- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Artık ne kadar ozlediysem gece ruyamda cikolata yiyordum:)
oldukca bereketli maşallah.Meyracım ellerine sağlık
Annenle bol bol hasret giderin bugün gelen giden olmasın da :)
Daficim senin kahvaltı bereketli yine demek maşallah
Adaşım sen de bugün dinlen bence de
bu günlerde hepimizde gözlük sorunu varmış.sağol dafi evet yoruldum ama gelip gitsinler istiyorum çıksın aradan hem misafirim gelmesede bu sefer dışarı çıkacam ..seninde misafirlerin varmış kolay gelsin :)
sağol canım.
evet aradan çıkıncada insanın yükü gidiyor. yorgunluk oluyor ama huzurlu oluyor insan
adaş benimde çay hazır evdekilerin uyanmasını bekliyorum acıktımda dünde epey yemiştim ama yedikçe yiyesim geliyor yaavv puufff... neyse benimde numalı yakın gözlüğüm var yazdırdım onu almam lazım ...
güldürdün beni nerden geldi aklınaDafii senin ne guzel ne yumusak ses tonun var..tam dublaj sanatciligi sesi..
Aklima gelmisken soyleyeyim dedim..:)
gerçekten görünsem iyi olucakta bende hiç sevmiyorum dr. a gitmeyiDafi bir göz Dr. görün o zaman belki numarasında değişmiştir bu benim ilk yakın gözlüğüm olucak artık kitap okurken filan zorlanıyordum.
Benim kız çıktı arkadaşlarıyla buluşmaya bende yatağa uzandım gözlerimin içi yanıyor gelecek olanlarıda aramadım puuufff ne tembelim akşama doğrudan ütü yaparım....
Sen kahveyi yap geleyim yenacım kurabiyeler benden :))
Adaşım bugün de az tembellik yap yoruldun darısı da daficimin başına hep yoğun maşallah
Ben de evdeyim bugün eşim Çıkma dedi zaten :) biraz dolmam var bir de eşim köfte istedi başka da bişey yapmam herhalde
Tv karşısında örgü örerim bikaç tane bebek yeleği öreceğim
benim dip boyam hiç gelmiyorİnsallah asucum karsilikli kahve icecegimiz gunleri goruruz..
Ben de kofte yapacagim gibi gorunuyor kizim durum istiyor lavas alip durum yaparim ona..zaten aksam market alusverisine gitmemiz gerek temizlik malzemelerini tukettim.deterjan vb cok pahalli..
Hasibe ben de banyo wc temuzligine girisecem mutfagi dezenfekte ettim domestos cok yasa diyerek..:)))
Sonra da saclarimi boyayacagim malum dibim geldi..:)
100 kiloydum önceden.Tatile başladığımda 90 olarak başladım ama tatilde 1,5 kilo alıp 91,5 oldumeski kilonu bilmediğimden bu iyi bişe mi kötü bişe mi bilemedim şimdi
Dünkü yediklerini bugün dengelmişsindir belki de hem ilk haftaki gibi gitmez kilo vermen yaşlar ilk hafta vücut ödemini de atıyorslm kızlar
kendimi çok kötü hissediyorum şu andiyette ve akupunkturda 2. haftadayım, ilk hafta verdiğim 3,5 kiloyu görünce havaya girdim sanırım. Dün komşularımız çağırdı ve çok güzel şeyler yapmışlar masaya otururken de tadımlık yiyeceğim diye oturdum ama fena kaçırdım, hele o incirli kremalı kek harikaydı
bu gün tartıldım 1 kilo dan biraz vermişim, regl oldum ve acayip kabızım
belki o yüzden dir ama moralim çok bozuldu, umarım yarın dr tarttığında daha çok vermiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?