Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim canım hiç çikolata istemiyor yediğimdede hiç çok canım çekerek yemiyorum. ama benimde sütlü tatlılara karşı zaafım var

A
pazartesileri tutmaya çalışıyorum asucum. inşallah zamanla perşembeleride tutabilirim. şimdilik tek gün
Allah kabul etsin en güzelini yapıyorsun
Ara ara ben de tutmaya çalışıyorum Pazartesi perşembeleri
Zeynepcim benim canım da çikolata istiyor çok fena dün kendime gittim bitter çikolata aldım duruyor daha aklımda

amin Allah razı olsun
perşembeleri hiç kısmet olmuyor nedense her perşembe birşey engelliyor beni

benim canım hiç çikolata istemiyor yediğimdede hiç çok canım çekerek yemiyorum. ama benimde sütlü tatlılara karşı zaafım var

ay farketmiyo sütlü şerbetli tatlı olsun yeterki..

bende dün çocuklara almıştım geç saat oldu diye vermedim akşam şimdide unuttular istemediler daha saklıyom bende istedikleri zaman bi ısırık alırım belki ama elimden geldiğince yemicem inş..onlarada mümkün olduğunca hazır bişey yedirmemeye çalışıyorum anlatıyorum çok sağlıksız bunlar falan diye..Allahtan bebekliklerinden beri çok alıştırmadımda pek aramıyolar...gelen giden bişey getirirse ozaman yiyolar...

Ben de çok severim sütlü tatlı
Dün yaptım yedim hem de
dün bende yedim.
köyde dondurucuda kemal paşa tatlıları vardı. elektrikler kesilince gelin dolabı boşaltıp göndermiş onları. bende annemle ilgileniyordum. yeğenim ziyan olmasınlar diye ıslatmış. ilk denemesi olduğundan pek olmamış. kimse yemedi. bende krema yaptım tepsiye döktüm. kemal paşaları üzerine dizdim. üzerine hindistan cevizi ve ceviz ektim. bir kat daha krema döktüm. sonrada kremşanti sürüp dolaba attım. akşam yemeğinde sofraya getirim . tepsi bir anda temizlendi

En iyisi alıştırmamak ama biz de çocuklu birine gidince götürüyoruz o tür şeyler aslında çok yanlış yapıyoruz meyve felan daha iyi
Bir de bugün tv de rezene çiğnersek tatlıdan kurtulursunuz dediler ağızdaki tad alma dokusunu yeniliyormuş şekersiz çay içemeyenler felan rahatlıkla alışır rezene sayesinde dediler
Biz de şu tatlı bağımlılığından kurtuluruz belki biraz

ben aile büyüklerine tembihliyorum illa b,şey getircekseniz meyve getirin diye ama yabancılara bişey diyemiyorum tabi... benimkiler meyve hastası hiç seçmezler meyve olsun yeter...
rezene çiğnemekmi bilmiyodumm bir ara alığ deniyeyim...kızlar bebekken eczaneden granül olarak alıyodum onlara kullanıyodum...çayı şekersiz içiyorum onüç senedir ama ne olur bi tatlı görsem dibini görmeden başından kalkmıyorumki bi anlamı kalmıyo yani inş dediğin gibi kurtuluruz bu bağımlılıktan...iki aydır alışmıştım yokluğuna bir kere taviz verdim yok diyemedim gittiğim yerde çok ısrar ettiler şimdi aklım hep tatlıda...ama direnicemmm abartmıcam inş..

asuu ya ağız tadı dokumuzu olumsuz yönde etkilerde sevmediklerimizi sevmeye başlarsak

menümün devamınıda yazayım artık
akşam : 1 tabak çorba, 1 tabak tas kebabı, 1 tabak yoğurtlu makarna , salata, 1 fincan kahve

iyi akşamlarrr bol kalorisiz akşamlar diliyorum

YENAAA tek rakibin benimm haberin olsun seniii tek geçecem bu ayy puhaahhhaaaa kaldır popoyu sahip :))) ben yimeğimi yedim yürüyüşe gidiyorummm

akşam yediklerimm: 1 tabak kurutulmuş yeşil fasulye kavurması 1 kase yoğurt 4 kaşık garnitürlü pilav
salata
ve şimdi kızımın ağzıma attığı eti tutku var :))) 1adet

merhabalar topiğim hepinizi tek tek kucaklayıp öpüyoruuum

sobetler güzel gelişmiş bende bir ucundan yakalamaya çalışayım yetişebildiğim kadar artık.

vee sorum var ingiliz karbonatını duyan içen varmıı

evet nursenacım ben bir ay düzenli kullandım sağlık olarak vücuda katkısının olduğunu düşünüyorum! özelikle vucudta ekzama , mantar varsa inanılmaz etkilii ama mağlesef zayıflama konusunda bir yararını göremediğim gibii şişkinlik yaratı diyebilirim ....

Tabiiki var ve tabiiki ben denedim.:)
Vucuda alinan gereksiz tuz bence..
Bir kac gun denedim beni rahatsiz etti acikcasi ve odem yapti...
Bence sen de dene oyle karar ver..

haklısın canım bendede şişkinlik yaptı suyun tadıda çok kötü oluyordu 1 ay denedim sonrasında bıraktım ....

ay bende liste yazayım benim kafam mı kel

kahvaltı : 3 dilim ekmek , peynir,zeytin, maydanoz

akşama doğru : bir portakal + 1 elma

1 saat sonra: 4 adet eti mısır prinç patlağının üzerine peynir sürüp yedim + beyaz çay

2 saat sonra : 1 kupa sütlü neskafe

şimdilik bu kadar belki biraz kabak çekirdeği çıtlarım suyu yetersiz içtim eşimle dışarıdaydık gözlüklerimizi verdik yarın alıcaz tam istediğim gibi olmasada akşam yemekde iskendere hayır dedim ve az yedim :)

Nursena yuruyuse gidiyorum diyerek ezikledin beni..harikasin..
Ben de eve geldigimden beri camasir katla yerlestir ortaligi toparla balkon yika.yemek hazirla su an oglanin odevini yaptiriyorum..bitince yarinin yemehini pisirecegim..
Sen benim yerimede yuru..
Bu arada aksam yemegi yemedim ama meyve yiyecegim..

Asucum aksan yemegi yemedin dimi yeme canim..

Fridacim monunu okurken cok az yemis diye dusunurken iskenderi gordum afiyet olsun sifa olsun heppimize yediklerimiz.. gunluk birer kilo eksilelim .:))

derincim geçmiş olsun şimdilik yediklerini dengele sonra sporuna başlarsın inş.

daficim tatlı bomba olmuş vallahi bende bayılırım böyle tatlılaraa benimde favorim incirli , cevizli tatlı üzerinede krema yapıp döküyorum harika oluyor. yalnız benim tatlımı ne kadar erken yaparsam dinlendiği zaman o kadar güzel oluyor.

benim bugünlerde bratik böyle sütlü tatlılara ihtiyacım var. anlık misafirler bekliyorum hemen 1 saatte yapıp çayın yanına yetiştireceğim tatlı tarifiniz var mıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…