Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Emegine saglik..

İsmimin yaninda korkync bir rakam var..nasil gozumde buyuyor..

ben senin çok azimli olduğuna inanıyorum ve eminim ki çok kısa bir zamanda 2 haneli rakamlara ineceksin. Gözünde büyütürsen aşamazsın istediğinde yapabileceğini sende biliyorsun. Büyütme gözünde lütfen.

buranın amacı bu zaten sıkılınca yemeğe sarılmak yerine burda bi paylaşımda bulunmak belki de kendimize yapacağımız kötülüğü engelliycek bi şekilde. o yüzden nolursa olsun burda paylaşımlarımızı yapmaya devam edelim eminim hepimize olumlu etkileri olucaktır

hani diyet yapacaktın demedinmi
O hala diyet yapıyor zaten :)
Erkek bünyesi verir bir de yürüyüş yapıyor fırsat buldukça gündüz yedi ki akşam yemeyim diye az değil he
Nursena ben de bir süre içtim karbonatlı su ama çok devam etmedim ben de bilmiyorum ama su içsek yeter sanki :)
Yenam bence de büyütme en kısa zamanda 2 li rakamlara inersin inşallah

O vakit bu saate kadar yediklerimi yazayim..

Sabah;
2 dilim ekmek.sucuklu yumurta.5 zeytin.1 lokma visne receli..

Ara;
Nescafe
Yesilcay

Ogle;
Tarhana corba
2 dolma
1 dilim ekmek
Yogurt

Ara;
Nescafe
Ceyrek avuc badem ve findik..

Aksam meyve disinda yememeyi planliyorum duruma bakicaz...

asumanzeynmerost: 39332178 .!.:
Ben senden çok yemişim yenacım bugün ben de akşam yemeyim o zaman :)
Liste konusunda iddialı değilim
Yaz asu ne yedin..merak ettim.ben kabonhidrat agirliklu beslenmusim bu saate kadar..

Yaz asu ne yedin..merak ettim.ben kabonhidrat agirliklu beslenmusim bu saate kadar..
Yazayım ben de karbonhidratlı beslendim
Sabah 1.5 yağda yumurta eşliğinde kahvaltı ekmek 3 dilim yemişimdir biraz da çikolata sürdüm hem de
Sonra az önce kızlarla 1 mini pizza ben yaptım sıcakken yedim bir kurabiye bir de Fındıklı ekmek bir minik poğaça ebadında yanına da 1 bardak kola
Şimdi fırında simit pişiyor deneyim dedim üzerini Pekmezli su ve susama buladım
Sabah kalkınca 1 de mandalina yemiştim yuh bana

ben fena yedim
çok acıkmıştım tam buğday ekmeğide yoktu. gece gece yarıma yakın beyaz ekmek yedim. 1 kaşık kaymak, 5 zeytin , 1 büyük parça peynir, 1 bardak ıhlamur, 1 fincan kahve, 1 kupa yeşil çay ve ben bunları gecenin 4,5 unda yedim

Sanırım sahur yaptın çok değil o nedenle sen benim yediklerimi görmedin galiba

nurcum eline sağlık..

kilo veren hanımlar sizide tebrik ediyorum...

bu hafta kendimden yana ümidim yok ama inş haftaya...

asuman ablaaa sen benim yediklerimi görsennn...hepten pisboğaza bağladım yaa....evde missss gibin pırasa var ben gidip kek börek yiyom canım çikolata istiyoo şimdilik direniyom yemicem inş gözüm kararmaz...acil toparlanmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…