Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı günler
Biz de daha kahvaltı yapmadık canım da simit istedi ne yapsam ki
naptın simit işini benimde sabahleyin kahvaltıda misafirim vardı simitler puaçalar havada uçuşuyordu ilk defa uzun bir aradan sonra bu akşam kendimi biraz frenleyip bir kase çorba turp , salata 3,4 çatal pilavla sofradan kalkabildim ...
Seni uyanık seni

Kendim icin istemiyorum ki..Tamamen nuru dusundugum icin..

yarın bildirim yapıyoruz dimiii bende size bağlıyım

dafinin annesi amelyat olmuş nasıl oldu acaba , geçmiş olsun ümit ederim şimdilerde daha iyidir...

dayko yok nerelerde acaba ?

zeyneb in ailesinin üzüntüsü çok büyük Allah sabırlar versin ....

hasibe bu akşam eminecik bir daha ateşlenmez anne kız rahat bir akşam geçirirsiniz inş. geçmiş olsun ...

meyranın misafirleri varmış kolay gelsin...

Adaşım erkek evdeyken işim zor gerçekten sanırım en iyi ben anlarım benim eşim de işinden dolayı her an evde olabiliyor hiç Özgür değilim gelmeyecek derim çıkar gelir bugün gelecek diye bir yere gitmem bakmışsın akşama kadar yok :))
Allah sağlık versin de başımızdan eksik olmasınlar
Ne kadar şikayet etsem de tüm gün görmezsem özlerim valla :))
Hee bir de erkek evdeyken iş güç yapılmıyor hele benim ki bir de geç kalkar günün Yarısı ölüyor direk

Simit işi de olmadı yaa kimse gidip almadı ben de üşendim zaten bileğim ağrıyor eşim ekmek aldı gelirken ıspanaklı yumurta yaptım kendime bir güzel yedim ama aklımdan çıkmadı tabii simit :))

adaş şimdilik tatlı tatlı atışıyoruz onunda canı sıkılıyor. hem ayağının dikişlerini aldırmamıza nerdeyse bir 10 gün var sabah erken kalkıyorum çay demliyorum eşim uyanmıyor çay bayatlıyor. başka sabah ben yatıyorum bu sefer o erken kalkıyor beni bekliyor bundan sonra böylemi olacak diyee gülüşüp duruyoruz. ben şimdilik sabırlıyım ama gidişat ilerine sorunlar çıkacağını gösteriyor bir hobi de olmayınca zor yani...

bende şikayetçide olurum, akşamları kanal kavgasıda yaparım yinemi maç seyredicez alam nedir benim bu çektiğim derim......vs. vs. ama evde olmayınca bende özlerim

sabahları kahvaltıdan sonra kahvesinide yapıp eline verdim mii dünyalar onun oluyor yaa iş yerindede içiyordum bu kadar güzel olmuyordu diyor benim eşim evde olunca benim işlerim aksamaz daha çabuk biter ki sürekli arkamdan dolaşıp geziyor bende bişeyler yapayım diyee .....

Simit işi de olmadı yaa kimse gidip almadı ben de üşendim zaten bileğim ağrıyor eşim ekmek aldı gelirken ıspanaklı yumurta yaptım kendime bir güzel yedim ama aklımdan çıkmadı tabii simit :))

ankaranın simiti güzel oluyor burda iyice simiti puaçaya bağladılar pofuduk pofuduk hiç güzel değil...

artık kendime bir çekidüzen vermeliyim tartıda rakamlar sürekli yukarı tırmanışta önümüzdeki 2 gün zor geçicek gibii yarın annemlerde misafirlerimiz için hazırlık yapıcaz ertesi günde misafirlerimiz olucak işte bugünde hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde misafirim vardı kahvaltıda çok yedim ama akşam bayağı frenledim kendimii ( hayret) yarın mağlesef bol artılı bir bildirim yaparım inş. benimde düzenli incelebileceğim güzel nur topu gibii listelerim olusa ne güzel olur dimiii

Ah
aaaah bir toparlanamadık gitti canım
Ben de sabah fena değildim de akşam sigara böreği yedim
Bugün artım yoktu ama eksi de olamam malesef

Bonuscum gadasini aldigim sen lohusa halinle ne takiyosun Allahaskina ben hallederim hele bi zayiflamaya basladimmi daha bi guclencem...

Hasibe cok ozeniyorum sana karatay yapiyosun diye du bakalim yapcam ben de ortaya karisik biseyler..

Bonuscum gadasini aldigim sen lohusa halinle ne takiyosun Allahaskina ben hallederim hele bi zayiflamaya basladimmi daha bi guclencem...

Hasibe cok ozeniyorum sana karatay yapiyosun diye du bakalim yapcam ben de ortaya karisik biseyler..

he hee aynen dediğinden yapalım tabii ortaya karışık benim hiç gücüm yok dukandı , karataydı yapmaya tabiikiii yinede kilo verecem verincede daha iyi hisediceğimide biliyorum

Ah

aaaah bir toparlanamadık gitti canım
Ben de sabah fena değildim de akşam sigara böreği yedim
Bugün artım yoktu ama eksi de olamam malesef
tamam yaa toparlanıyoruz o iş bendee

sigara böreği fazla yemediysen sorun yok ben bu sabaha göree daha az çıkarım tartıda ama yinede fazlaca artıdayım ...

tamam yaa toparlanıyoruz o iş bendee

sigara böreği fazla yemediysen sorun yok ben bu sabaha göree daha az çıkarım tartıda ama yinede fazlaca artıdayım ...
3 tane yedim canım akşam yemeği olarak yanında az Şehriye pilavı kavrulmuş et ve de yoğurt vardı aslında şu an acıktım bile

slm kızlar
gittik geldik bolca çay içtim.
emine biz yokken 1 saat uyumuş şimdi kaçta yatar bilmiyorum.
size bakıp çıkayım dedim şimdi onun yanına geçcem. yine ateş düşürücü içirdim.
yarın bildirim günü heyecanlanıyorum bakalım nasıl olacak. bu kadar emeğe inşallah eksi olur :)
Hasibecim emineye gecmiş olsun hafif atlatır inşallah
Bu hafta sen başarılı gittin maşallah yarın güzel sonuç alırsın herhalde
inşallah cnm :)

inş. cnm teşekkür ederim.

biraz gaza gelelim diye menü paylaşmaya dikkat ediyorum.yapalım artık şu işi zayıflayalım

[QUO"asumanzeynep, post: 39271305, member: 210091"]Aaa ben de içtim sabah hem de nar Çiçekli tarçınlı :))
Şimdi bir daha mı içsek[/QUOTE]
Yok geç oldu ben yatım yarın içeriz inş. İyi geceler Allah rahatlık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…