Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah nasip eder o günleri de görürüz inşallah
Benim ev de aynı ama yarın yaprak sarmayı düşünüyorum nasipse bakalım hafta içi hava iyi olacakmış yapabilirsem ben de istiyorum iyi bir temizlik
Sen de fazla özenmeden yapıver bu seferlik çok yorma kendini

yenaaa yediğimi yedim kalanıda akşam yersin diye tabağım vardı azık verdi ahanda karşımda hala asanın üzerinde boncuk boncuk bakıyii bana

Ne hayırlı komşuymuş o öyle..:))
Naapmayı düşünüyorsun..?? :) Bulgur rahatsız eder şimdi sabah kahvaltıda yersin sen..:))

hayırlı geceler güzeller
ben kaşkol yetiştirmeye çalışırken bu saat oldu muhabbete yetişemedim yine
yenaa minik kızınızı güle güle büyütün, hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah.
MISS_GOTHIC, hoş geldin azmin daim olsun

bugünkü menümü yazayım
bugün yansiyonummu düştü ne yarım gün uyudum kalktığımda kahvaltı saati geçmişti.

öğle : yarım dilim ekmek , iki kaşık sucuklu yumurta , 1 fincan kahve

akşam : az çorba, 1 kemik haşlama, 2 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, 1 fincan kahve

Sağol daficim Allah razı olsun....
Sen nasılsın bittimi yoğunluğun biraz...

Gün boyu bunları mı yedin sadece daficim ben yazsam roman olur üstelik ben de geç kalktım saat 1 de kahvaltı yaptım

Sağol daficim Allah razı olsun....
Sen nasılsın bittimi yoğunluğun biraz...
sağol bu günlerde fena değil canım

Gün boyu bunları mı yedin sadece daficim ben yazsam roman olur üstelik ben de geç kalktım saat 1 de kahvaltı yaptım
öğlede kalktım ben gece köye gidip geldik sabahta kalkamadım bir türlü kalkıp kalkıp tekrar yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…