- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
28 yaşındayım. 1.68 boy ve nerdeyse 95 kiloyum.Tamam yarından itibaren ben de katılıyorum aranıza :) Teşekkür ederiimm :)burada hergün paylaşım yaparak katılabilirsin yediklerini falan kaç kilosun kaç yaşındasın
Hoşgeldin gazan mübarek olsun :)28 yaşındayım. 1.68 boy ve nerdeyse 95 kiloyum.Tamam yarından itibaren ben de katılıyorum aranıza :) Teşekkür ederiimm :)
Hoşbuldum,teşekkür ederim :) Şimdii neler yapıyoruz? Sadece gün içinde ne yediğimizi mi yazıyoruz yoksa bi yarışma içinde miyiz?Hoşgeldin gazan mübarek olsun :)
Yarışma yok bizim topikte Paylaşım yapıp birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz gerçi bu ara azcık enerjimiz, düşük ama sizin gibi yeni gelenler sayesinde hareketlenecek topiğimiz inşallahHoşbuldum,teşekkür ederim :) Şimdii neler yapıyoruz? Sadece gün içinde ne yediğimizi mi yazıyoruz yoksa bi yarışma içinde miyiz?
Ben yarışmak isterdim tabi ama hergün nete giremem gibi geliyor,o yüzden atılırım eminim o gruplardanYarışma yok bizim topikte Paylaşım yapıp birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz gerçi bu ara azcık enerjimiz, düşük ama sizin gibi yeni gelenler sayesinde hareketlenecek topiğimiz inşallah
Yarışma yapan gruplar da var istersen onlara da göz atabilirsin
Menünüz gayet başarılı bence yeteri kadar su da içtiyseniz süperBen yarışmak isterdim tabi ama hergün nete giremem gibi geliyor,o yüzden atılırım eminim o gruplardan
Benim de bu ara enerjim düştü sanki,3 gündür spor yapmıyorum
Yarın sporumu yapıcam ama kararlıyım.
İnşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan..
Bugün ne yediğime gelince;
-sabah 1 haşlanmış yumurta ve biraz peynir 1 dilim ekmekle
-öğlen 1 çiğköfte dürüm (canım çok çekmişti napim)
-akşam 2 kaşık bulgur pilavı ve yanında birazcık et.Yemekten sonra da yarım muz.
Geç kalktığım için ara öğün yapmadım bugün.
Ve bende bağışıklık sistemi problemi olduğu için(yani çok zayıf bağışıklık sistemim) her gece yatmadan önce ballı ılık süt içiyorum.Bu kadar :)
Teşekkür ederim :) Benim asıl sorunum şu,okuldan gelince saat 6 gibi akşam yemeğimi yiyorum ama yatana kadar çok acıkıyorum ve açlıktan midem bulanıyor,ağrıyor felan..Saat 10 gibi bi meyve yiyorum ama doyurmuyor haliyle..Bu problemi nasıl aşabilirim ki?Menünüz gayet başarılı bence yeteri kadar su da içtiyseniz süper
Az bile yemişsiniz
Meyveyle beraber ayran ya da süt içebilirsiniz çok acıkırsanız leblebi de iyi geliyor :)Teşekkür ederim :) Benim asıl sorunum şu,okuldan gelince saat 6 gibi akşam yemeğimi yiyorum ama yatana kadar çok acıkıyorum ve açlıktan midem bulanıyor,ağrıyor felan..Saat 10 gibi bi meyve yiyorum ama doyurmuyor haliyle..Bu problemi nasıl aşabilirim ki?
Hmm leblebi fikri iyi geldi :) Yaz olsa salatalıkla bastırıyordum açlığımı ama bu mevsimde salatalık almak istemiyorum.Peki spor için ne tavsiye edersin? Ya açıkçası her gün spor yapamıyorum.Okulda çok yoruluyorum,eve gelince de spor yapmaya halim kalmıyor.2-3 güne bir Leslie 3 miles walk yapıyorum ve bazen de oryantal yapıyorum..Nasıl bi düzene soksam da beni çok yormasa?Meyveyle beraber ayran ya da süt içebilirsiniz çok acıkırsanız leblebi de iyi geliyor :)
En ideali yürüyüş bence fırsatın oldukça yürüHmm leblebi fikri iyi geldi :) Yaz olsa salatalıkla bastırıyordum açlığımı ama bu mevsimde salatalık almak istemiyorum.Peki spor için ne tavsiye edersin? Ya açıkçası her gün spor yapamıyorum.Okulda çok yoruluyorum,eve gelince de spor yapmaya halim kalmıyor.2-3 güne bir Leslie 3 miles walk yapıyorum ve bazen de oryantal yapıyorum..Nasıl bi düzene soksam da beni çok yormasa?
Hoşgeldin canımSelam....
Hmm leblebi fikri iyi geldi :) Yaz olsa salatalıkla bastırıyordum açlığımı ama bu mevsimde salatalık almak istemiyorum.Peki spor için ne tavsiye edersin? Ya açıkçası her gün spor yapamıyorum.Okulda çok yoruluyorum,eve gelince de spor yapmaya halim kalmıyor.2-3 güne bir Leslie 3 miles walk yapıyorum ve bazen de oryantal yapıyorum..Nasıl bi düzene soksam da beni çok yormasa?
Iyiyim canım biraz yoruldum bugün ama tatlı yorgunluk :)Hoşbuldum asum..
Nasılsın.??
Iyiyim canım biraz yoruldum bugün ama tatlı yorgunluk :)
Şimdi tv internet örgü üçgeninde dinleniyorum canım kahve istedi kalkıp yapmaya üşendim
Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun canım hasta kim umarım önemli bir durum yokturBen de o kadar yorgunum ki...akşam yemeğinden sonra uyudum yeni uyandım tekrar uyumak istemedim biraz takılayım istedin tek gün tatil zaten....
Dün gece hasta baktım sabahladım...uykusuzluk ve yorgunlukla işe gittim..bugün de iş çıkışıma kızım geldi doğum hadiyesi bakmaya gittik bir yakınıma çifte yorgunluk oldu..
Ben de o kadar yorgunum ki...akşam yemeğinden sonra uyudum yeni uyandım tekrar uyumak istemedim biraz takılayım istedin tek gün tatil zaten....
Dün gece hasta baktım sabahladım...uykusuzluk ve yorgunlukla işe gittim..bugün de iş çıkışıma kızım geldi doğum hadiyesi bakmaya gittik bir yakınıma çifte yorgunluk oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?