dafi nerelerdesinnn mutfak ne olduu
yeni mutfak ta genişledi diye neler pişirip taşırıyon acep
günayydınnn nasılsınız kızlarrr aman yaşlandım ben bu senne zaman yetnez oldu bana küçük kızım gene cumadan beri düşmeyen ateş allaha şükür antibiyotiğe mecburen başladık geçmedi şimdiye kadar bitkisel idare ettim ama çok yoruldm dünden bu yana şükür iyi
rejim neden yapamıyorum bilmiyorum aynaya bakamıyorum okadar kötüyüm artık 90 üzeri oldum eski resimlerime bakıp ağlıyorum resmen kızın ayakkabısıı giydirirken nefes nefeseyimm neden bu kötülüğü yapıyorum aceba kendime çok deil aman veririm dedikçe almaya devam ediyorum off off
inşallah toparlarım inan o kadar yediğimden utancımdan giremiyorum buraya
selamünaleyküm bacılar
hasta olanlara geçmş olsun
ben de keyifsizim sanki şükür hasta değilim ama havalardanmıdır nedir canım hiç bişi istemiyor
as. tünaydın canım meyracım diyet işini toparlamana çok sevindim :)
Selamün aleyküm..
çokk koşturmacalı gün oldu bana ve hala bitmedi eşimi bekliyorum annem için alışverişe çıkıcaz....sabahtan doktora gittik kızım için kemik tamamen kaynamış ameliyat edebiliriz dedi anesteziden gün almaya gittik bugun doldu yarın gelin dedi...bide hastane eve baya uzak oyüzden eve yakın bi özel hastane vardı zaten ilk başta ona acile gitmiştik bi oraya fiyat soralım dedik oraya gittik kızın ilk doktoruyla ayrıntılı görüştük ve sonuç doktor evet şuan ameliyata engel bir durum yok ama bana sorarsanız beş ay az bir zaman bence yaza kadar bekleyelim okullar kapanınca alalım platini dedi...gelişimine bi engeli yok dedi boy atarsa bile dizden ve kalçada ki eklemlerden uzarmış bunun kırık düz kemikte olduğu için uzamasına engel bi durumda yok dedi...şuan kemik kaynamış bile olsa daha taze ve hassasmış bide ameliyat olup vidalar çıkınca o boşlukların dolması içinde 15 gün üzerine basmamalıymış ve bu durumda daha hassaslastırabilirmiş...bunları tedbiren anlatıyorum bana sorarsanız yazın yapalım ama eğer isterseniz hemende ameliyat edebilirim karar sizin dedi....bende haberler böyle işte...bu arada kardeşime mayısta düğün yapıcaz nasipse ve yavaştan hazırlıklara başlıyoruz benim koşturmacalarım da başlıyo böylelikle...veee düğüne kadar 75 olmak istiyorum....şimdilik fena gitmiyo gibi diyetim...ama bir iki gündür atışma isteğim var görmezden gelmeye çalışıyorum...ay çok uzun oldu ya kusura bakmayınn....
asuman ablacım yarın fırsatım olmayabilir şimdiden yazayım bugün tartıldım kilom 85
meyracım sporumda 165 dakika canım şimdiden ellerinize sağlık....
hasibecim çokkk geçmiş olsun canım...
bonuscumm benide unutma dualarındaaa....
İyi akşamlar
Kızlar okuldan gelince çarşıya gittik küçük kızıma kaban büyüğe de babasının söz verdiği altın kolyeyi aldık sonra büyük dersaneye gitti biz de bikaç bişey daha alıp eve döndük çok yoruldum yemek de yoktu çiğ köfte aldık onu yedik az önce çayımı da koydum ocağa daha da oturduğum yerden kalkasım yok
Zeynepcim eşimin vidaları da 7 ay sonra alınmıştı aslında 1 sene Demişti Dr ama biraz mecburiyetten erken alındı yani 5 ay erken olabilir gerçekten
hiiii Beyzuşum, çok mutlu oldum anlatamam....
Şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Offf yaaaa..Çok özledim ama seni..
Nursena sen burdan Ayrılma hiç esprilerin süper nerden aklına geliyor bacımkızımmmm beni görenlerin şaşırması lazım miğde normalde yuvarlak olur az da boyuna uzatayımda bi ayrıcalıklı olam demiiii
hee ye kız para verdik yemiyahmı :)))
rejimde pasta ikram edildimi önce kremalarını sıyırırım güya vijdan yapıp yemicem yaaa keki bittimi sonra amman zaten yedin kremasınımı yemicen diye kalanıda siler süpürürüm ee sünnetlemek sevap tabağıı cennete gidersem tabak sünnetlmekten ben en önde giderim heralde:)))
allah o yatılı misafirileri ne yapsın kar kış demeden geliyolarr oturun sıcacık evinizde demiii zaten açık iştahımız misoların gelmesiyle tavan yapıyooo
Ellerine sağlık canım tebrik ederim kızlar[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]165 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 2.si ________ dafi
Maşallah Gül'üm aynen devamşuan için:
3302*00
3tahıl
3et
0süt
2meyve
*
0yağ
0sebze
(başarılı)
Kem göz şevket'e bağlamış meyra heheheheaman utanma hepimiz aynıyız, ve bunda utanacak bişey yok, bu bizim genelde zayıf yanımız...
herkesin bir zayıf yanı vardır....
kızınada çok geçmiş olsun.
kıyamam
sağol canım...
geçmiş olsun hayırlısı olsun canım.
kolay gelsin koşturmalarınızda inş: )
hımmm altın kolyeee: )
keşke benim olsa: ))))))
şaka bi yana güle güle kullansınlar kızlar cicileri inş ablacım.
kıyamam sanaaaa
Nursena sen burdan Ayrılma hiç esprilerin süper nerden aklına geliyor bacım
Ellerine sağlık canım tebrik ederim kızlar
Maşallah Gül'üm aynen devam
Kem göz şevket'e bağlamış meyra hehehehe
Canım deminki Msj da şaka yapmıştım alınma sakınSağol canımmm, ecmain inş.
: ***
Kızlar geçen eski sayfalara baktıydım ne kadar güzel sporlar yapıyormuşsunuz yine yapsak yaa
Canım deminki Msj da şaka yapmıştım alınma sakın
nursenacım mutfakta ufak tefek yapılacak işler var dahadafi nerelerdesinnn mutfak ne olduu
yeni mutfak ta genişledi diye neler pişirip taşırıyon acep
ah ah o suyu bende bir içmeye başlasam iyi olacakta bir türlü içemiyorum. nerde o günde 3,5 litre su tüketmelerBen de istiyorum canım inşallah becerip eksiye geçeriz
Suya ağırlık vermem lazım hiç su içmiyorum nerdeyse
gülsekmi ağlasakmı 40 dk. ile ikinci oldum[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]165 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
annaamm bizi takip edenler gülüyodur heralde spora bak ele güne rezil oldukkk bu hafta spor yapalım sporsuz veremiyoruz kilo listedende belli zaten[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]165 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
şişko olduğum kadar espiriliyimdirde:)))Nursena sen burdan Ayrılma hiç esprilerin süper nerden aklına geliyor bacım
Ee
burada hergün paylaşım yaparak katılabilirsin yediklerini falan kaç kilosun kaç yaşındasınBen de katılmak istiyorum ama nasıl katılabilirim?
afiyet olsun bence 1 simit kahvaltıda normal yaw 1 dlm peynir çay ara öğün yapmazsın tamamGunaydin fistiklar...
İstanbuldayim.
Kahvaltimi kadikoyde bir simit sarayında yyapıyorum.
Ne diyet ama.....
Hepinize harika bir hafta sonu dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?