Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mide ameliyatı çok tehlikeli diye biliyorum, benim kuzende düşünüyodu zor vazgeçirdik :))
böyle şeylere gerek kalmadan ilkbahar sonunda hepimiz tığ gibi olucaz inşallah :))

günayydınnn tahminlerin doğru olduğu sürece dün akşama kadar mükemmeldimde akşam kilisli bi arkadaşa gittik oturmaaya kilisten getirdiği malzemelerle künefe yaptı gece gece götürünce çok feena oldum vallahi
yenam dün tam bi fiyaskoydu ikimiz için
bonusumm allah kolaylık versinn sizin ev ne hareketlidir şimdi bıcır bıcır çocuk sesleri

daha yeni kalktık kahvaltımı hazurlıyayım

Tunaydinlar..

Nursenacim kunefeden gelen artiya arti demem ben.:)

Ben yorgun ve uykusuzum tadim yok bu hafta bi tuhafti benim icin..
Guzel ve sagluklu gunlere opuyorum sizi...

Berkuras ben de her sabah kalktigimda aksam yemeyecegim isyerinde saglam yiyorum acikmayayim diye eve gidip yemek hazirlayinca gozum donuyor..
Neyse bakucaz bir hal caresine bu devran boyle gitmez..

yenacım çılgın kutlamalar yüzünden mi yorgun ve uykusuzsun yoksa :)
Ben daha kahvaltı yapmadım eşim öğlen namazından gelsin beraber yapacağız
Kahvaltıdan önce tıkasın diye bri fincan tarçınlı nar Çiçekli yeşilçay içtim

herkese hayirli gunler

arkadaslar ben balikesirdeyim. c.tesi donucem benim yerime bu hafta listeyi yapabilir msnz yada istersenz bu haftalk p.tesi yayinlim listeyi yani siz cuma yazn ben p.tesi yaynlm

canım büyük ihtimal yarın ben çok yoğun olucam, büyük ihtimal hem annem hemde kvler görümcem gelicek, oyüzden yapamam ben, inan yoğun olmicak olsaydım yapayım derdim.
pazarteside olur uyar bana, no problem.

Asucum dun aksam yemege gittik normal saatte yattim ama saat dortte oglan cise uyandi ondan sonra sabaha kadar uyuyamadim..
Bu hafta gece uyaniyorum ve uyuyamiyorum bir turlu..sonra gunum cok kotu geciyor aksam olmak bilmiyor..

Nur
Bence bu hafta bildirim yapilmasin..

: )))))

Asucum dun akdam yemege gittik normal saatte yattim ama saat dortte oglan cise uyandi ondan sonra sabaha kadar uyuyamadim..
Bu hafta gece uyaniyorum ve uyuyamiyorum bir turlu..sonra gunum cok kotu geciyor aksam olmak bilmiyor..

birşeylerimi kafana takıyorsun ablacım?
salatıtefriciye duası salavatıda diyebilirim uyku yaparmış, bana yapmadı ama belki sana yapar, teyzemin hiç uyku problemi olmaz, ben her yattığımda onu okur sonra hemen uyur kalırım okurken dedi, dene istersen.
zaten çok çok faydalı bir salavattır.

[QUOTE="meyra__, post: 39262588, member: 22465]: )))))

birşeylerimi kafana takıyorsun ablacım?
salatıtefriciye duası salavatıda diyebilirim uyku yaparmış, bana yapmadı ama belki sana yapar, teyzemin hiç uyku problemi olmaz, ben her yattığımda onu okur sonra hemen uyur kalırım okurken dedi, dene istersen.
zaten çok çok faydalı bir salavattır.[/QUOTE]

Takiyorum evet..herseyi takiyorum meyracim.sagolasin dusundugun icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…