Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mesajını okuyunca Kız sıdıka dizisini getirdiler aklıma: ))))
O sıdıkayla oğlan ne terlikler yerlerdi öyle annelerinden: ))))
Çok konuşma sen sıdıka derdi ya annesi: )
Bayılırdım o diziye.

Mesajını okuyunca Kız sıdıka dizisini getirdiler aklıma: ))))
O sıdıkayla oğlan ne terlikler yerlerdi öyle annelerinden: ))))
Çok konuşma sen sıdıka derdi ya annesi: )
Bayılırdım o diziye.

dimi meyra ne güzel di o dizi...
Onların yüzünden deli gibi sinop hayranlığı başladı ben de.:)

merhaba kızlarrrr.
bugünkü menüm biraz değişik oldu. akşam çarşı işlerim vardı eve geç gelcem 8 gibi o saatten sonra bir şey yiyemem diye salata yaptım götürdüm yanına ayran ve çiğköfte aldım işten çıkmadan önce yedim oldu mu bilmiyorum ama

sabah 7:30 = 2 yumurta, 10 zeytin, domates(ev yapımı konserve), beyaz peynir, 1 çay bardağı ceviz (2 gündür yeşillik yiyorum diye bugün yemek istemedim)

öğle 12:00 = mercimek çorbası, 4 köfte (patates vs almadım.), 1 muz (birde kuskus vardı almadım ondan aç kalmayayım diye muzun hepsini yedim bu arada kuskusta yasaktı di mi?)

akşam 16:15 = bol salata, çiğköfte (4-5 tane vardı herhalde), ayran

akşamı erken kapattım. şimdi çay demledim.
suyu 3ltye yakın içiyorum. bugün aklıma geldi evdeki 1 ltlik suyun içine yarım limon doğradım yatana kadar içerim onu

slm kızlar :))
bu gün tantuniyi koca bi lavaş ekmeği ile götürünce acayip vicdan yaptım
kendimi nasıl cezalandırırım diye nette bakarken leslie 3 mile diye bir video buldum. Evde yürümek üzerine kurulu bir mantık. Benim gibi çalışıyorsanız ve akşam 6 da işten çıkıyorsanız özellikle kış günlerinde hava da karanlık olduğu için evde yapılacak harika bir yöntem:) Ortalama 45 dk sürüyor ve 3 mile yapılıyormuş sözde. 3 mil yaklaşık 4.8 km ediyor doğruysa harika bişey. Şu an her yanım ağrıyor ve acayip ter attırdı sizce işe yarar mı devam edeyim mi ya da deneyip sonuç alanlar var mı bu programı :))

linki burda:

leslie teyzemizi tanımayan yoktur herhalde bizim aramızda gerçekten çok sıkılaştırıyor iyi toparlıyor ben çok yaptım zamanında 3 mil 5 mil
Bana sorarsan fazla zorlanmadıysan sorun yok zorlandığın hareketleri yapma dizlerine dikkat et
L

zorlanmadım aslında zevkli geldi hatta :)) peki kilo vermene yardımcı oldu mu? bacaklarım ağrıyo şu an ama karın kası çalıştırmıyor gibi?

Sagol meyracim bebis iyi sukur bende daha iyi olmaya cabaliyorum lohusayim ama yatamiyorum bile boyle boyle aliscaz iste napalim saglik olsun

Maşaallah diyeyim canım benim...
Ancak ama, yavaş yavaş toplican inş hergun dahada, zaman su gibi akıp gidiyor bugünlerde geçer inş birden bak gör.
Allaha emanet olun, öpüyorum kuzuyu: )
: **

Nursena görünmedi bugün çok mu yedi ki :)) iradesiz hatun

: ))))

ben bu cuma kilo bildiricem diye planlıyordum ama nonstop yemeğe devam ediyorum olmadı haftaya başlarım artık...

Bende aynen, yine izinli olucam ben.

ama çok fena ya...off bilmiyorum bütün topik ahalısı poposuyla gülecek bana..

Hiç olurmu öyle şey yenam...

zorlanmadım aslında zevkli geldi hatta :)) peki kilo vermene yardımcı oldu mu? bacaklarım ağrıyo şu an ama karın kası çalıştırmıyor gibi?

Leslie1mil benim favorim...
Bayılıyorum onunla spor yapmaya.
Yapmıyorum o ayrı ama: )
Bence az olsun ama sürekli olsun canım, ama tabiki bu sadece bir tavsiye benden sana.
Bugün baya yorulmuşum cümleleri zor topluyom artık: D

5333vari yiyor aslında: )
Kıssadan hisse bu da hepimize: )))
: **
Günaydın kızlar ben şirkette bir arkadasım ile görüştüm görümcesi mide ameliyatı oldu 1 senede 115 ten 60 a inmiş resimlerini gördüm ınanamadım
Eşi de 20 Aralık ta ameliyat olmuş 1,5 ayda 20 kılo vermiş inanılmaz ya mide ameliyatı sonuçta az yemeğe sebep oluyor
Ben de artık aksam yememeye karar verdim benim zaten aksam kaçıyor hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…