geçmiş olsunnngunaydın kızlar...ben ve ıkı kızım 4 gundur çok hastayız kilom 131.4..inşallah bugun yenı bir başlangıc olsun benim için ..
kızıma surup alerjı yaptı heralde kasındı durdu sabaha kadar yıne dra gidiyoruz simdi kucuk kucuk kabarcıklar var vucudunda...
bugun hasta halımle leslie yapabılırmıyım bılmıyorum ama başlamak sart oldu ....
geçmişi okuyamıyorum nursena kahvaltın super canım bardaktakı sutmu anlayamadım...bugun bnmde kahvaltım boyle olacak peynır domts roka tere bır dilim bugday ekmeği
Geçmiş olsun derincim hepinize şifalar dilerimgunaydın kızlar...ben ve ıkı kızım 4 gundur çok hastayız kilom 131.4..inşallah bugun yenı bir başlangıc olsun benim için ..
kızıma surup alerjı yaptı heralde kasındı durdu sabaha kadar yıne dra gidiyoruz simdi kucuk kucuk kabarcıklar var vucudunda...
bugun hasta halımle leslie yapabılırmıyım bılmıyorum ama başlamak sart oldu ....
geçmişi okuyamıyorum nursena kahvaltın super canım bardaktakı sutmu anlayamadım...bugun bnmde kahvaltım boyle olacak peynır domts roka tere bır dilim bugday ekmeği
Ince bir dilim yedim yenacım :)
Eşim şimdi devam ediyor ben yemiyorum
Ben hafta sonu gelene hiç geri git demedim bugün biraz dikkat etmeliyimne güzel ben az önce 3 minik keke yenildimm...
hani diyet yapacaktın demedinmiInce bir dilim yedim yenacım :)
Eşim şimdi devam ediyor ben yemiyorum
ellerine sağlık inşallahhh eksi oluruz azmimiz daim olsun yaza çıtır olacağım inşallahEki Görüntüle 1407258
HAFTANIN BİRİNCİSİHasibeG -1.9
HAFTANIN İKİNCİSİSudenaz54 -1.3
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜnhtylz -1.0
Çok güzel bir şekilde başladık aya bence. ve aramıza yeni katılan arkadaşlarında azminin devamını diliyorum. Ve listemde gelecek cuma herkesi inşallah eksi görmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?