Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena gelip sizin apartmandaki seni uyutmayan yabanileri döveyim mi dalasım geldi :))
Bizim ev halkı uyuyor uyandırmam lazım canım ne kahvaltıyı hazırlamak ne de yemek istiyor dün ben de yorulmuşum akşam Ayağım çok ağrıdı ama şu ana iyi

sağol dafi evet yoruldum ama gelip gitsinler istiyorum çıksın aradan hem misafirim gelmesede bu sefer dışarı çıkacam ..seninde misafirlerin varmış kolay gelsin :)

adaş benimde çay hazır evdekilerin uyanmasını bekliyorum acıktımda dünde epey yemiştim ama yedikçe yiyesim geliyor yaavv puufff... neyse benimde numalı yakın gözlüğüm var yazdırdım onu almam lazım ...

Meyracım ellerine sağlık
Annenle bol bol hasret giderin bugün gelen giden olmasın da :)
Daficim senin kahvaltı bereketli yine demek maşallah
Adaşım sen de bugün dinlen bence de
oldukca bereketli maşallah.
ama sofrayı bıraktım gelinlere hazırlamak benden toplaması sizden dedim topluyorlar.

bu günlerde hepimizde gözlük sorunu varmış.
benimkide kırıldı. bizim velet hakladı benimkini çıkıp tamir ettirmem gerekiyor. gerçi yenilenmeside geldi ama bakalım ne yapıcaz

Asucum gel dalalim birlikte bahaneyle gorusmus oluruz.:)
Biz de yedika kahvaltimizi tika basa.:)
Simdi cay keyfi..hava kapandi uyandigimda cok guzel di ..disari cikamayiz muhtemelen iyi de olur islerimu yapayim yarin okullar aciliyor..
Yine surekli oglani dusunucem boyle iyiydi aklim kalmiyodu hic..

Dafii senin ne guzel ne yumusak ses tonun var..tam dublaj sanatciligi sesi..
Aklima gelmisken soyleyeyim dedim..:)

Dafi bir göz Dr. görün o zaman belki numarasında değişmiştir bu benim ilk yakın gözlüğüm olucak artık kitap okurken filan zorlanıyordum.

Benim kız çıktı arkadaşlarıyla buluşmaya bende yatağa uzandım gözlerimin içi yanıyor gelecek olanlarıda aramadım puuufff ne tembelim akşama doğrudan ütü yaparım....

Sen kahveyi yap geleyim yenacım kurabiyeler benden :))
Adaşım bugün de az tembellik yap yoruldun darısı da daficimin başına hep yoğun maşallah
Ben de evdeyim bugün eşim Çıkma dedi zaten :) biraz dolmam var bir de eşim köfte istedi başka da bişey yapmam herhalde
Tv karşısında örgü örerim bikaç tane bebek yeleği öreceğim

slm kızlar iyi pazarlar
bugün emine daha iyi çok şükür geceyi ateşsiz geçirdi. ara sıra öksürüp balgam çıkarıyor ama olsun.
annem onu uyutmaya çalışırken bende bir size bakayım dedim.
şimdi banyo wc temizliğine gitcem. sonra görüşürüz inşallah. öptüm sizi :-*

İnsallah asucum karsilikli kahve icecegimiz gunleri goruruz..

Ben de kofte yapacagim gibi gorunuyor kizim durum istiyor lavas alip durum yaparim ona..zaten aksam market alusverisine gitmemiz gerek temizlik malzemelerini tukettim.deterjan vb cok pahalli..

Hasibe ben de banyo wc temuzligine girisecem mutfagi dezenfekte ettim domestos cok yasa diyerek..:)))
Sonra da saclarimi boyayacagim malum dibim geldi..:)

Dafii senin ne guzel ne yumusak ses tonun var..tam dublaj sanatciligi sesi..
Aklima gelmisken soyleyeyim dedim..:)
güldürdün beni nerden geldi aklına

gerçekten görünsem iyi olucakta bende hiç sevmiyorum dr. a gitmeyi

hamarat hatun durmadan örüyor. ben bir boyunluk başladım elimde yaşlandı zavallı

benim dip boyam hiç gelmiyor hiç boyamadım daha ana rengiyle duruyor diycemde birazcık beyazlar çoğalmaya başlıyor

İyi aksalar kizlar nasilsiniz dün hava cok güzel olunca deniz kenarinda semaver cay sahilde mangal derken dunyayi yedim gene aksam pismanlik az hareket yuruyus falan yaptimda faydasi oldumu bilmem bugun sabah 1 simit peynir zeytin ter e roka yedim oglen disari ciktik kizlar hamburger patates yediler ben ayran ictim yemedim inat ettim patateslerinden 5 tane yedim
aksam mercimek corbasi icicem bir kase cayin yanina 3 grisini yicem birde 9 gibi portakalim var

Bonus kolay gelsinn 3cocuk la tig gibim olursun insalllah
Yena dafi itiraf ediyorum sacima beyazlar dusmeye basldi benimde cok moralim bozuldu ben daha gencim yawww

Meyraa bende cokk ozledim annemiii
Gozun aydin

Daficim bu sene ev işlerini boşladım mecburiyetten ben de napıyım örgü örüyorum boş boş oturulmuyor
Çok örünce de boynum kolum ağrıyor ama yine de duramam elişi olmadan
Benim saçlar da epey beyazladı zaten 2 tel saçım var onu da aylardır boyamıyorum saldım çayıra :))

Asu iki tel sacini sevsinler.:)
Benim saclarim cok kalin telli oldugu icin azalsada seyrek gorunmuyor..
Daficim boya isine bulasmaman iyi olmus cok kotu bisey her ay boya istiyor..ben artik beyazlar kapansin diye yapiyorum tabii..
Nursena yenimi beyazlsmaya basladi saclarin epey gec kalmisin..:) yalniz saka bi yana gonul yasi yaslanmiyor yasin kac olursa olsun..temsili misal ben..:)))))

İyi akşamlar
Akşam yemeğimizi yedik bu akşam çay yapmaya niyetim pek yok yanında atıştırıyoruz diye ama eşim eve pastayla geldi hain bir de kendisi diyetteyim yemiyeceğim diyor gıcık

slm kızlar
kendimi çok kötü hissediyorum şu an diyette ve akupunkturda 2. haftadayım, ilk hafta verdiğim 3,5 kiloyu görünce havaya girdim sanırım. Dün komşularımız çağırdı ve çok güzel şeyler yapmışlar masaya otururken de tadımlık yiyeceğim diye oturdum ama fena kaçırdım, hele o incirli kremalı kek harikaydı
bu gün tartıldım 1 kilo dan biraz vermişim, regl oldum ve acayip kabızım
belki o yüzden dir ama moralim çok bozuldu, umarım yarın dr tarttığında daha çok vermiş olurum

Dünkü yediklerini bugün dengelmişsindir belki de hem ilk haftaki gibi gitmez kilo vermen yaşlar ilk hafta vücut ödemini de atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…