güzel tarifmiş yapalımçocukları olanlara limonata tarifi vereyim çok güzel oldu doğal
3 portakal
1 limon buzlukta dondur sonra çıkarıp az çözülünce doğrayıp robota atın 2 su bardağı şeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu rondodan çekin 3 lt suya döküp 2 saat bekletin sonra süzüp afiyetle için şimdiden yazın ramazanda falan yapmak için attım buzluğa kabuklarıyla yapılıyo acı olmuyo
tarif diyince aklıma geldi şeker azaltıla bilir
yok uymam ben şeytana gürlesin dursun ouyuyalım dafii yoksa ben kısırı sende mutfakta alah ne verdiyse götürcenn iyi geceler diliyorummmmm bende
4 gündür bende sabahları 1 kaşık keçi boynuzu özü içiyorum toz zencefil var katayım baridafi kızıma öksürükye keçi boynuzu pekmezine zencefil tozu katarak çare buldummm
güzel tarifmiş bende atayım bari portakal ve limonu bütün olarak mı atıyorsun? robottan çek dediğin bildiğimiz robot mu yoksa katı meyve sıkacağı falan mı? doğrayıp derken kabuklarını soyuyoruz di mi?çocukları olanlara limonata tarifi vereyim çok güzel oldu doğal
3 portakal
1 limon buzlukta dondur sonra çıkarıp az çözülünce doğrayıp robota atın 2 su bardağı şeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu rondodan çekin 3 lt suya döküp 2 saat bekletin sonra süzüp afiyetle için şimdiden yazın ramazanda falan yapmak için attım buzluğa kabuklarıyla yapılıyo acı olmuyo
tarif diyince aklıma geldi şeker azaltıla bilir
iyi geceler :)hadi iyi geceler kızlar Allah rahatlıklar versin
Nursena tarifi az daha açıklasan portakalları ve limonu dondurup rondodan çekiyoruz öyle mi
iyi pazarlar kızlar
sabah kızımla onun odasını toparladık. daha doğrusu ben toparladım o dağıttı, arkasından tekrar topladım.
yemekten sonra da kızımla markete gittik biraz yürüdük gezdik geldik, hava çok güzel.
şimdi uyudu kızım önce size bakayım dedim birazdan yemek yapmaya gircem mutfağa.
eşimde düzceye gitti akşam annemle beraber dönecekler :)
burdaki nickmi çikolata canavarı olarak değiştirmek istiyorum :):) iradem malesef zayıf ve adet düzensizliği yasıyorum biraz sizlerin hikayesini okuyup hırslanmak istiyorum banada yardım edin arkadaşlar ne gibi diyetler uyguladınız nasıl spor yaptınız
takipteyim arkadaşlar sauna esofmanımda var kullanan oldumu aranızda kilo verdiriyomunursenanın tarif güzele benziyo...
demek orada hava güzel, ne güzel, burası çok soğuk....
hoşgeldin...
burayı takipte kal derim...
takipteyim arkadaşlar sauna esofmanımda var kullanan oldumu aranızda kilo verdiriyomu
canım kusura bakma evde işişm vardı biraz msj geldikce okuyom ben :):) bundan sonra tlfnda sürekli acık tutarımben kullanmadım, canım bence önemli olan sağlıklı beslenme.
ya böyle senin gibi yazıp yazıp sonradan ortadan kayboluyorlar çok kızıyorum, ortadan kaybolucan neden yazıyorsun anlamıyorum, çok oluyor böyle, sözüm sana değil, çok olduğu için iyice kızar oldum artık böyle yapanlara.
hatta yeni gelenlere hiç yazasım gelmiyor artık.
Canım ben sauna eşortmanı kullanıyorum spor yaparken.Normalde de terleyen biriyim ama o eşortmanla daha fazla terliyorum ve işe yaradığını düşünüyorum.canım kusura bakma evde işişm vardı biraz msj geldikce okuyom ben :):) bundan sonra tlfnda sürekli acık tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?