hayırlı geceler güzeller
ben bugün yine yoğundum
cenazemizin yedinci günüydü ve misafirler vardı kalabalıtı. aslında sayılı gün olmaz ama halk arasında oldukca yaygınlaştığı için herkes yedinci günü diye gelmişti.bugünüde atlattık çok şükür.evet canım öyle ücretli işler değil. bazı istekler vardı ve bunları isteyenler talebe. okullarına gidinceye kadar yetiştirmeye çalıştım. havalar soğuk olunca kimisi kaşkol istedi, kimsi bere, kimsi patik onları yetiştirmeye çalıştım.
ben zannediyordumki zaman sadece bana yetmiyor . eh arkadaşım varmış
nursena kuzuya çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin
çok sağol bonuscum bizde senin için duacıyız. Rabbim kurtarsın hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım bizde aynı durumdayız ama burdan uzaklaşınca dahada kötü oluyor. ben geçen hafta menü paylaştım çok iyi gitti aynı şekilde devam edebilseydim bu hafta güzel sonuç alırdım diye düşünüyorum ama malesef koşuşturmalardan ne yediğimi bile hatırlamıyorum. dolayısıylada menü paylaşamadım. önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah
canım banada protein ağırlıklı beslenmek iyi geliyor güzel kilo veriyorum ama hemen saçlarım dökülmeye başlıyor
Selam arkadaslar
Ben malesef99.5 kıloyum
97 ye kadar inmiştim ne güzel
Insallah tam anlamıyla başlayıp gene donerim bu ara moral bozukluğundan yılbaşından beri yiyorum önüme geleni
Moral bozukluğundan saçlarımı da kestirdim ama güzel oldu modern oldu cok beğendim
Bugun dikkat etmeye çalışacağım umarım başarırımbaşarırımBu resimdeki moddayım sanırım:)
hayırlısı olsunn bonus kızz unutmaaa dua etmeyiiii allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinnn yavrunu 3 çocuk hep hayalim ama bu kiloya cesaret edemiyorumm kalabalık aileleri hep sevmişimdir
yolcuu geçmiiş olsunnn
beyzus hoş geldinn 90 lara inmişsin gene negüzell annenede çok geçmiş olsunnn
yenaaa bu yaza sence ne olcak bizim halimiz
meyraa kaynan geldi dağıldın ne güzel gidiyodun
gurupta kilo veren oldumu sanki kendim vermiş gibi bi seviniyorumm kiii
ev çok fena benim yaw temizliğe grişmem lazım dip köşe
günaydın kızlar
şu an çok şaşkınım. bu hafta o kadar yememe rağmen 91.6 çıktım..
demekki azıcık bile dikkat etseydim ekside olurmuşum 100 gr bile olsa
neyse darısı haftaya inşallah :)
sıkma canını asucum valla kastıkça daha da ağır gidiyor nerdeyse 20 gündür 79 küsürlere düşecem diye telef oldum bi türlü 80,5 altına inemedim 2 gündür takmıyorum artık ne zaman olursa dedim bu sabah eksi çıktım
artık ağız tadı diye bişi de kalmadı yağsız tuzsuz yemekten
Eki Görüntüle 1376885
HAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -0.8
HAFTANIN İKİNCİLERİDayko ve 74FRIDA -0.4
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜSudenaz 54-0.3
HAFTANIN HAMİŞ GÜZELİBonus
canım keyifsiz de olsan enerjin çok güzel pozitifhımm tamam ablacım, eline sağlık...
sıhhatler olsun canım, güle güle kullan saçını inş: )
iş konusunada çok canını sıkma, hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş gönül rızanla iş konusunda...
öpüyorum...
kalabalık aileyi bende severim, çok çocuk benimde hayalimdi ama biraz zor galiba, 2olursa ona şükredeyim: )
aynı temizliği benim evde istiyor.
öpüyorum...
yedin ama kızın arkasında çok dolandın canım, birde sıkıntı ettin.
her ikisi birleşince seni eksiye çekmiştir belkide.kıyamam daykom....
bugünde benimde tadım yok nedense..... puffff....
tadım yok dadım yok, bana bir dadımı lazım: ))))))
ay gülümsettin beni, muckssss daykom
tebrikler kızlar...
ellerine sağlık nurcum...
canım umarım yeniden kazanırız o azmi..hep birlikte...ege denizi inmiştin sen 8 li rakamlara off topikçe dağıldı eskiler yeni gelenler azimli
Eki Görüntüle 1376885
HAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -0.8
HAFTANIN İKİNCİLERİDayko ve 74FRIDA -0.4
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜSudenaz 54-0.3
HAFTANIN HAMİŞ GÜZELİBonus
Bir haftadir isyerinde her gun dogum gunu pastasi yiyoruz..surekli birileri dogmus oluyo dolayisiyla pasta ve cicek aliniyor..butcem sarsildi yaw..:)) aliniyor diye yeniyorda...
kızımmmm beni görenlerin şaşırması lazım miğde normalde yuvarlak olur az da boyuna uzatayımda bi ayrıcalıklı olam demiiiiNur emegine saglik...
Nursena sen beni guldurdun Allahta seni guldursun..
Cok iyi geldi mesajin.hala hatirladikca guluyorum..boyun kadar mideni sevsinler senin..
hee ye kız para verdik yemiyahmı :)))Bir haftadir isyerinde her gun dogum gunu pastasi yiyoruz..surekli birileri dogmus oluyo dolayisiyla pasta ve cicek aliniyor..butcem sarsildi yaw..:)) aliniyor diye yeniyorda...
allah o yatılı misafirileri ne yapsın kar kış demeden geliyolarr oturun sıcacık evinizde demiii zaten açık iştahımız misoların gelmesiyle tavan yapıyoooselamün aleyküm...
ben geldim inş...
aman 2haftadır üst üste yatılı misafir yoruldum iyice: (
ne eve bakabildim doğru düzgün ne kendime....
diyetlerimde hep gitti....
bugünde burda hava hiç açmadı hep kapalıydı oyüzden içim sıkıldı sıklettende...
misafirler sabah gittiler.
Kız bana ağırlık çöküyor ama :))iyi akşamlar asuu kuvvetli yiyince çenemde düşüyo ondan sanırım
yok artıkk ahanda böle baka kaldımSenden fazlayım nursenacım
haftaya cuma ya lütfennn verelim yavaştan artıkkk o zaman kapışalımmıBen de aynen öyle tartıya bakakaldım
Ben de istiyorum canım inşallah becerip eksiye geçerizhaftaya cuma ya lütfennn verelim yavaştan artıkkk o zaman kapışalımmı
işte bende öle yim günde 1 bardak belki çay çok içiyorumm ayran nar suyu portakal suyuBen de istiyorum canım inşallah becerip eksiye geçeriz
Suya ağırlık vermem lazım hiç su içmiyorum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?