[Biraz="asumanzeynep, post: 39336143, member: 210091"]Yenacım yemedim yemeyeceğim inşallah
Bu arada adaşım İskendere hayır demiş bikerem :)
adaş evet yaaa sütümü şekerimi hazır edeyim müsaitseniz gelicez diyene hemen yapıvereyim şu kedi dilinide hiç denemedim inanırmısın eşimde eve gelirken ...............Adaşım daha önce dedimmi bilmem ama yalancı profiterol ya da etimek tatlısı pratik olur ya da kedidilli de yapılabilir yap Muhallebiyi dök üstüne :))
tatlı değilde ben kurabiyeye dadandım bu günlerde birgün 6-7 tepsi yapıyorum soğuyunca dolduruyorum kavanozlara sürekli hazırda bir şeyler bulunuyor. akşamları çayın yanındada güzel oluyor. yudumluk yapıyorum. ben yemiyorum tabikiderincim geçmiş olsun şimdilik yediklerini dengele sonra sporuna başlarsın inş.
daficim tatlı bomba olmuş vallahi bende bayılırım böyle tatlılaraa benimde favorim incirli , cevizli tatlı üzerinede krema yapıp döküyorum harika oluyor. yalnız benim tatlımı ne kadar erken yaparsam dinlendiği zaman o kadar güzel oluyor.
benim bugünlerde bratik böyle sütlü tatlılara ihtiyacım var. anlık misafirler bekliyorum hemen 1 saatte yapıp çayın yanına yetiştireceğim tatlı tarifiniz var mıı ?
Yenacım yemedim yemeyeceğim inşallah
Bu arada adaşım İskendere hayır demiş bikerem :)
yena ne pişiriyorsunOglani babasi devr aldi bende yemek yapmaya mutfaga gectim..bir yandan sogani kiymayi kavuruyorum bir yandan yaziyorim hey gozunu sevdigimin teknolocisi..:))
Adaş ben sana pasta poğaça hatta biraz da kurabiye göndereyim :)
adaş evet yaaa sütümü şekerimi hazır edeyim müsaitseniz gelicez diyene hemen yapıvereyim şu kedi dilinide hiç denemedim inanırmısın eşimde eve gelirken ...............
ahanda kaynımlar geliyor
yazık çayıda boş içecekleer kalkıp bir evi dolanayım ne var ne yok
mozaik pasta her daim kurtarıcı yap at buzluğa yanınnada gelen oldumu tembel böreği yaparım bol kaloriliderincim geçmiş olsun şimdilik yediklerini dengele sonra sporuna başlarsın inş.
daficim tatlı bomba olmuş vallahi bende bayılırım böyle tatlılaraa benimde favorim incirli , cevizli tatlı üzerinede krema yapıp döküyorum harika oluyor. yalnız benim tatlımı ne kadar erken yaparsam dinlendiği zaman o kadar güzel oluyor.
benim bugünlerde bratik böyle sütlü tatlılara ihtiyacım var. anlık misafirler bekliyorum hemen 1 saatte yapıp çayın yanına yetiştireceğim tatlı tarifiniz var mıı ?
benim hiç kavanozda bekleyen kurabiyelerim olmadı dafii:)) hep yedim bitirdim akşama kadar gir çık yetatlı değilde ben kurabiyeye dadandım bu günlerde birgün 6-7 tepsi yapıyorum soğuyunca dolduruyorum kavanozlara sürekli hazırda bir şeyler bulunuyor. akşamları çayın yanındada güzel oluyor. yudumluk yapıyorum. ben yemiyorum tabiki
yena ne pişiriyorsun
benim hiç kavanozda bekleyen kurabiyelerim olmadı dafii:)) hep yedim bitirdim akşama kadar gir çık ye
hahahaa çok olunca bıkkınlık geliyor ben artık ağzıma bile atmıyorum. kavanozlar dolu dolapta . şu anda yanımda iki provakatör hem atıştırıp hem nes kayfelerini yudumluyorlar ben almadım tabikimozaik pasta her daim kurtarıcı yap at buzluğa yanınnada gelen oldumu tembel böreği yaparım bol kalorili
tarif 1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
tuz dereotu kalan kırıntı peynirler lor da olur mayddonoz
3 yemek kaşığı sıvıyağ aldığı kadar un yuğur hepsini 2 ye böl yarım santim aç bıçakla ker kaer üçgen fark etmez yağda kızart pul biberde koyabilirsin çocuklara haftosonu kahvaltıya yaparım ben
benim hiç kavanozda bekleyen kurabiyelerim olmadı dafii:)) hep yedim bitirdim akşama kadar gir çık ye
ay benim yarın için kafamda hiç birşey yok . kalkıp nohutmu ıslatsam neKiymali kabak pisiriyorum..isten gelince yanina corba yahut makarna yaparim..
Fridacim tebrik ederim ama yiyebilirdin iskenderi ..kurufasulye uygundur bencede..yarin isyerinde nohut yiyecegiz..
1 saat yürüdüm geldim yenammm çayımı demledimm alıp geleyimmi sen yemek yaparken içerdik kızzz
bende kalkıp bir yeşil çay yapayım bariBen de tarçınlı yeşilçay yaptım bi avuç da iğde yedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?