Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol ablacım: )
: ***

İyi geceler
Meyracım iyi yoruldun yarın Güzelce dinlen bari
Ben de yoruldum eskiden ne yürürdüm de bana mısın demezdim
Yarın öğleden sonra eski komşum çağırdı geçen sefer gitmediğim bu sefer bahane bulamadım gideceğim akşam da kına gecesi varmış oraya gideceğiz kafa olacak binbeşyüz

İnş ablacım.
Neyse sende yarın orayı hallet kafan rahat etsin, kınayıda aradan çıkar hem.

bu günkü menüm

sabah : 1 elma, 1,5 dilim ekmek, kıymalı yumurta, 3 zeytin, 2 çatal ucu kaymak, 2 bardak meyveli ıhlamur, 1 fincan kahve

öğle : 2 kaşık mantı

akşam : 1 tabak çorba, 1 kaşık acı sos, 1 tabak kıymalı erişte, yoğurt, 1 fincan kahve

Günaydın kızlar
Bonusa çık sevindim analı balı buyusun inşallah bebişleri
Nur oğlusunu da tebrik ederim darısı benimkinin basına hiç üstüne düşemiyorum bu konunun bir kere denedik baktık olmadı bıraktık önünde abisi var ondan görüp te bile yapmıyor tuvalete yaptıktan anne altımı değiştir diyor havalar ısınsın bakıcıya gene başlayalım diyeceğim hayırlısı artık
Meyra ne mamalar yaptın misafirlerine
Ben hala diyet moduna girebilmiş değilim

Dun Ankaradaydım sabah berceste de Menemen yedim öğlen de et durum bir dilim pizza ve patates kızartması yedim
Aksam da esim simit almış çay simit yaptım bol karbonhidratı bir gün oldu yani meyve süt grubu hiç yok hıı bir de tahin helvası yedim biri bana dur desin gercekten sabah tartıldım gecen haftadan 500 gr gerideyim sanırım regl yüzünden Di o da hayırlısı şubatları diyete baslarım umarım:

Amin canım
Valla ben çok çok zorlandım saatlerce wc de durduk inat yaptı çok ağlaya ağlaya artık tutamıycak durumda yapıyodu. naparsan yap anneciğim dedim en son ben artık karışmıyorum istersen bez takim beze yap istersen kiloduna yap istersen wc ye yap sen bilirsin. bak kilodun ne kadar pis oluyo ne kadar zor temizliyorum hem de kokuyo dedim. dinledi beni hiç tepki vermedi. yapıcağını belli ediyodu zaten ein içinde koşmaya başladı ondan sonra işte dönüp bana anne bişe yok diyodu öyle oturtuyodum wc ye kendince haber veriyodu işte. bi hafta falan öyle ağlamadan yaptı işte geçen gün de hiç beklemediğim bi anda gelip söyledi. Bu sabah erken kalktık kanepede içim geçmiş geldi yanıma uyandırdı beni söyledi wc ye götürdüm yaptı ve bugun anladım ki artık bitti bu konu bizim için.. Her çocuk farklı gerçekten o kendisi bulcak nasıl söyliyceğini kendince bi yöntem geliştircek ve sen onu anlıycaksın. ben memeden keserken bile böyle sıkıntı çekmemiştim. İnsan kendini suçluyo bu sefer ben yapamıyorum gibi bir hisse kapalıyo ama öyle değilmiş bunu yeni anlıyorum çocuk ne zaman hazır olursa o zaman oluyo. bizimki biraz 2 ara bi derede kaldığından böyle oldu. Babaannesi farklı davranıyo ben farklı arada kalıyo çocuk. Öyle işte

Hadi izinlisin :) Ama yine de sanki listedeymişsn gibi düşün olur mu kaçırmak yok. + ile gelmemeye çalış kilonu koru sana güveniyorum

selamun aleyküm güzeller
yeni başlayan gün hepinize hayırlar, bereket, sağlık , mutluluk , huzur ve bol ( -- ) getirsin

amin inş....

Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene........

bugün çok duygusalım kızlar: )
.....................

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar güzeller
bugün biraz hareketliydim. diyetim pek iyi sayılmaz biraz fazla karbonhidrat aldım ama hareketliydim.
sabah kahvaltıdan sonra çarşıya çıktım. uzun zamandır görmediğim çok sevdiğim bir kardeşim var. gerçekten benim kardeşim gibi. birlikte iş kurduk, yıllarca birlikte çalıştık, ve birbirimizi ne üzdük ne kıdık. çarşıya yakın oturuyor. otobuse binince baktımki içimden onunla konuşuyorum. otobüsten indim ayaklarım beni ona doğru götürdü. gittim zili çaldım. evdeymiş çok sevindi. biraz hasret giderdik. sonra bol bol çarşıda gezdim. aslında işim yoktu sadece tütü için tül aldım. birazda aksesuar aldım. gezip gezip geldim. yorulmuşum.
şimdide yemeği hazırladım .size bir selam vereyim dedim

bu günkü menümüde yazayım. pek iç açıcı olmasada

sabah : 1,5 dilim ekmek,3 kaşık kıymalı harç, 1 kk. peynir, 1 fincan kahve

ara : 1 fincan kahve , 1 hurma ( arkadaşım ikram etti )

öğle : 1 tabak kıymalı makarna, yoğurt

ara : 1 avuç leblebi , kuru üzüm

akşam : 1,5 dilim ekmek, fırın balık, soğan salatası, 1 bardak şalgam suyu, 1 fincan kahve

bugün günlerden DİRİLİŞ ERTUĞRUL

iyi olmuş ablacım, 1fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…