Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[Biraz="asumanzeynep, post: 39336143, member: 210091"]Yenacım yemedim yemeyeceğim inşallah
Bu arada adaşım İskendere hayır demiş bikerem :)[/QUOTE]

Birazini yedim diye okudum ben ozur dilerim..:)

[Biraz="asumanzeynep, post: 39336143, member: 210091"]Yenacım yemedim yemeyeceğim inşallah
Bu arada adaşım İskendere hayır demiş bikerem :)

Birazini yedim diye okudum ben ozur dilerim..:)[/QUOTE]
yimedim yimedim hemde ben

ne yemek yapıyorsun ? bende yarın için kurufasülye ıslatayım hala eltimleri çağırmadım yarın için iyi olur yanınada tavuklu bulgur pilavı yaparım severler gelirlerse yerler artık.

Adaşım daha önce dedimmi bilmem ama yalancı profiterol ya da etimek tatlısı pratik olur ya da kedidilli de yapılabilir yap Muhallebiyi dök üstüne :))
adaş evet yaaa sütümü şekerimi hazır edeyim müsaitseniz gelicez diyene hemen yapıvereyim şu kedi dilinide hiç denemedim inanırmısın eşimde eve gelirken ...............

ahanda kaynımlar geliyor

yazık çayıda boş içecekleer kalkıp bir evi dolanayım ne var ne yok

tatlı değilde ben kurabiyeye dadandım bu günlerde birgün 6-7 tepsi yapıyorum soğuyunca dolduruyorum kavanozlara sürekli hazırda bir şeyler bulunuyor. akşamları çayın yanındada güzel oluyor. yudumluk yapıyorum. ben yemiyorum tabiki

Yenacım yemedim yemeyeceğim inşallah
Bu arada adaşım İskendere hayır demiş bikerem :)

Oglani babasi devr aldi bende yemek yapmaya mutfaga gectim..bir yandan sogani kiymayi kavuruyorum bir yandan yaziyorim hey gozunu sevdigimin teknolocisi..:))
yena ne pişiriyorsun

Adaş ben sana pasta poğaça hatta biraz da kurabiye göndereyim :)

mozaik pasta her daim kurtarıcı yap at buzluğa yanınnada gelen oldumu tembel böreği yaparım bol kalorili
tarif 1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
tuz dereotu kalan kırıntı peynirler lor da olur mayddonoz
3 yemek kaşığı sıvıyağ aldığı kadar un yuğur hepsini 2 ye böl yarım santim aç bıçakla ker kaer üçgen fark etmez yağda kızart pul biberde koyabilirsin çocuklara haftosonu kahvaltıya yaparım ben

benim hiç kavanozda bekleyen kurabiyelerim olmadı dafii:)) hep yedim bitirdim akşama kadar gir çık ye

hahahaa çok olunca bıkkınlık geliyor ben artık ağzıma bile atmıyorum. kavanozlar dolu dolapta . şu anda yanımda iki provakatör hem atıştırıp hem nes kayfelerini yudumluyorlar ben almadım tabiki

Kiymali kabak pisiriyorum..isten gelince yanina corba yahut makarna yaparim..

Fridacim tebrik ederim ama yiyebilirdin iskenderi ..kurufasulye uygundur bencede..yarin isyerinde nohut yiyecegiz..
ay benim yarın için kafamda hiç birşey yok . kalkıp nohutmu ıslatsam ne
bu günlerde pazardan meyveden başka birşey almıyorum. malum makina borcu ödüyoruz. bereket versin dondurucum ağzına kadar doluyduda idare etti bizi

Ben de bir portakal yedim..

Nursena iyi olurdu valla hazir cay iki lafin belini kirardik hem..

Kac dakika yurudun..soguk degilmi orasi burasi cok soguk..mutfagi actim yemek kokusu ciksin diye dondum..

Daficim nescafeyle kurabiye guzel ikilidir.:)) yememekle iyi yapiyosun..bravo sana..
Bu yaz dondurucuya bezelye kirmizi biber dusinda bisey atmadim daha dogrusu vakit bulsmadim birde sise domati yapmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…