- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Daficim geçmiş olsun kayınpedere Allah şifa versIn
Kızlar bu ara herkes kayınvalide kayınpeder uğraşıyor Allah kolaylık versin herkese malesef biraz anlayışsız oluyorlar yoksa Başımızın üstünde yerleri var elbet
sağol asucum. yaşlılarda bir tuaf oluyor işte bizd emi öyle olucaz bilmiyorum. adama otur sıcacık bizimle diyorum durmuyor. siz geç kalkıyorsunuz diyorsabah namazına kalkınca karnını doyuruyorum.. odasında televizyon var. sabahın yedisinde dükkana gitmek istiyor . çalışacak sanki orda donuyor soğuktan akşama kadar sandalye tepesinde uyukluyor
sağol meyracım..biraz söz dinleyip bizde otursa sıcacık geçecek ama bu yaşında bile plan yapmakla meşgul.. küçük kaynım masrafı çok oluyor diye araba almıyor kendisine. büyük kaynımda hergün işe giderken onuda götürmek zorunda kalıyor diye sattı arabayıGeçmiş olsun dafi ablam kpne.
Daficim geçmiş olsun kayınpedere Allah şifa versIn
Kızlar bu ara herkes kayınvalide kayınpeder uğraşıyor Allah kolaylık versin herkese malesef biraz anlayışsız oluyorlar yoksa Başımızın üstünde yerleri var elbet
sağol meyracım..biraz söz dinleyip bizde otursa sıcacık geçecek ama bu yaşında bile plan yapmakla meşgul.. küçük kaynım masrafı çok oluyor diye araba almıyor kendisine. büyük kaynımda hergün işe giderken onuda götürmek zorunda kalıyor diye sattı arabayışimdii ikiside yaya gidecek dükkana. ikiside bizim dükkanda çalışıyor. kp de kaynım arabayı sattığından beri hergün 7 de dükkana gitmelk istiyor .. kp gidecek diye eşim araba gönderiyor kaynımlarda aynı arabaya piniyor. kp küçük oğlumu yürütmemek için soğuk evde oturmayı tercih ediyor.. üçüde aynı binada oturuyorlar. bizim ev onlara uzak.
kızlar şimdi size yazarken telefon geldi.
geçen hafta yazmıştım. eşimin amca kızı hem süt kardeşi rahatsızlanmış diye.. az önce vefat etmiş. inne lillahi ve inna ileyhi raciun..
yarın cenazeye gideriz giremeyebilirim.. şimdi çıkıyorum
ben de katılabilir miyim kilomu söylemeye utanıyorum zayıflıyayım dedikçe daha çok kilo alıyorum
olmuyor olamıyor
daha önce geldim ama sürekli yazmaya devam edemedim,
benide alın aranıza
Selamün aleyküm...
fridacım değerlendiremedim mercimek köftesi fırsatını başka bi zaman artık...
meyracım zor biliyorum ama bencede takmamaya çalış canım...yarın benimkilerde geliyo üç gün beraberiz bakalım nasıl geççek...dün akşam bi posta fırça çekti telde eşime geldiğindede hiç susmayacak ama idare edicez artık...
nursenaa bende istiyom çiğ köftee...
kocam kayfe istiyo bi gidip yapıpta gelem bende istiyom ama şekersiz içemiyom oyüzden canım çekmesine rağmen içmeyeceğim...
yenacım hayırlı olsun telefonun...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...
aklımda kalanları yazdım atladıklarım varsa kusuruma bakmayınn....
Meyracım sana sabır ve kolaylıklar diliyorum
Zeynepcim sana da tabii :))
Benim kızlar daha doymamış mercimek köftesine epeydir yapmamıştım
Kalan son bikaç taneyi kapıştılar bugün yakın zamanda yine yaparım belki
Yarın sıkı bir başlangıç yapmalıyım allahım yardım et
Daficim nerelerde bugün acaba
Ben kadiar kulubune yeni uye oldum ve 75 kiloyumm banada destek olurmusunz
Benimki de yanımda cocukları özlemiş 10 gündür bizde Allah'ı var ağzı var dili yok asıl kaynana benim kocam valla herseye karışırmerhaba kızlar dikkat ediyorum ama ne giden var ne gelen kilomda
yenaaaa mercimek köftesini boşverin size bi leğen yumurtalı çiğ köfte yuğuram hadi gelin hep beraber yiyekkkk:))
kekek bilmeyiz ilk defa burda yedim ben tanıdık tanımadık düğünlere gidip yiyom valla:)) yazın
amma artık seçiciyim öğrendim yaa etle yapılanı daha güzel oluyoo bazı uyanıklar düğüde tavukla yaptırıyo beğenmiyomm :))nası yapıldığu hakkında bilgim yok ben sadece yeme işini güzel yapıyom
buradada kar yok ama fena soğukk kima olunca zor ısınıyoruz valla
kar yağsa yumuşar hava aslında ama egenin kadaeri kar görmeye km lerce yaylalara gidiyolar
meyraaa allaha havale ett
ben öle yapıyom takarsan içinde büyür annam boşverrr cen kocalar ne dersen de annelerini tutucak zamana burak yeri geldimi sok lafını
kaynana demişken 15 tatile geliyo benimkilerde
Ben de cok yazmamıyorum ama hergun geçmişi okuyorum gercekten motive oluyorsun bu hafta gene Elazığ'a gittim diyet niyet kalmadı bugun açılıyor cok şükür bir daha gitmeyeceğim seyehatler yeme düzenini de bozuyor bu hafta biraz şakdım çayıra oldu ya neyseHosgeldin burayi takip etmeyi birakma etkisi olacaktir goreceksin
Dayko naber.?Günaydın kızlar
Kilo : 80,5
Spor : 150 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?