Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyra yarın o yufkayı bulgur pilavıyla dene:))))))))))))))))))))
sen uyma nursenaya meyracım

Kızlar bişey diimmi..diyet topiği ya burası o yüzden parolalı söyleyeceğim..aramızda kalsın nursenaın sesi çıkmıyor sanırım masada durup ona bakan boncukları yiyoo...
eveet birde meyraya komplo kuruyo

Boncuklarla bütünleşiyor galiba şuan: ))))

evet şuan bir içerisindeyim

Kızlar bişey diimmi..diyet topiği ya burası o yüzden parolalı söyleyeceğim..aramızda kalsın nursenaın sesi çıkmıyor sanırım masada durup ona bakan boncukları yiyoo...
günahımı aldın vallahada yemiyodummmm

sen uyma nursenaya meyracım

eveet birde meyraya komplo kuruyo
hımm zira dafi hayatta yufka üzeri köy tavuklu bulgur pilavını heççç sevmiyiiii

çocukları olanlara limonata tarifi vereyim çok güzel oldu doğal
3 portakal
1 limon buzlukta dondur sonra çıkarıp az çözülünce doğrayıp robota atın 2 su bardağı şeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu rondodan çekin 3 lt suya döküp 2 saat bekletin sonra süzüp afiyetle için şimdiden yazın ramazanda falan yapmak için attım buzluğa kabuklarıyla yapılıyo acı olmuyo
tarif diyince aklıma geldi şeker azaltıla bilir

dafiii ayakalrına viks sürr yün çorap giy yat aazalırrr öksürüğün hoş tereciye tere satoyom sen benden daha iyi bilirsin
estağfirullah canım
ay nursenacım yapmadığım kalmadı. sadece ayağımın altına değil sırtımada sürdüm, turpoyup bal koydum, soğan oyup bal koydum, zencefil bal yaptım, zencefil limon bal karışımı yaptım, çeşit bitki meyve çayları yaptım. yok kesilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…