Kesinlikle yapiyla alakali ben de azicik rahat olmak isterdim..ne mutlu kayinvaldene o zaman..:)maşaallah diyeyim benim kv hiç takmaz kafaya, çok gamsızdır, biraz onun gibi olmak isterdim.
genetik onlarda, biraz eşimde çekmiş ona ama kv gibi değil asla.
Aynen katiliyorum size hamileyim nasil olur esle aldir aldirma konusmalari bebek hastaydi amniyosentezdi idrar yolu enfeksiyonuydu idrarda proteindi falan derken bizim bidik 9 aylik oldu el sallayip opucuk atmaya basladi zaman ne hizliHey gidi koca bonus heyyy...
Kizlar hamileyim nasil olur fenalardayim kusuyorum yatiyorum agrim var bi doguraydim dogurdum dogurcam derken oldumu sana kucaginda 10 gunluk bebe...
inşallaaahhhhhhhhMide ameliyatı çok tehlikeli diye biliyorum, benim kuzende düşünüyodu zor vazgeçirdik :))
böyle şeylere gerek kalmadan ilkbahar sonunda hepimiz tığ gibi olucaz inşallah :))
pancake tavası mı o çok hoşuma gitti bende o boyutta yapacam diye yemek kaşığıyla dökcem diye uğraşıp duruyordum. denk gelirse bende alayım bariEki Görüntüle 1402412 ayy özel msjla asuya yolluyodum yanlış oldu kızlar kusura bakmayın topik dışı paylaşım yakalandıkk asu
yenaaaaaNur
Bence bu hafta bildirim yapilmasin..
ah adaşım sende mi yıpratmayın kendinizi lütfen canımızın kıymetni bilmemiz lazımİyi akşamlar ben dün gece eve geldim arkadaşlar. kilo konusunda fenalardayım canımda sıkın.... kafaya takma konusunda da birinciliği kimseye kaptırmam ona göre ....
çift göndermişim :)İyi akşamlar ben dün gece eve geldim arkadaşlar. kilo konusunda fenalardayım canımda sıkın.... kafaya takma konusunda da birinciliği kimseye kaptırmam ona göre ....
ah adaşım sende mi yıpratmayın kendinizi lütfen canımızın kıymetni bilmemiz lazım
zaman nasıl geçiyor değil mii ? sağlıkla olsunda :) artık şimdi yine rahat günlerin bebik uyuyordur. kızımın bebekliğinden aklımda kalan doktorumuz ısırgan çayı içmemi önermişti anne sütünü çok kaliteli yapıyormuş. bendende küçük bir hatırlatma olsun...Hey gidi koca bonus heyyy...
Kizlar hamileyim nasil olur fenalardayim kusuyorum yatiyorum agrim var bi doguraydim dogurdum dogurcam derken oldumu sana kucaginda 10 gunluk bebe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?