Aleykumselam seninde Cuman mubarek olsun canımselamun aleyküm güzeller
cumanız mubarek olsun
geçmiş yapamadım ama gelirim yine
şimdi bildirim yapıp kaçayım
kilo : 91.9
spor : 40 dk.
İyi akşamlar
Kızlar okuldan gelince çarşıya gittik küçük kızıma kaban büyüğe de babasının söz verdiği altın kolyeyi aldık sonra büyük dersaneye gitti biz de bikaç bişey daha alıp eve döndük çok yoruldum yemek de yoktu çiğ köfte aldık onu yedik az önce çayımı da koydum ocağa daha da oturduğum yerden kalkasım yok
Zeynepcim eşimin vidaları da 7 ay sonra alınmıştı aslında 1 sene Demişti Dr ama biraz mecburiyetten erken alındı yani 5 ay erken olabilir gerçekten
Nasılsınız kızlar.?
Zeynepçim doktorunuz seçenek sunumuş...peki sizin düşünceniz nedir.??
asucum,iyi günler de kullansın kızlar aldıkları cicileri...
Meyracım,geçmiş olsun kuzene..
Fridacım yorulmuşsun inşaat temizliği ince temizlikten çok zor..Abim yazlığını aldığında çatı katıyla 3 kat mahfolmuştuk..kadınlı erkekli girişimiştik yinede pestilimiz çıkmıştı....
Bonus, kişisi kızına kekte yaparmış oturduğu yerde..kıyamam ..Dediğin gibi unutmazsan lütfen unutma kutup ayusu nilüfer kuluna akıl fikir ver az yesin bedenine işkence çektirmesin...50 yaşına gelmiş akıllanmamış...
egedeniz,selamın hello..:)
ve aleykümselam zeynepcim kızın için hayırlısı neyse mevlam gönlünüzü o yöne kaydırsın. hayırlı karar verirsiniz inşallah. kilo içinde tebrik ederim.
asucum kıscelerin cicilerini güle güle kullansın
beyzus annene çok geçmiş olsun geçmiş çok şükür . Allah bir daha göstermesin. kilo içinde tebrikler devamı gelir inşallah
off off tartıldımmmmmm maleseffff asuuuuuu çokkk fenaaa çokkkkk
geçtim artık seni ben iflah olmam tüp miğde ameliyatı korkutmasa beni atlıcam hemen benim miğdeye sanayi tipi tüp takmaları lazımm :))) gövdemin yarısı miğde neyse kilommm
92,400 spor yokk
ege denizi inmiştin sen 8 li rakamlara off topikçe dağıldı eskiler yeni gelenler azimliGunaydin güzeller 95,5 kilo iile saglikli yaşam a basliyorum inşallah
Ama ekmek yemicem diyip yedim gene bu sabah..
Hayirlisi olsun.
Hepinize hayirli cumalar
çokmu fenaaaa mercimek köfteler ödem yapmıştırrr asumBen bu hafta da bildirim yapmak istemiyorumcanım sıkıldı tartıya azcık toparlayım öyle inşallah
allah azmini artırsınnsıkma canını asucum valla kastıkça daha da ağır gidiyor nerdeyse 20 gündür 79 küsürlere düşecem diye telef oldum bi türlü 80,5 altına inemedim 2 gündür takmıyorum artık ne zaman olursa dedim bu sabah eksi çıktım
artık ağız tadı diye bişi de kalmadı yağsız tuzsuz yemekten
9 lu rakamlkar olsada 40 dakka spor iyiidirselamun aleyküm güzeller
cumanız mubarek olsun
geçmiş yapamadım ama gelirim yine
şimdi bildirim yapıp kaçayım
kilo : 91.9
spor : 40 dk.
off yolcuuu geri dönmem lazım 80 ler ne biçim oldum spor a başlamalıyım bir an önce inşallah gene başarırım eşimde diyoo sporu istesen yaparsın evde zayıfladın doğuda her imkkan var içinden gelmiyo gene verirsin diyoSelamün aleyküm...
aynen bizede mantıklı geldi ablacım...bide okulda çok devamsızlığımız oldu zaten iyileşme sürecide raporlu olucak falan sömestirde eşim umreye gidicek vs böyle bikaç sebep birleşince yaza yaptıraya karar verdik...
yaza erteledik yenacım...bide bu doktordan çok memnunuz ama özel hastane dolayısıyla fazla pahalı şu sıra borçlar falanda var kış dönemi faturalarda hep yüksek yaza kadar kendimizi biraz toparlamış oluruz maddi anlamdada daha rahat olur yanii...
sağol ablacım...inş doğru karar vermişizdir...kilo içinde çok uğraşıyorum ama takıldım yaa gitmiyo resmen...
kızz nasıl laf bunlar...bu sene çocuklar hastalıklar çok yordu..kendine haksızlık etme bi an gelicek ve karar verip yeniden başlıcaksın ve arkasıda gelicek..sen 7 li rakamları görmüş birisin yakışıyomu ameliyat falan demek sanaa...sanayi tüpüymüş ay hem kızdım hem iyi güldüm hee..
