Mide ameliyatı çok tehlikeli diye biliyorum, benim kuzende düşünüyodu zor vazgeçirdik :))Günaydın kızlar ben şirkette bir arkadasım ile görüştüm görümcesi mide ameliyatı oldu 1 senede 115 ten 60 a inmiş resimlerini gördüm ınanamadım
Eşi de 20 Aralık ta ameliyat olmuş 1,5 ayda 20 kılo vermiş inanılmaz ya mide ameliyatı sonuçta az yemeğe sebep oluyor
Ben de artık aksam yememeye karar verdim benim zaten aksam kaçıyor hayırlısı bakalım:)
ben pazartesi kilo bildirimi yapsam olur mu, dr'a pazartesi gidicemarkadaslar ben balikesirdeyim. c.tesi donucem benim yerime bu hafta listeyi yapabilir msnz yada istersenz bu haftalk p.tesi yayinlim listeyi yani siz cuma yazn ben p.tesi yaynlm
Eki Görüntüle 1402412 ayy özel msjla asuya yolluyodum yanlış oldu kızlar kusura bakmayın topik dışı paylaşım yakalandıkk asu
herkese hayirli gunler
arkadaslar ben balikesirdeyim. c.tesi donucem benim yerime bu hafta listeyi yapabilir msnz yada istersenz bu haftalk p.tesi yayinlim listeyi yani siz cuma yazn ben p.tesi yaynlm
Nursena o nasıl tava bence de ama çok hoşmuş ve iyi fikir neler var da benim haberim yok
Nur
Bence bu hafta bildirim yapilmasin..
Asucum dun akdam yemege gittik normal saatte yattim ama saat dortte oglan cise uyandi ondan sonra sabaha kadar uyuyamadim..
Bu hafta gece uyaniyorum ve uyuyamiyorum bir turlu..sonra gunum cok kotu geciyor aksam olmak bilmiyor..
Seni uyanık seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?