Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel..Gözün aydın canım sağ salim gelir hasret giderirsiiz inş...
kardeşinin bölümü neydi meyracım söyledinde benmi unuttum...

Ne güzel..Gözün aydın canım sağ salim gelir hasret giderirsiiz inş...
kardeşinin bölümü neydi meyracım söyledinde benmi unuttum...

Amin inş çok sağol ablacım.
Makine mühendisliği bolumu.

Kısadan hise güzelmiş bizde hisemize düşeni yapabiliriz inş. :)

Meyra annengil gelicekmiş gözün aydın :)

Sağol canım benim.
Nasılsın görüşmeyeli?: )

5333vari yiyor aslında: )
Kıssadan hisse bu da hepimize: )))
: **

Bunu da anlatıp uyumaya cekileyim epey gec oldu..haftasonun da cılkını çıkarmamak lazım.:))
İş çıkışı metrodan indim beni bekleyen ablamla kızımın yanına doğru gidiyorum burger kıng in önunden geçmem gerekiyor yürüken. düzgün giyimli,genç,dinç gayet sağlıklı bir hatun seslendi bana...
Döndüm.buyrun dedim..
birşey söyleyeceğim beni yanlış anlamayın para istemiyorum burdan (burgerkıng gösteriiyor) karnımzı doyursana hemen bir lokmacık...Öylesine sinirlendim ki..hani bir gevrek parası dese amenna kadın kalkmış hamburger menü dileniyor..
bak ben işten geliyorum dedim çalıştım..Benden daha gençsin maşallahın var git çalış sende dedim...
millet olarak hakkaten beleşçiliği seviyoruz...

Canım android telefon varmı.
2kesme şeker 1dlm ekmek
Sen kahvaltı da hem ekmek hem meyve suyu
Meyve suyu hazırmı senmi yaptın.
Kaloriye vurursak normal gibi geldi bana
Belkide kilo verememenin sebebi budur o yüzden bu sabah ilk işim hangi yiyecegin neye eşit olduğunu bulmak oldu belki bu sefer basaririm

Hayırlı pazarlar
Meyracım annen gelecekmiş gözün aydın
Yenacım arkadaşının yaptığı ne doğru bir uygulama ama biz de tersine akşam yükleniyoruz yemeğe
Adaşım eşinin platini Çıkarıldı mı

kolay gelsin ablacım.

Kardeşim ne çok dinlerdi eskiden :)
Azcık izledim ama şimdi arkadaşım hoşgeldine takıldık

ay bende dinlerdim, hayranıydım inanırmısın: )))))
ama şimdi kalmadı o.

bugün her yerim acıyo, hiç tadım yok yine...
aslında dün geceden beri böyleyim
dışarda hava esiyor ondanmı oldu ne....
cuma günüde eser havada 1,5saat bekledik ordanda aldım galiba.

inşaallah bacım.hepimiz aynı yoldayız

erhabalar uzun zamandır forumda bulunmadım yazmadım ...zor bir dönemden geçiyorum ..
Geçmişten bu döneme kilo verdin mi diye soracak olursanız nerde...
kısaca iki senedir neden düzgün katılımcı olmadığımı aktarayım .Geçtiğimiz sene meme kanseri teşhisi ile ameliyat oldum ..kemoterapi radyoterapi derken tedavi sürecim bitti şimdi kontroller zamanı ..Tabi bu arada kilo veremedim aldım .. onkoloji doktorum yavaş yavaş kilo vermemi istiyor. Gıdamı bölmeden ..Çok fazla hareket yasak bana günde yarım saaat kendimi tüketmeden...

Hadi bakalım hayırlısı olsun diyerek başlıyorum yeniden desteğinizide bekliyorum 97,5 ile başlıyorum yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…