Yaşar Kemal yoğun bakımdaymış..Teneke ve ince memed kitaplarıyla bana okumayı sevdiren yazardır Yaşar Kemal..
Bana müsade..BEYZUS seni gördüğüme çok sevindim..Annene hürmetler,sana kolay gelsin...
Asucum seni de öpüyorum...
İyi geceler....
İyi geceler ,görüşmek üzere..
canım bizde aynı durumdayız ama burdan uzaklaşınca dahada kötü oluyor. ben geçen hafta menü paylaştım çok iyi gitti aynı şekilde devam edebilseydim bu hafta güzel sonuç alırdım diye düşünüyorum ama malesef koşuşturmalardan ne yediğimi bile hatırlamıyorum. dolayısıylada menü paylaşamadım. önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah
canım banada protein ağırlıklı beslenmek iyi geliyor güzel kilo veriyorum ama hemen saçlarım dökülmeye başlıyor
Haklısın bunca sene hep iş bulamam tekrar yeniden başlamak da zor diye kaldım seneler gecti
Kendi kendime yaptım
Emekliliğe de daha 12 sene var 40 yaşındayım çalış çalış babam çalış anlayacağın
Yine de iş arayışını sürdüreceğim
Işim maslakta ev Ataşehir yol3 saat sürüyor git gel. eve yakın uygun bir iş bulursam daha iyi olacak
ege denizi inmiştin sen 8 li rakamlara off topikçe dağıldı eskiler yeni gelenler azimli
çokmu fenaaaa mercimek köfteler ödem yapmıştırrr asum
allah azmini artırsınn
9 lu rakamlkar olsada 40 dakka spor iyiidir
off yolcuuu geri dönmem lazım 80 ler ne biçim oldum spor a başlamalıyım bir an önce inşallah gene başarırım eşimde diyoo sporu istesen yaparsın evde zayıfladın doğuda her imkkan var içinden gelmiyo gene verirsin diyo
y.o.l.c.u kilonu yazar mısın listeyi yayınlıycam
gülüm ellerine sağlık geçmiş olsunEki Görüntüle 1376866
y.o.l.c.u canım seni bekleyemedim kusura bakma çok rahatsızım bugun eve gidicem
HAFTANIN BİRİNCİLERİDayko ve 74FRIDA -0.4
HAFTANIN İKİNCİSİSudenaz54 -0.3
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜdafi
HAFTANIN HAMİŞ GÜZELİBonus
gülüm ellerine sağlık geçmiş olsun
frida
eline sağlık cnm :-*Eki Görüntüle 1376885
HAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -0.8
HAFTANIN İKİNCİLERİDayko ve 74FRIDA -0.4
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜSudenaz 54-0.3
Eki Görüntüle 1376885
gülüm ellerine sağlık geçmiş olsun
frida
y.o.l.c.u bildirimde bulundu son saniyede ve siz malesef birinciliği kaptırdınız. Bu sizde hırs yapsın haftaya daha çok eksi görelim :)
Şaka bi yana komple dökülüyoruz hee
canım önemli değil kaçıncı olmuşum hiç dereceye girmesem her hafta 100 gr ekside olsam yetery.o.l.c.u bildirimde bulundu son saniyede ve siz malesef birinciliği kaptırdınız. Bu sizde hırs yapsın haftaya daha çok eksi görelim :)
Şaka bi yana komple dökülüyoruz hee
listedeki akadaşlarım kar kış demeden zayıfladınız tebrik ederimm hamişimizi sevsinlerrr onuda tebrik ederimmmEki Görüntüle 1376885
listedeki akadaşlarım kar kış demeden zayıfladınız tebrik ederimm hamişimizi sevsinlerrr onuda tebrik ederimmm
ama ekorum nasıl +1,400 kim yetişebilir bana pehhhh dövün beni
Nur1835 teşekkürederim liste için uğraştın
inşallahhhhhhhhhhhhrica ederim ne demek. o +1.4 şişliktir takılma o kadar haftaya - çıkacağına eminim
Eki Görüntüle 1376885
canım önemli değil kaçıncı olmuşum hiç dereceye girmesem her hafta 100 gr ekside olsam yeter
zeynepcim tebrik ederimdaim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?