nasıl bi diyet uyguluyosun canım bi özet gecsenEğer bozmassam diyetimede başladım inş. Akşamleyin.
hayırlı olsun cnm diyete başlamışsın. hemde bu topiktemi aaaaaa çok şaşırdımSelamun aleykum...
Bugün oldukça yoğundum, gunduz gunume gittim geldim.
Az önce fare bozulunca neyi var diye eşimle epey uğraştık çözmeye, Sonra evdeki ikinci fareyi taktık o da çalışmadı sonradan farkettikki sorun farede değilmiş pc donmuş: )))))
Geçmiş yapmıştım ama tum alıntılarım uçtu....
Neyse belki bir daha okurum bir ara.
Hasibe kafam acıdı valla yaaa :))hayırlı olsun cnm diyete başlamışsın. hemde bu topiktemi aaaaaa çok şaşırdım
geçen bendede oldu 2 tane fare taktık çalışmadı meğer usb girişinde sıkıntı varmış oldu sonradan :)
Valla ben memlekete taşındım. Üç adım ötemde kayınvaldem var. Merkez ilçedede annem. Evde ölsem kayınvaldem arayıpta ölümü dirimi demez. Ama hastayım diye duyurursan sorar nasıl oldun diye. İşin olsun yardım edeyim demez ama yardım istersen emeğini esirgemez. Memlekete gidince büyük beklentiyle gitme çok hayalde kurma.
kızlar bu arada ben o tavuk resmini paylaştığımda pc sayfa güncelleme yapmamış ondan konuyla alakasız diye paylaştım. öncesinde bebek muhabbeti yapılmış sonradan fark ettim. yanlış anlaşılmak istemem. açıklama yapayım dedim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
iyi geceler cnm:-*
Meyracım diyetin başarılı devam eder inşallah
hayırlı olsun cnm diyete başlamışsın. hemde bu topiktemi aaaaaa çok şaşırdım
geçen bendede oldu 2 tane fare taktık çalışmadı meğer usb girişinde sıkıntı varmış oldu sonradan :)
ben geleli 1 sene oldu herhalde o zamanki motivasyonumuz olaydı şimdi hepimiz 70lik çıtırdık. laflarımı önce kendime söylüyorum üzerinize alınmayın. aslında kendime kızıyorumHasibe kafam acıdı valla yaaa :))
nasıl bi diyet uyguluyosun canım bi özet gecsen
nasıl bi diyet uyguluyosun canım bi özet gecsen
ben geleli 1 sene oldu herhalde o zamanki motivasyonumuz olaydı şimdi hepimiz 70lik çıtırdık. laflarımı önce kendime söylüyorum üzerinize alınmayın. aslında kendime kızıyorum90 altına düşcem diye çabalayıp durdum taaaa ramazandan beri saldım kendimi 88den 94e çıktım verirken gr gr margarin hesabı hapa yapa veriyoruz ama alması çok kolay. offf offfffff
bugün acayip bunalıma girdim ben
aslında hastanede iyiyim ama eve gelince durduramıyorum kendimi ha bire bir şeyler yiyorum. poffffffffffff
bilmiyorum cnm yaa beni havadan çok tartı etkiledi herhaldeBelki havalar etkilemiştir seni böyle canım, inan hava diyip geçmemek lazım, bunaltın için diyorum yani.
bi netten bakayım haftaya nekadr verdin yazarsın :)Bundan çok memnunum, sanada tavsiye ederim.
Nasıl örnek vereyim bilemedim yavvKendini ne garistiriyon la
Hee naptın işte idare ediverin aradayena bende seni begeniyorum söylim didim
Daykocan afyonlu arkadas ilkaydi tabi sen yastan dolayi zor hatirliyon
Valla hafızası süper maşallah Bonus lâ seninbonus,
evet barıs bebeyken geldim çocuk evlencek ben hala burdayım ve gittikçe kilo alıyorum..
amacım neydi ne oldu...
Allahım resmen tirajikomik...
ya evet ben geldiğim de sen,nursena,seçil,askito,hüzün,citol,cimcime vardı zaten yeni faaliyete geçmişti topik benden 2 ay sonra BEYZUS geldi..yalnız çok fazla muhabbet olurdu mönüler paylaşılırdı bol bol geyik dönerdi tabii.:))
Sanırım en başarılımız askito idi haftada 5 kilo vere vere hedefine ulastı..:)).tuhaf bir beslenme sistemi vardı..
Tekrar geçmiş olsunzencefilli bal iyi gelecek sanırım oğlana..Kuru öksürük yerini sulu öksürüğe bırakıyor gibi.:)
Offf içim parçalanıyor yaaa..MÜbarek karda yatmış sankii...
bir de zeynep957 vardı unutulmayanlar arasında..dilencii yide unutmamak lazım...
Nerde acaba merak ederim ara ara..
Kız yakın olsak yapiverem isleriniIyi geceler kuzum bende kalkarim birazdan mutfak toplancak ama nasil ayakta durunca cok agrim oluyo off of
Hamile Değilim ama AMİNNNNcanım yaaa kıyamam....
allahım inş hayırlısı ile kurtarsın ikinizide rahatca canım.
hayırlısı ile birde bana versin bizide kurtarsın inş: )
hamilenin duası kabul olur amin de kız: )
Allah sabır versin canım is yerinde huzursuz olunca zor vallaSorumlu hekim değişti ve bana takmış durumda
Adımı öğrenmiş. Her işin başına sonuna adımı yapıştırıyor resmen.
Göz doldurmak böyle bişey
Bozmazsin sen başladığını zaman masallahEğer bozmassam diyetimede başladım inş. Akşamleyin.
AsucumHasibe kafam acıdı valla yaaa :))
Nasıl örnek vereyim bilemedim yavv
Hee naptın işte idare ediverin arada
Valla hafızası süper maşallah Bonus lâ senin
Tekrar geçmiş olsun
Kız yakın olsak yapiverem islerini
Hamile Değilim ama AMİNNNN
Allah sabır versin canım is yerinde huzursuz olunca zor valla
Bozmazsin sen başladığını zaman masallah
Asucum
Frida yoğunsun galiba beğenmişsin de yazmamissin kolay gelsin
Sağol kuzum oldu valla iyileşmeye çalışıyor şimdi ahhh ahhh bi laf var yaSağol balım duan için....
Muuuuucks: ***
Kardeşin çok hasta olmuş, çok geçmiş olsun rabbim tez şifa versin inş daykom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?