Amanın kötü örnek olmuşuz ama gece gece pek iyi olmamışKısır kısır dediniz, hazır diyet yapmazken bende mutfağa gidip ev yufkası yedim geldim: )))))
asumanzeynep .!.:Aklım burda kalacak ama bana müsade güzel bayanlar
Allah rahatlık versin
bugünkü menümü yazayım
bugün yansiyonummu düştü ne yarım gün uyudum kalktığımda kahvaltı saati geçmişti.
öğle : yarım dilim ekmek , iki kaşık sucuklu yumurta , 1 fincan kahve
akşam : az çorba, 1 kemik haşlama, 2 kaşık taze fasulye, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, 1 fincan kahve
Amanın kötü örnek olmuşuz ama gece gece pek iyi olmamış
Artık afiyet olsun demekten başka çare yok :))
Kısır kısır dediniz, hazır diyet yapmazken bende mutfağa gidip ev yufkası yedim geldim: )))))
İçimizde var o canavardan bizim de :) uyandırmamak lazım olur olmaz saatteSağolasın: )))
Benim içimde yemek olmasa yemezdim zaten her halükarda, içiniz rahat olsun.
İçimizde var o canavardan bizim de :) uyandırmamak lazım olur olmaz saatte
Kimmiş o densizlerVar öyle düşüncesizler meyracım diyet topiğini yemek topiğine çevirip modu düşürüyorlar..
Senmi yaptın ev yufkasını.? arasına ne koydun yerken hıı..
sağol meyracım bu günlerde pil öğütüyoruz galiba tartının pili bitti, tansiyon aletinin pili bitti,( ölçemedim tansiyonumu ) mausun pili bitti, benim pil zaten bitikİyi geceler ablam...
Geçmiş olsun dafi ablam.
Hani sen bana bir tarif gönderecektin unuttun mu canımO canavarlara ölümmm....
Kimmiş o densizler
Ben daha neler anlatacağım da diyet topiğindeyiz diye susuyorum varın siz düşünün
Senin pilin bitmiş hali bile kimleri sollar gider maşallah daficimsağol meyracım bu günlerde pil öğütüyoruz galiba tartının pili bitti, tansiyon aletinin pili bitti,( ölçemedim tansiyonumu ) mausun pili bitti, benim pil zaten bitik
Var öyle düşüncesizler meyracım diyet topiğini yemek topiğine çevirip modu düşürüyorlar..
Senmi yaptın ev yufkasını.? arasına ne koydun yerken hıı..
İçimizde var o canavardan bizim de :) uyandırmamak lazım olur olmaz saatte
Hani sen bana bir tarif gönderecektin unuttun mu canım
Sağlıklı sağlıklı yapayım da yiyelim
sağol meyracım bu günlerde pil öğütüyoruz galiba tartının pili bitti, tansiyon aletinin pili bitti,( ölçemedim tansiyonumu ) mausun pili bitti, benim pil zaten bitik
bizde alsak o tariflerden topikten kovarlarmı acabaHani sen bana bir tarif gönderecektin unuttun mu canım
Sağlıklı sağlıklı yapayım da yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?