selamun aleyküm güzeller
bu sabah biraz işlendim
birde ayşe meleğimize bir tütü etek yapayım dedim. bebişin doğum gününde giysin diye ama tülüm az geldi yarım kaldı. görünce nasıl sevinecek ben piyenses oldum deyip gezer
ne pişirdiysen ondan ye canım sadece kontrollü ye fazla kaçırma
ay çok sevindim. kurtulmuş hayırlısıyla. gözümüz aydın. güle güle büyüsün, hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah
kolay gelsin meyracım. sanırım gelmiştir misafirlerin
oh havayı güzel görmüş emine
İyi geceler
Meyracım iyi yoruldun yarın Güzelce dinlen bari
Ben de yoruldum eskiden ne yürürdüm de bana mısın demezdim
Yarın öğleden sonra eski komşum çağırdı geçen sefer gitmediğimbu sefer bahane bulamadım gideceğim akşam da kına gecesi varmış oraya gideceğiz kafa olacak binbeşyüz
Günaydın kızlar
Bonusa çık sevindim analı balı buyusun inşallah bebişleri
Nur oğlusunu da tebrik ederim darısı benimkinin basına hiç üstüne düşemiyorum bu konunun bir kere denedik baktık olmadı bıraktık önünde abisi var ondan görüp te bile yapmıyor tuvalete yaptıktan anne altımı değiştir diyor havalar ısınsın bakıcıya gene başlayalım diyeceğim hayırlısı artık
Meyra ne mamalar yaptın misafirlerine
Ben hala diyet moduna girebilmiş değilim
Dun Ankaradaydım sabah berceste de Menemen yedim öğlen de et durum bir dilim pizza ve patates kızartması yedim
Aksam da esim simit almış çay simit yaptım bol karbonhidratı bir gün oldu yani meyve süt grubu hiç yokhıı bir de tahin helvası yedim biri bana dur desin gercekten sabah tartıldım gecen haftadan 500 gr gerideyim sanırım regl yüzünden Di o da hayırlısı şubatları diyete baslarım umarım:
Merhabalar bonusumuz kurtulmuş bebişin ve annesinin sağlıklı olmasına çok sevindim :)
Bende yoldayım bursaya geçiyoruz eve dönene kadar pek uğrayamayabilirim beni cuma günü izinli sayarsınız artık kendinize iyi bakın olurmu güzeler .....:)
selamun aleyküm güzeller
yeni başlayan gün hepinize hayırlar, bereket, sağlık , mutluluk , huzur ve bol ( -- ) getirsin
Merhabalar bonusumuz kurtulmuş bebişin ve annesinin sağlıklı olmasına çok sevindim :)
Bende yoldayım bursaya geçiyoruz eve dönene kadar pek uğrayamayabilirim beni cuma günü izinli sayarsınız artık kendinize iyi bakın olurmu güzeler .....:)
hayırlı akşamlar güzeller
bugün biraz hareketliydim. diyetim pek iyi sayılmaz biraz fazla karbonhidrat aldım ama hareketliydim.
sabah kahvaltıdan sonra çarşıya çıktım. uzun zamandır görmediğim çok sevdiğim bir kardeşim var. gerçekten benim kardeşim gibi. birlikte iş kurduk, yıllarca birlikte çalıştık, ve birbirimizi ne üzdük ne kıdık. çarşıya yakın oturuyor. otobuse binince baktımki içimden onunla konuşuyorum. otobüsten indim ayaklarım beni ona doğru götürdü. gittim zili çaldım. evdeymiş çok sevindi. biraz hasret giderdik. sonra bol bol çarşıda gezdim. aslında işim yoktu sadece tütü için tül aldım. birazda aksesuar aldım. gezip gezip geldim. yorulmuşum.
şimdide yemeği hazırladım .size bir selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?