Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler beyaz saçlı güzeller
kimseler kalmamıştır ama ben yinede uğrayayım dedim.
ben menü paylaşmıyorsam bilinki fena kaçırıyorum.
bugünden itibaren paylalmaya başlasam iyi olacak

GÜNAYYDINNN kızlar nasılsınız uykusuz bi gece geçirdim saçma sapan rüyalar görüp uyandım hayırdır diyelimm sabah kahvaltımı yaptım büyük kız ve babamız işe yollandı küçükümle ben kaldık
yeşil çayımı yudumluyorum birazdan allah izin verirse lesly yapıcam 3 mil
2. dönem okullar hayırlı olsun pıtırcıklara öğretmenlerimize

gunaydın kızlar...ben ve ıkı kızım 4 gundur çok hastayız kilom 131.4..inşallah bugun yenı bir başlangıc olsun benim için ..
kızıma surup alerjı yaptı heralde kasındı durdu sabaha kadar yıne dra gidiyoruz simdi kucuk kucuk kabarcıklar var vucudunda...
bugun hasta halımle leslie yapabılırmıyım bılmıyorum ama başlamak sart oldu ....
geçmişi okuyamıyorum nursena kahvaltın super canım bardaktakı sutmu anlayamadım...bugun bnmde kahvaltım boyle olacak peynır domts roka tere bır dilim bugday ekmeği

geçmiş olsunnn
kızlarına yarım bardak süte sıcaksu kattım nescafe içtimm çay demlemeye üşendim de

Geçmiş olsun derincim hepinize şifalar dilerim

Gunaydinnn uykusuz bonuz geldi

Zabahtan evi toparladim bide supurim diye hazirladim kendimi ama belim baya kopuyo sanki dinleniyorum isyan degil ama ne zaman şöyle agrisiz günm gecicek

Ev toplama deyip gecmeyin arada bebe emziriyom gazini cikariyom iki kizin altini ayni anda degisiyorum şaka gibi ya.
Hey gidi bınıs kim derdiki kagidi kalemi birakican elin pohtan cikmayacak

Bugun abi olmadan yalniz ilk gunumuz allah kolaylik versin.

Selamün aleykümm...

ay o ne geçmiş birikmişşş şöyle hızlıca bi göz gezdirdim...

meyracım annene kavuşmuşsun sonunda gözün aydın...

derincim çok geçmiş olsun....

nursena kahvaltın güzel görünüyoo...

bende bu ara fenalardayım tam diyete alıştım derkenn evden ayrılmak kötü oldu iki aydır yemediğim şekerli ürünlerden tatmaya başladım...abartmadım tabiki ama şeker hemen farkediyo bende kilo vermem duruyo alıyorum üstüne...dün gece gelebildik eve kızları yıkadım kızın okul kıyafetlerini ütüledim derken gecenin bi yarısı yattım...gündüzde eltimde mevlut vardı orda uğraştık baya kalabalıktı...iki haftam öyle yoğun ve koşturmaca geçtiki şimdi evdeyim ve kalkıp yemek yapmaya bile mecalim yok...inş diyetimede tekrar başlıyabilirim kendimi kötü hissediyorum...sabah tartılmayıda unuttum artıda değilimdir umarım çok üzülüürümm...gece çamaşır attıydım makineye onları astım sabah şimdi ikinci posta yıkandı asılmayı bekliyo ütülerimden hiçç bahsetmiyom bile iki haftalık birikti bugünlerde bir günümüde ona ayırmam gerek...belki akşama k.validemler gelir bikaç gün kalmaya...gelirlerse uğrayamayabilirim...telaşem çok olur mutfaktan çıkamam...bende haberler böyle işte gene destan olmuş yazdıklarım...havada çok soğuk gidip mekik çekeyimde az ısınayım bare...:))

selamun aleyküm güzeller
bugün biraz tembelim daha doğrusu nerden başlıyacağımı bilmiyorum.
ev savaştan çıkmış gibi hangiş odaya girsem dandin oynuyor. önce nevresimleri çıkartıp banyoya atmakla başladım. tam ev havaya kalkmış haldeyken kapı çaldı. açmakla açamamak arasında kaldım. açtım komşu gelmiş. utana sıkıla buyur ettim. mutfak dolaplarına bakmaya gelmiş. eşi fotosunu çek bizde öyle yaptıralım demiş. bu berbat durumdaki evin fotolarınıda çekip gitti.

nursenaa birşeyleri sitres yapmışsındır belki. kahvaltında güzel görünüyor.

derin çok geçmiş olsun .

bonuscum sanada Allah kolaylıklar versin. beline dikkat et kalıcı rahatsızlık oluşmasın.

zeynepcim sende yoğun günler geçirdin ama maşallah sana bırakmadın kendini.

asucum afiyet olsun

Merhabalar

Hareketli, neseli, saglikli, huzurlu bir hafta gecirelim hep beraber..

Derincim gecmis olsun antibiyotik dokunmustur muhtemelen..
Bir keresinde oglum da antibiyotikten urtiker olmustu kabus gibiydi..yaklasik 10-12 gun surmustu..

Nursena afiyet olsun..

Bonus kolay gelsin ve gecmis olsun..

Asucum pastayla imtihanin nasil gecti..:)

HAFTANIN BİRİNCİSİ HasibeG -1.9

HAFTANIN İKİNCİSİSudenaz54 -1.3

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ nhtylz-1.0

Çok güzel bir şekilde başladık aya bence. ve aramıza yeni katılan arkadaşlarında azminin devamını diliyorum. Ve listemde gelecek cuma herkesi inşallah eksi görmek nasip olur

selamm kızlarr kahvaltıdan sonra arada grisini 1 portakal yedim
öğlen eşim le birlikte sütle keroks ilk defa yedim miğdem dolu ama ağzımda hiç bi lezzet olmadan sırf adama inat yedim yane
2 de peti bör biskevit doğradım içine
az tatlansın diye

arada minik bir puaça yedim

45 dakika yürüdüm tempolu
evisüpürüp yemeğe girişcem şimcik
5 te kızı alalcağım iş çokk
su içmem lazımmm

ellerine sağlık inşallahhh eksi oluruz azmimiz daim olsun yaza çıtır olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…