgeldin aramıza sende...

Benimki de yanımda cocukları özlemiş 10 gündür bizde Allah'ı var ağzı var dili yok asıl kaynana benim kocam valla herseye karışır

Bizdeyken sağolsun bütün yemekleri yapar fasulye turşusu ve kıymalı beyaz lahana istedim almış bugun yapacak sağolsun cocuklara herseferinde oyuncak çikolata getirir eli hiç boş gelmez bir sürü alışveriş yapıp gelir sağolsun annem yapmaz bu kadar
Temizlikçi kadın hamile idi dedik böyle çalıştırmayız seni kv birini bulmuş geldi başında durdu kadının vs 73 yasında hastalıkları da var ama gercekten cok verici sağolsun
Kısacası nazar değmesin bulunacak en iyi kv bana seni kendim doğurmuş gibi seviyorum der

Hosgeldin burayi takip etmeyi birakma etkisi olacaktir goreceksin
Ben de cok yazmamıyorum ama hergun geçmişi okuyorum gercekten motive oluyorsun bu hafta gene Elazığ'a gittim diyet niyet kalmadı bugun açılıyor cok şükür bir daha gitmeyeceğim seyehatler yeme düzenini de bozuyor bu hafta biraz şakdım çayıra oldu ya neyse

Günaydın hepinize
Kılo bildirimi 98,6 600 gr alınmış bu hafta buna da şükür :) bu kadar yemeğe daha cok almışımdır demiştim yine bu hale sevindim 97 yi gormuştum tekrar görmem lazım
1-2 hafta inerim inşallah daha almayayım da sene sonu hedefim 82 hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…