Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

aynen bizede mantıklı geldi ablacım...bide okulda çok devamsızlığımız oldu zaten iyileşme sürecide raporlu olucak falan sömestirde eşim umreye gidicek vs böyle bikaç sebep birleşince yaza yaptıraya karar verdik...

yaza erteledik yenacım...bide bu doktordan çok memnunuz ama özel hastane dolayısıyla fazla pahalı şu sıra borçlar falanda var kış dönemi faturalarda hep yüksek yaza kadar kendimizi biraz toparlamış oluruz maddi anlamdada daha rahat olur yanii...

sağol ablacım...inş doğru karar vermişizdir...kilo içinde çok uğraşıyorum ama takıldım yaa gitmiyo resmen...

kızz nasıl laf bunlar...bu sene çocuklar hastalıklar çok yordu..kendine haksızlık etme bi an gelicek ve karar verip yeniden başlıcaksın ve arkasıda gelicek..sen 7 li rakamları görmüş birisin yakışıyomu ameliyat falan demek sanaa...sanayi tüpüymüş ay hem kızdım hem iyi güldüm hee..

Gunaydin güzeller 95,5 kilo iile saglikli yaşam a basliyorum inşallah
Ama ekmek yemicem diyip yedim gene bu sabah..
Hayirlisi olsun.
Hepinize hayirli cumalar
ege denizi inmiştin sen 8 li rakamlara off topikçe dağıldı eskiler yeni gelenler azimli
Ben bu hafta da bildirim yapmak istemiyorum canım sıkıldı tartıya azcık toparlayım öyle inşallah
çokmu fenaaaa mercimek köfteler ödem yapmıştırrr asum
allah azmini artırsınn

selamun aleyküm güzeller
cumanız mubarek olsun
geçmiş yapamadım ama gelirim yine
şimdi bildirim yapıp kaçayım

kilo : 91.9
spor : 40 dk.
9 lu rakamlkar olsada 40 dakka spor iyiidir

off yolcuuu geri dönmem lazım 80 ler ne biçim oldum spor a başlamalıyım bir an önce inşallah gene başarırım eşimde diyoo sporu istesen yaparsın evde zayıfladın doğuda her imkkan var içinden gelmiyo gene verirsin diyo

çıkar inş. yoğunbakımdan bekliyoruz, yaşıda epeyi var. ilk girdiğinde korkutu ama iyiye doğru gidiyormuş ince memed in bir tanesini bende okumuştum, sonrasında fırat suyu kan akıyor baksana yı okudum sanki o kitap yarım kalmıştı 2. sini çok bekledim ha çıktı ha çkacak yorulup bırakmıştım herhalde. kitaplarını seri halinde almak lazım ....

İyi geceler ,görüşmek üzere..

hoşgeldiniz :) daha sık gelin annenizede geçmiş olsun ....

yoğunmuşsun kolay gelsin bende menü paylaşmak istiyorum kendime bir çeki düzen vermek için inş. başlarım. senin listelerinide ilgiyle takip ediyordum ....

moralini bozma lütfen şu an çalıştığın yere yansıtmadan çevrende iş bakın o zaman, bunca yılın tecrübeside var. kesin iş aramanda avantajı olacaktır bu durum. ümit edelimde seninde gönlüne göre bir iş bulunsun helede evine yakın olursa çok iyi olur değil mi ...:)

bencede yaparsın bildiğin şeyler zaten oyuzden çok yorum yapmak istemiyorum ama inan karar verdiğinde yapacağına çokkkk inanıyorum benn....

y.o.l.c.u kilonu yazar mısın listeyi yayınlıycam

pardon nurcum ben dün bildirim yapmıştım oyüzden bugun yazmamıştım hemen yazıyorum...

kilo: 85

spor:165

Eki Görüntüle 1376885

HAFTANIN BİRİNCİSİ y.o.l.c.u -0.8

HAFTANIN İKİNCİLERİ Dayko ve 74FRIDA -0.4

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ Sudenaz 54-0.3

HAFTANIN HAMİŞ GÜZELİ Bonus

teşekkürler nur ellerine sağlık
bidirim yapan tüm arkadaşları kutluyoruum

gülüm ellerine sağlık geçmiş olsun
frida

geçmiş olsun derken listede 2. liğe düştüm diyemii ? canım zaten bugünki bildirimle bile 4 kilo artıdayım sus kimse duymasın

y.o.l.c.u bildirimde bulundu son saniyede ve siz malesef birinciliği kaptırdınız. Bu sizde hırs yapsın haftaya daha çok eksi görelim :)

Şaka bi yana komple dökülüyoruz hee

doğru söylüyorsun dökülüyoruz

y.o.l.c.u bildirimde bulundu son saniyede ve siz malesef birinciliği kaptırdınız. Bu sizde hırs yapsın haftaya daha çok eksi görelim :)

Şaka bi yana komple dökülüyoruz hee
canım önemli değil kaçıncı olmuşum hiç dereceye girmesem her hafta 100 gr ekside olsam yeter
zeynepcim tebrik ederim daim olsun inşallah

Eki Görüntüle 1376885

HAFTANIN BİRİNCİSİ y.o.l.c.u -0.8

HAFTANIN İKİNCİLERİ Dayko ve 74FRIDA -0.4

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ Sudenaz 54-0.3

HAFTANIN HAMİŞ GÜZELİ Bonus
listedeki akadaşlarım kar kış demeden zayıfladınız tebrik ederimm hamişimizi sevsinlerrr onuda tebrik ederimmm
ama ekorum nasıl +1,400 kim yetişebilir bana pehhhh dövün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…