Başla bir an önce o zaman canım hiç kaytarma
Hem biz öyle insanlarmıyız aşkolsun
Şimdi bahsettiğim bu komşumuzun eşi belediyede çalışıyordu ufacık bir olumsuzluk olsun milleti şikayet ederlerdi..
Bir gün balkona çamaşır astık ben lisedeyim yanlış hatırlamıyorsam çantamı yıkamıştım bizim çapraz altımızda oturuyorlardı...Çantamı balkona astıktan bir saat sonra kapı çaldı bi açtık kapıda üç zabıta memuru..
balkona astığınız çamaşırlardan su akıyor alt komşunuz şikayetçi demezlermi..
hem de üç koca adam gelmiş sanki biz dağ insanıyız..gelin bakın dedik çamaşır falan yok girdi biri sonra kusura bakmayın deyip gittiler...
bir kaç yıl sonra eve köpek aldı bunlar bütün apartman bu sefer onları şikayet etti havhav sesinden ayyy çok komik yaaa..ne renklilerdi...
Mesajını okuyunca Kız sıdıka dizisini getirdiler aklıma: ))))
O sıdıkayla oğlan ne terlikler yerlerdi öyle annelerinden: ))))
Çok konuşma sen sıdıka derdi ya annesi: )
Bayılırdım o diziye.
ben bu cuma kilo bildiricem diye planlıyordum ama nonstop yemeğe devam ediyorum olmadı haftaya başlarım artık...
Bu cuma bende bildirim yapicam sen nere kaciyon acaba
Evet gelseler keşkeKeşke beyzus esra aynur da gelse..ve diğerleri..
oğulcuklarımı merak ediyorum acaba ameliyatmı oldu..
Evet gelseler keşke
Hatta semiran mutlu da gelse
110 la doguma gittim tartimin pili bitmis daha alamdim su an kacim bilmiyorumBen senin bebiş doğurduğun bünyenden daha ağırımdır...
tamam kaçmak yok neyse söyleyeceğim artık..
Evet disaridaydik o yuzden su icmek cok garip bisey insan bi alisinca daha fazla icmek istiyorbencede gayet iyi öğle yemeğinde sanırım dışarıdaydın..
hava soğuk olmasına rağmen iyi su tüketiyorsun süt yapımınada çok faydalı...
leslie teyzemizi tanımayan yoktur herhalde bizim aramızda gerçekten çok sıkılaştırıyor iyi toparlıyor ben çok yaptım zamanında 3 mil 5 milslm kızlar :))
bu gün tantuniyi koca bi lavaş ekmeği ile götürünce acayip vicdan yaptım
kendimi nasıl cezalandırırım diye nette bakarken leslie 3 mile diye bir video buldum. Evde yürümek üzerine kurulu bir mantık. Benim gibi çalışıyorsanız ve akşam 6 da işten çıkıyorsanız özellikle kış günlerinde hava da karanlık olduğu için evde yapılacak harika bir yöntem:) Ortalama 45 dk sürüyor ve 3 mile yapılıyormuş sözde. 3 mil yaklaşık 4.8 km ediyor doğruysa harika bişey. Şu an her yanım ağrıyor ve acayip ter attırdı sizce işe yarar mı devam edeyim mi ya da deneyip sonuç alanlar var mı bu programı :))
linki burda:
zorlanmadım aslında zevkli geldi hatta :)) peki kilo vermene yardımcı oldu mu? bacaklarım ağrıyo şu an ama karın kası çalıştırmıyor gibi?leslie teyzemizi tanımayan yoktur herhalde bizim aramızda gerçekten çok sıkılaştırıyor iyi toparlıyor ben çok yaptım zamanında 3 mil 5 mil
Bana sorarsan fazla zorlanmadıysan sorun yok zorlandığın hareketleri yapma dizlerine dikkat et
L
Mutlaka faydası olur kilo vermeye ama asıl çok güzel sıkılaştırıyorzorlanmadım aslında zevkli geldi hatta :)) peki kilo vermene yardımcı oldu mu? bacaklarım ağrıyo şu an ama karın kası çalıştırmıyor gibi?
harika sıkılaştırdığına göre selülite de iyi geliyor o zaman, bacaklarım portakala kabuğu gibiMutlaka faydası olur kilo vermeye ama asıl çok güzel sıkılaştırıyor
Allah rahatlık versin hasibecimiyi geceler kızlar
bugün erken uykum geldi
gelmişken yatayım kaçmasın
Sagol meyracim bebis iyi sukur bende daha iyi olmaya cabaliyorum lohusayim ama yatamiyorum bile boyle boyle aliscaz iste napalim saglik olsun
Nursena görünmedi bugün çok mu yedi ki :)) iradesiz hatun
ben bu cuma kilo bildiricem diye planlıyordum ama nonstop yemeğe devam ediyorum olmadı haftaya başlarım artık...
ama çok fena ya...off bilmiyorum bütün topik ahalısı poposuyla gülecek bana..
zorlanmadım aslında zevkli geldi hatta :)) peki kilo vermene yardımcı oldu mu? bacaklarım ağrıyo şu an ama karın kası çalıştırmıyor gibi?
Günaydın kızlar ben şirkette bir arkadasım ile görüştüm görümcesi mide ameliyatı oldu 1 senede 115 ten 60 a inmiş resimlerini gördüm ınanamadım5333vari yiyor aslında: )
Kıssadan hisse bu da hepimize: )))
: **
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?