Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
yatmadan bir bakayım dedim yrn iş var.gece anca girerim nete.
bende aynı niyetteyim cnm

ayrıntılı ve açıkça yazdığın için teşekkür ederim tatlım en kısa zamanda denicem :)

Nursena yarın bari doğru dürüst beslenmeye başlasak yaaa
evet yrn başlayalım kızlar tekrar
trtde benim adım khan diye bi flim var ona bakıyom bi yandan...daha önce yarım yamalakta olsa seyretmiştim ve güzeldi tavsiye ederim..
izlemiştim önceden o filmi ve ağlamıştım baya bi :)

ben geldim: )
eşimde geldi çok şükür, çok yorulmuş erkenden uyudu: )))
10da gitti gözleri...
aman evde eksikler var, ondan diyete salı başlicam malesef: (, eksikleri yarın alıcaz inş, yorgun olunca alışverişe gidemedi eşim, eksikler oluncada yapamıyorum.
neyse yarında bir mani çıkarmaz alırda bende başlarım artık diyetime en kestirmeden.

hayırlı geceler kızlar
benimde bu gün misafirlerim vardı.
menümü paylaşayım

sabah : yarım dilim ekmek, 2 kaşık sucuk, 2 kaşık kıymalı yumurta, 1 kaşık kavurma, 1 dilim peynir, 2 bardak şekersiz çay, 1 fincan kahve

öğle : 1 küçük muz, 1 bardak limonata

akşam : 1,5 dilim ekmek, yarım porsiyon hamsi tava, yarım porsüyon hamsi buğulama, 1 bardak şalgam suyu, yeşil salata, 1 fincan kahve

gece : 1 bardak ıhlamur, 1 fincan boza

yatarken 1 fincan süt

Pilleri naaptınız abla aldınız mı: )

Ablacım sut gurubu az olmuş,onun dışında dengeli bir gün olmuş zannımca.
: **

Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlar...bende güne erken ve kahvaltımı yaparak başladım...bu arada eltim 6 buçuk aylık hamileydi akşam suyu gelmiş hastaneye yatırmışlar geceden beri serum iğne falan yapıyolarmış bugün sanırım sezeryanla alıcaklar bebeği..bebeğin sağlık durumu iyiymiş...ama erken doğum olucağı için kuvezde kalıcak galiba bir süre...dua edin lütfen...büyük kızınıda bana getiricekler bugun bikaç gün ben bakıcam....Rabbim yardımcısı olsun....

zeynepcim eltine üzüldüm. çok geçmiş olsun. bebekte yaşar sağlıklı olur inşallah. arkadaşımın gelinide altıbuçuk aylık sezaryanla doğum yaptı ama onların bebeği annesi iyileşinceye kadar hayata tutunmayı başaramadı. Rabbim yüzünüzü güldürür ikiside sağlıklı olurlar inşallah

tartı dışımdakileri aldık canım

banada boza fazla gibi geldi

evet abla boza fazla olmuş haklısın.

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun
gönlünüzden geçen bütün güzellikler dua niyetine geçsin . tüm dualarınız kabul olsun
amiinn

amin inş.

günayydınn kızlarr sabah kahvaltımı yaptım yoğurt çorbası içtim içim çok üşüdü amam sıcacık çorba içtim
inşallah dikkat edicem bu hafta şimdieden iyi günlerr

inş canım.

çok geçmiş olsun canım, haklarında hayırlısı olsun inş: (
üzüldüm gerçekten, galiba düzelir bebekte çok zaman alır...
bizim bir tanıdığın bebeğide 7aylık doğdu çok uğraştılar, ama şimdi turp gibi cin gibi.
imtihan işte.

kızlar bugün bir karikatür okudum çok hoşuma gitti: ))))
bulursam sizinlede paylaşıyım dur...
bir ayının dilekçe yazışı: )))))))

bu arada daykom nerelerdesin kuzuuuuum....
a kızlar ben yarında başlayamicam malesef diyete şimdi aklıma geldi: ))))
neden derseniz yarın gideceğim günüm var çünkü.....
artık çarşamba perşembe inş.....
offf of.... günler bitiyor kilolarım duruyor......
perşembe benim tartı günüm birde, en güzeli bu haftada izinli olmak galiba: )
hiç tahmin ettiğim o sonuçla karşılaşmak istemiyoruuuuum
belkide karşılaşmak dahamı iyi bu hafta için artık
neyse bir düşüneyim bakıyım bunu....

ne garip bir gündü...sabahtan yemeklerimi yaptım...onbuçukta okula gittim kızın programı vardı güzel geçti orda ama aklım hastanedeydi okuldan çıkıp hastaneye gittik küçük kuzumla eltim baya kötüydü öğleden sonra üçte ameliyata aldılar bebeiş on dakka sonra çıktı minnacık bişeydi ama kuvezdeydi yogun bakıma aldılar hemen...ama sağlığıyla ilgili bir bilgi vermediler henüz...sonra bende eltimin kız annesini ağrı çekerken görmesin diye aldım onu eve geldim az önce eltim çıkmış odaya çokk ağrısı varmış...aklım orda... k.pederle yemek yolladım hastaneye yanında kalanlar bütün gün bişey yememişler bi faydam olsun dedim...Rabbim yardımcısı olsun....

Aminn Allah razı olsun ablacım...

Zeynepcim eltin de bebek de sağlıkla evlerine giderler inşallah
inşallah...
selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

sağol canım....

rabbim her ikisininde yardımcısı olsun.
sendende Allah razı olsun.çok güzel bir davranış sergilemişsin. Rabbim güzel gönlüne göre versin.yaptıkların Allah cc ın yanında zay olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…