- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
bende aynı niyetteyim cnmselamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar...
eşim bugün memleketine gitti sabahtan: )
şu soğukta: )))
dışarısı çok soğuk.
ama işide vardı orada halledeceği biraz ondanda gitti, ben gitmesem hava soğuk yenide görüştük annengille dedim tamam dedi, bende gitmedim, zaten biraz nanemolla hastayım üşütme tarzında yolda iyice hasta olurdum artık.
akşama dönecek inş.
kolay kolay onu tek göndermem genelde birlikte gideriz, bindebir tek gider yani, neyse bu seferde böyle olsun bakalım.
kv demiştir gelin gelmedi demiştir: )))))
yarında diyete başlama niyetindeyim inş kızlar.....
ayrıntılı ve açıkça yazdığın için teşekkür ederim tatlım en kısa zamanda denicem :)buzluğa yıkayıp koyuyorum kabuklu şekilde 3 portakal 1 limon donuyor sonra donunca çıkarp kabuklarıyla az eriyince bıçakla doğruyorum donken kıyır kıyır doğranıyo tam çözülmücek bildiğimiz robota atuyorum sıkacak deil bıçaklı olan sanra 1 yemek kaşığı limon tuzu 2 su bardağı şeker(şeker azaltılabilir) robotta çekiyorum sonra 3 litre su koyuyorum leğene robottaki çektiğim malzemeyi döküyorum 3 lt suyun içine bekletiyorum 2 saat arada karıştırıyorum ki şeker erisin sonra süzgeçle süzüp şişelere koyuyorum hazır sandılar bugünn arkadaşlar
canom kiloları hemen almadıkki hemen verelim kilo vermek sabır işi hoşgeldin
evet yrn başlayalım kızlar tekrarNursena yarın bari doğru dürüst beslenmeye başlasak yaaa
izlemiştim önceden o filmi ve ağlamıştım baya bi :)trtde benim adım khan diye bi flim var ona bakıyom bi yandan...daha önce yarım yamalakta olsa seyretmiştim ve güzeldi tavsiye ederim..
bende aynı niyetteyim cnm
hayırlı geceler kızlar
benimde bu gün misafirlerim vardı.
menümü paylaşayım
sabah : yarım dilim ekmek, 2 kaşık sucuk, 2 kaşık kıymalı yumurta, 1 kaşık kavurma, 1 dilim peynir, 2 bardak şekersiz çay, 1 fincan kahve
öğle : 1 küçük muz, 1 bardak limonata
akşam : 1,5 dilim ekmek, yarım porsiyon hamsi tava, yarım porsüyon hamsi buğulama, 1 bardak şalgam suyu, yeşil salata, 1 fincan kahve
gece : 1 bardak ıhlamur, 1 fincan boza
yatarken 1 fincan süt
hayırlı geceler kızlar
benimde bu gün misafirlerim vardı.
menümü paylaşayım
sabah : yarım dilim ekmek, 2 kaşık sucuk, 2 kaşık kıymalı yumurta, 1 kaşık kavurma, 1 dilim peynir, 2 bardak şekersiz çay, 1 fincan kahve
öğle : 1 küçük muz, 1 bardak limonata
akşam : 1,5 dilim ekmek, yarım porsiyon hamsi tava, yarım porsüyon hamsi buğulama, 1 bardak şalgam suyu, yeşil salata, 1 fincan kahve
gece : 1 bardak ıhlamur, 1 fincan boza
yatarken 1 fincan süt
tartı dışımdakileri aldık canımPilleri naaptınız abla aldınız mı: )
banada boza fazla gibi geldiAblacım sut gurubu az olmuş,onun dışında dengeli bir gün olmuş zannımca.
: **
zeynepcim eltine üzüldüm. çok geçmiş olsun. bebekte yaşar sağlıklı olur inşallah. arkadaşımın gelinide altıbuçuk aylık sezaryanla doğum yaptı ama onların bebeği annesi iyileşinceye kadar hayata tutunmayı başaramadı. Rabbim yüzünüzü güldürür ikiside sağlıklı olurlar inşallahSelamün aleykümm...
hayırlı sabahlar...bende güne erken ve kahvaltımı yaparak başladım...bu arada eltim 6 buçuk aylık hamileydi akşam suyu gelmiş hastaneye yatırmışlar geceden beri serum iğne falan yapıyolarmış bugün sanırım sezeryanla alıcaklar bebeği..bebeğin sağlık durumu iyiymiş...ama erken doğum olucağı için kuvezde kalıcak galiba bir süre...dua edin lütfen...büyük kızınıda bana getiricekler bugun bikaç gün ben bakıcam....Rabbim yardımcısı olsun....
tartı dışımdakileri aldık canım
banada boza fazla gibi geldi
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun
gönlünüzden geçen bütün güzellikler dua niyetine geçsin . tüm dualarınız kabul olsun
amiinn
günayydınn kızlarr sabah kahvaltımı yaptım yoğurt çorbası içtim içim çok üşüdü amam sıcacık çorba içtim
inşallah dikkat edicem bu hafta şimdieden iyi günlerr
Selamün aleykümm...
hayırlı sabahlar...bende güne erken ve kahvaltımı yaparak başladım...bu arada eltim 6 buçuk aylık hamileydi akşam suyu gelmiş hastaneye yatırmışlar geceden beri serum iğne falan yapıyolarmış bugün sanırım sezeryanla alıcaklar bebeği..bebeğin sağlık durumu iyiymiş...ama erken doğum olucağı için kuvezde kalıcak galiba bir süre...dua edin lütfen...büyük kızınıda bana getiricekler bugun bikaç gün ben bakıcam....Rabbim yardımcısı olsun....
zeynepcim eltine üzüldüm. çok geçmiş olsun. bebekte yaşar sağlıklı olur inşallah. arkadaşımın gelinide altıbuçuk aylık sezaryanla doğum yaptı ama onların bebeği annesi iyileşinceye kadar hayata tutunmayı başaramadı. Rabbim yüzünüzü güldürür ikiside sağlıklı olurlar inşallah
inşallah...Zeynepcim eltin de bebek de sağlıkla evlerine giderler inşallah
selamün aleyküm...
evet abla boza fazla olmuş haklısın.
amin inş.
inş canım.
çok geçmiş olsun canım, haklarında hayırlısı olsun inş: (
üzüldüm gerçekten, galiba düzelir bebekte çok zaman alır...
bizim bir tanıdığın bebeğide 7aylık doğdu çok uğraştılar, ama şimdi turp gibi cin gibi.
imtihan işte.
rabbim her ikisininde yardımcısı olsun.ne garip bir gündü...sabahtan yemeklerimi yaptım...onbuçukta okula gittim kızın programı vardı güzel geçti orda ama aklım hastanedeydi okuldan çıkıp hastaneye gittik küçük kuzumla eltim baya kötüydü öğleden sonra üçte ameliyata aldılar bebeiş on dakka sonra çıktı minnacık bişeydi ama kuvezdeydi yogun bakıma aldılar hemen...ama sağlığıyla ilgili bir bilgi vermediler henüz...sonra bende eltimin kız annesini ağrı çekerken görmesin diye aldım onu eve geldim az önce eltim çıkmış odaya çokk ağrısı varmış...aklım orda... k.pederle yemek yolladım hastaneye yanında kalanlar bütün gün bişey yememişler bi faydam olsun dedim...Rabbim yardımcısı olsun....
Aminn Allah razı olsun ablacım...
inşallah...
Ve aleyküm selam...
sağol canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?