Allahım bir iştahlıyım bir iştahlıyım: ((
Azim bocuğum kayıp bulamıyom....
Bu arada kızlar inş haftaya cuma annem gelicek: )
Biraz kalıp gidicek, çok özledim onu çok...
Kardeşimide çok özledim ama o gelemicek okulundan dolayı malesef, hayırlısı olsun artık.
Ne güzel..Gözün aydın canım sağ salim gelir hasret giderirsiiz inş...
kardeşinin bölümü neydi meyracım söyledinde benmi unuttum...
Kısadan hise güzelmiş bizde hisemize düşeni yapabiliriz inş. :)
Meyra annengil gelicekmiş gözün aydın :)
Tek kelimeyle fıstık gibi bir iş arkadaşım var..1,76 boya 62 kg.civarı..gecen kilosunu sordum ''ayyyy 2 kilo aldım biliyomusuuun ''dedi..59-60 arasıymış sürekli..
Onda gözlemlediğim olay çok iştahlı biri, diğer zayıf hatunlar gibi kıl değil..Özellikle sabahları çok sağlam yer ''kahvaltıtyıda işyeride yapıyoruz..'' Öğle azaltır akşamları kuş kadar yermiş..yahut çok ölçülü tüketir..
Geçen pizza var yemekte küçük kare pizzalardan herkesin 3 dilim yiyebiliyorken o 2 küçük dilim yedi kola içmedi...Yani diyet yapmıyor herşeyden yiyor adam gibi yiyor..O kiloya rağmen dikkat ediyor...
Kıssadan hisse..
Belkide kilo verememenin sebebi budur o yüzden bu sabah ilk işim hangi yiyecegin neye eşit olduğunu bulmak oldu belki bu sefer basaririmCanım android telefon varmı.
2kesme şeker 1dlm ekmek
Sen kahvaltı da hem ekmek hem meyve suyu
Meyve suyu hazırmı senmi yaptın.
Kaloriye vurursak normal gibi geldi bana
Hayırlı pazarlar
Meyracım annen gelecekmiş gözün aydın
Yenacım arkadaşının yaptığı ne doğru bir uygulama ama biz de tersine akşam yükleniyoruz yemeğe
Adaşım eşinin platini Çıkarıldı mı
Geçmiş olsun canımAdaş sanada hayırlı pazar olsun :) evet eşimin platinini çıkartık haliyle az ağrısı, fazlaca nazı var :))) bi 15 gün sonra dikişleri alınacak bu süre zarfındada 3 günde bir pansuman olucak ...
Adaş sanada hayırlı pazar olsun :) evet eşimin platinini çıkartık haliyle az ağrısı, fazlaca nazı var :))) bi 15 gün sonra dikişleri alınacak bu süre zarfındada 3 günde bir pansuman olucak ...
hayırlı geceler güzeller
bugün bursa yıkılıyor sanki.
elektrikler sabahtan gitti akşam 6 da geldi. birde gün vardı . akraba günü gece erkekli bayanlı. elektrikler gelmiycek diye endişelendim ama geldi çok şükürde fazla sıkıntı olmadı. şimdi boşaldı ev.
yarında hazırlık yapıcaz pazartesi gecesi bebişin doğumgünü. oldukca kalabalık olucak sanırım.
yarın kurabiye türlerini yaparım. pazarteside mayalıları ve salataları yaparım. anneside turuf ve muffin yapacak.
meyracım ellerine sağlık.
sporcu güzelleri tebrik ederim.
Asucum gecmis olsun dikkat et kendine
yenaa şerbetli paşaya bayıldımnasıl güzel rap konseri öyle o
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
Kardeşim ne çok dinlerdi eskiden :)
Azcık izledim ama şimdi arkadaşım hoşgeldine takıldık
Rüzgar çarpmıştır meyracım geçmiş olsunbugün her yerim acıyo, hiç tadım yok yine...
aslında dün geceden beri böyleyim
dışarda hava esiyor ondanmı oldu ne....
cuma günüde eser havada 1,5saat bekledik ordanda aldım galiba.
Rüzgar çarpmıştır meyracım geçmiş olsun
inşaallah bacım.hepimiz aynı yoldayızMerhaba arkadaşlar :))
Zayıflamaya çok fena karar verdim ve başlığı görünce de çok mutlu oldum.
Beni de aranıza alır mısınız?
Sayfa sayısı çok fazla hepsini okuyamadım ama sanırım haftalık kilo bildirimi yapıyorsunuz ve tatlı bir yarışla kilolar veriliyor:))
Bundan yaklaşık 2 yıl öncede 3 ayda 90 kilodan 70 kg kadar inmiştim fakat bel fıtığım yüzünden 1 ay yatınca hepsini geri aldım ve veremedim(
Pazartesi 91.5 kg ile akupunktur ve diyete başladım. 165 boyundayım hedef 55 kg . :))
Desteklerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?