pazartesileri tutmaya çalışıyorum asucum. inşallah zamanla perşembeleride tutabilirim. şimdilik tek günSanırım sahur yaptın çok değil o nedenle sen benim yediklerimi görmedin galiba
benim canım hiç çikolata istemiyor yediğimdede hiç çok canım çekerek yemiyorum. ama benimde sütlü tatlılara karşı zaafım varnurcum eline sağlık..
kilo veren hanımlar sizide tebrik ediyorum...
bu hafta kendimden yana ümidim yok ama inş haftaya...
asuman ablaaa sen benim yediklerimi görsennn...hepten pisboğaza bağladım yaa....evde missss gibin pırasa var ben gidip kek börek yiyom canım çikolata istiyoo şimdilik direniyom yemicem inş gözüm kararmaz...acil toparlanmam lazım...
Allah kabul etsin en güzelini yapıyorsunpazartesileri tutmaya çalışıyorum asucum. inşallah zamanla perşembeleride tutabilirim. şimdilik tek gün
Ben de çok severim sütlü tatlıbenim canım hiç çikolata istemiyor yediğimdede hiç çok canım çekerek yemiyorum. ama benimde sütlü tatlılara karşı zaafım var
pazartesileri tutmaya çalışıyorum asucum. inşallah zamanla perşembeleride tutabilirim. şimdilik tek gün
amin Allah razı olsunA
Allah kabul etsin en güzelini yapıyorsun
Ara ara ben de tutmaya çalışıyorum Pazartesi perşembeleri
Zeynepcim benim canım da çikolata istiyor çok fena dün kendime gittim bitter çikolata aldım duruyor daha aklımda
benim canım hiç çikolata istemiyor yediğimdede hiç çok canım çekerek yemiyorum. ama benimde sütlü tatlılara karşı zaafım var
A
Allah kabul etsin en güzelini yapıyorsun
Ara ara ben de tutmaya çalışıyorum Pazartesi perşembeleri
Zeynepcim benim canım da çikolata istiyor çok fena dün kendime gittim bitter çikolata aldım duruyor daha aklımda
dün bende yedim.Ben de çok severim sütlü tatlı
Dün yaptım yedim hem de
En iyisi alıştırmamak ama biz de çocuklu birine gidince götürüyoruz o tür şeyler aslında çok yanlış yapıyoruz meyve felan daha iyiay farketmiyo sütlü şerbetli tatlı olsun yeterki..
bende dün çocuklara almıştım geç saat oldu diye vermedim akşam şimdide unuttular istemediler daha saklıyom bende istedikleri zaman bi ısırık alırım belki ama elimden geldiğince yemicem inş..onlarada mümkün olduğunca hazır bişey yedirmemeye çalışıyorum anlatıyorum çok sağlıksız bunlar falan diye..Allahtan bebekliklerinden beri çok alıştırmadımda pek aramıyolar...gelen giden bişey getirirse ozaman yiyolar...
En iyisi alıştırmamak ama biz de çocuklu birine gidince götürüyoruz o tür şeyler aslında çok yanlış yapıyoruz meyve felan daha iyi
Bir de bugün tv de rezene çiğnersek tatlıdan kurtulursunuz dediler ağızdaki tad alma dokusunu yeniliyormuş şekersiz çay içemeyenler felan rahatlıkla alışır rezene sayesinde dediler
Biz de şu tatlı bağımlılığından kurtuluruz belki biraz
asuu ya ağız tadı dokumuzu olumsuz yönde etkilerde sevmediklerimizi sevmeye başlarsakEn iyisi alıştırmamak ama biz de çocuklu birine gidince götürüyoruz o tür şeyler aslında çok yanlış yapıyoruz meyve felan daha iyi
Bir de bugün tv de rezene çiğnersek tatlıdan kurtulursunuz dediler ağızdaki tad alma dokusunu yeniliyormuş şekersiz çay içemeyenler felan rahatlıkla alışır rezene sayesinde dediler
Biz de şu tatlı bağımlılığından kurtuluruz belki biraz
menümün devamınıda yazayım artıkben fena yedim
çok acıkmıştım tam buğday ekmeğide yoktu. gece gece yarıma yakın beyaz ekmek yedim. 1 kaşık kaymak, 5 zeytin , 1 büyük parça peynir, 1 bardak ıhlamur, 1 fincan kahve, 1 kupa yeşil çay ve ben bunları gecenin 4,5 unda yedim
vee sorum var ingiliz karbonatını duyan içen varmıı
Tabiiki var ve tabiiki ben denedim.:)
Vucuda alinan gereksiz tuz bence..
Bir kac gun denedim beni rahatsiz etti acikcasi ve odem yapti...
Bence sen de dene oyle karar ver..
gunaydın kızlar...ben ve ıkı kızım 4 gundur çok hastayız kilom 131.4..inşallah bugun yenı bir başlangıc olsun benim için ..
kızıma surup alerjı yaptı heralde kasındı durdu sabaha kadar yıne dra gidiyoruz simdi kucuk kucuk kabarcıklar var vucudunda...
bugun hasta halımle leslie yapabılırmıyım bılmıyorum ama başlamak sart oldu ....
geçmişi okuyamıyorum nursena kahvaltın super canım bardaktakı sutmu anlayamadım...bugun bnmde kahvaltım boyle olacak peynır domts roka tere bır dilim bugday ekmeği
dün bende yedim.
köyde dondurucuda kemal paşa tatlıları vardı. elektrikler kesilince gelin dolabı boşaltıp göndermiş onları. bende annemle ilgileniyordum. yeğenim ziyan olmasınlar diye ıslatmış. ilk denemesi olduğundan pek olmamış. kimse yemedi. bende krema yaptım tepsiye döktüm. kemal paşaları üzerine dizdim. üzerine hindistan cevizi ve ceviz ektim. bir kat daha krema döktüm. sonrada kremşanti sürüp dolaba attım. akşam yemeğinde sofraya getirim . tepsi bir anda temizlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?