Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel tarifmiş yapalım

uyuyalım dafii yoksa ben kısırı sende mutfakta alah ne verdiyse götürcenn iyi geceler diliyorummmmm bende
yok uymam ben şeytana gürlesin dursun o

güzel tarifmiş bende atayım bari portakal ve limonu bütün olarak mı atıyorsun? robottan çek dediğin bildiğimiz robot mu yoksa katı meyve sıkacağı falan mı? doğrayıp derken kabuklarını soyuyoruz di mi?

hadi iyi geceler kızlar Allah rahatlıklar versin
iyi geceler :)

iyi pazarlar kızlar
sabah kızımla onun odasını toparladık. daha doğrusu ben toparladım o dağıttı, arkasından tekrar topladım.
yemekten sonra da kızımla markete gittik biraz yürüdük gezdik geldik, hava çok güzel.
şimdi uyudu kızım önce size bakayım dedim birazdan yemek yapmaya gircem mutfağa.
eşimde düzceye gitti akşam annemle beraber dönecekler :)

selamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar...
eşim bugün memleketine gitti sabahtan: )
şu soğukta: )))
dışarısı çok soğuk.
ama işide vardı orada halledeceği biraz ondanda gitti, ben gitmesem hava soğuk yenide görüştük annengille dedim tamam dedi, bende gitmedim, zaten biraz nanemolla hastayım üşütme tarzında yolda iyice hasta olurdum artık.
akşama dönecek inş.
kolay kolay onu tek göndermem genelde birlikte gideriz, bindebir tek gider yani, neyse bu seferde böyle olsun bakalım.
kv demiştir gelin gelmedi demiştir: )))))
yarında diyete başlama niyetindeyim inş kızlar.....

Nursena tarifi az daha açıklasan portakalları ve limonu dondurup rondodan çekiyoruz öyle mi

nursenanın tarif güzele benziyo...

demek orada hava güzel, ne güzel, burası çok soğuk....

hoşgeldin...
burayı takipte kal derim...

takipteyim arkadaşlar sauna esofmanımda var kullanan oldumu aranızda kilo verdiriyomu

ben kullanmadım, canım bence önemli olan sağlıklı beslenme.
ya böyle senin gibi yazıp yazıp sonradan ortadan kayboluyorlar çok kızıyorum, ortadan kaybolucan neden yazıyorsun anlamıyorum, çok oluyor böyle, sözüm sana değil, çok olduğu için iyice kızar oldum artık böyle yapanlara.
hatta yeni gelenlere hiç yazasım gelmiyor artık.

canım kusura bakma evde işişm vardı biraz msj geldikce okuyom ben :):) bundan sonra tlfnda sürekli acık tutarım

Merhaba arkadaşlar.Ben geldim :) Nasılsınız bakalım? Ben bugün çok yoruldum Sabah kahvaltıda 1 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta,biraz peynir,domates ve tere yedim.Öğlen bir kase tarhana çorbası ve birazcık haşlanmış brokoli,akşam da bir tabak pırasa yemeği,1 dilim ekmek yedim ve 1 bardak ayran içtim.Gün içinde 1 tane de muz yedim.Bugn 45 dk da spor yaptım.İnşallah gidicek bu kilolar..Herkese sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…