Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşaallah diyeyim benim kv hiç takmaz kafaya, çok gamsızdır, biraz onun gibi olmak isterdim.
genetik onlarda, biraz eşimde çekmiş ona ama kv gibi değil asla.
Kesinlikle yapiyla alakali ben de azicik rahat olmak isterdim..ne mutlu kayinvaldene o zaman..:)

Hey gidi koca bonus heyyy...
Kizlar hamileyim nasil olur fenalardayim kusuyorum yatiyorum agrim var bi doguraydim dogurdum dogurcam derken oldumu sana kucaginda 10 gunluk bebe...
Aynen katiliyorum size hamileyim nasil olur esle aldir aldirma konusmalari bebek hastaydi amniyosentezdi idrar yolu enfeksiyonuydu idrarda proteindi falan derken bizim bidik 9 aylik oldu el sallayip opucuk atmaya basladi zaman ne hizli

Bugunku menumude paylasip toplanmayi bekleyen mutfagima dogru yol alayim sabah 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi recel 1 dilim beyazpeynir 1 dilim kasar peynir 4 zeytin yarim acma ogle 1 dilim pizza 1 bardak limonata 1 tane benimo biskuvi 1 tane huptirik:) arada 1 bardak laktozsuz sut aksam 5 kasik kurufasulye 2 kasik pilav 1 bardak ayran 7 bardak su ictim en az 3 bardak daha icmem lazim

slm kızlarrrr
öncelikle hemen menümü paylaşayım
sabah7:30 = peynir, 9 zeytin, domates, 1 yumurta, 1 kivi, 1 çay bardağı ceviz (son 1 parmaklık kısmına fındık koydum)
öğle 12:30 = çorba, etli nohut, cacık
akşam 17:30 = tarhana çorbası, bulgurlu ıspanak, közlenmiş patlıcanlı yoğurtlama

akşam eşimin arkadaşına gitcez ev aldılar hayırlı olsun diye inşallah sadece çay içer kalkarım
bu arada gece emine ateşlendi hafif, öğlende ateşlenmiş. işten çıkmadan getirdiler gösterdim dra antibiyotiğe gerek yok dedi.
inşallah kötü olmaz yavrum yaklaşık 1 saat önce tekrar ateşi çıktı duşa soktum ilaç içirdim. şimdi genel durumu iyi oynamaya başladı :)

Mide ameliyatı çok tehlikeli diye biliyorum, benim kuzende düşünüyodu zor vazgeçirdik :))
böyle şeylere gerek kalmadan ilkbahar sonunda hepimiz tığ gibi olucaz inşallah :))
inşallaaahhhhhhhh

Eki Görüntüle 1402412 ayy özel msjla asuya yolluyodum yanlış oldu kızlar kusura bakmayın topik dışı paylaşım yakalandıkk asu
pancake tavası mı o çok hoşuma gitti bende o boyutta yapacam diye yemek kaşığıyla dökcem diye uğraşıp duruyordum. denk gelirse bende alayım bari

Nur
Bence bu hafta bildirim yapilmasin..
yenaaaaa
ben başladım kız hadi sende gel beraber yapalım karatayımızı :)

ah adaşım sende mi yıpratmayın kendinizi lütfen canımızın kıymetni bilmemiz lazım

doğru söylüyorsun adaş yaaa ben eşimin evde olmasına alışamadım arkadaşlar dalga geçiyor antidepresanı dörde böl en küçük dozajdan başla zamanla çoğaltırsın diyorlar. bende takmamaya çalışıyorum ama bakalım benim eşim cumartesi pazar bile çalışan bir insandı işide yoğundu akşamları eve gelince sesi soluğu çıkmıyordu adamcağızın şimdi evde yorulmuyorda oda bana sarıyor yaklaşık 1 aydır evde diyebilirim 5 kilo aldım bile bu stresle dahada alırım hiç diyet yapasım yokda düğün var fena halde asılmam lazım artık üstelik büsürü artım var

Hey gidi koca bonus heyyy...
Kizlar hamileyim nasil olur fenalardayim kusuyorum yatiyorum agrim var bi doguraydim dogurdum dogurcam derken oldumu sana kucaginda 10 gunluk bebe...
zaman nasıl geçiyor değil mii ? sağlıkla olsunda :) artık şimdi yine rahat günlerin bebik uyuyordur. kızımın bebekliğinden aklımda kalan doktorumuz ısırgan çayı içmemi önermişti anne sütünü çok kaliteli yapıyormuş. bendende küçük bir hatırlatma olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…