kimse inanmadı tabi yedim yedim cennete gidecek kadar da sünnetledim:)))
Allah nasip eder o günleri de görürüz inşallahSaolasın iyiyiz sen nasılsın sanayii tüplü hatun.:))
asucum yarın temizlik yapmam lazım maalesef..Evi b.k götürüyor bu hafta pek ilgilenemedim...
dediğin gibi biz de torun severiz oy kurban olurum onları yaradana..çok severim Allah nasip eder görmeye inş...
kimse inanmadı tabi yedim yedim cennete gidecek kadar da sünnetledim:)))
At dolaba kaldır ortadan hemenyenaaa yediğimi yedim kalanıda akşam yersin diye tabağım vardı azık verdi ahanda karşımda hala asanın üzerinde boncuk boncuk bakıyii bana
yenaaa yediğimi yedim kalanıda akşam yersin diye tabağım vardı azık verdi ahanda karşımda hala asanın üzerinde boncuk boncuk bakıyii bana
Aklım burda kalacak ama bana müsade güzel bayanlar
Allah rahatlık versin
hee kendi iştahıma göre buluyom nedense arkadaşlarımıdaa yokkk yememm bu satten sonra acıktım da ama yemicem süt içerim belkimmNe hayırlı komşuymuş o öyle..:))
Naapmayı düşünüyorsun..?? :) Bulgur rahatsız eder şimdi sabah kahvaltıda yersin sen..:))
kızızm sosyal kadınım yenam her tarzdan haberin var maşşallah
iyi gecelerrrrr asummmAklım burda kalacak ama bana müsade güzel bayanlar
Allah rahatlık versin
Kesinlikle sağlıklı beslenmeliyiz :))Asucum yarın sağlıklı beslenelim...
anladın sen onu..
hayırlı geceler güzeller
ben kaşkol yetiştirmeye çalışırken bu saat oldu muhabbete yetişemedim yine
yenaa minik kızınızı güle güle büyütün, hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah.
MISS_GOTHIC, hoş geldin azmin daim olsun
Gün boyu bunları mı yedin sadece daficim ben yazsam roman olur üstelik ben de geç kalktım saat 1 de kahvaltı yaptımbugünkü menümü yazayım
bugün yansiyonummu düştü ne yarım gün uyudum kalktığımda kahvaltı saati geçmişti.
öğle : yarım dilim ekmek , iki kaşık sucuklu yumurta , 1 fincan kahve
akşam : az çorba, 1 kemik haşlama, 2 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, 1 fincan kahve
Gün boyu bunları mı yedin sadece daficim ben yazsam roman olur üstelik ben de geç kalktım saat 1 de kahvaltı yaptım
sağol bu günlerde fena değil canımSağol daficim Allah razı olsun....
Sen nasılsın bittimi yoğunluğun biraz...
öğlede kalktım ben gece köye gidip geldik sabahta kalkamadım bir türlü kalkıp kalkıp tekrar yattımGün boyu bunları mı yedin sadece daficim ben yazsam roman olur üstelik ben de geç kalktım saat 1 de kahvaltı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?