Kahvalti yaptim bende kizi yedirdim bebik uyurken guya ekmek yemiycektim bi an baktim bismillah dedim elim sen al ekmegi tahin pekmeze batir ye
Yimirta peynir gereksiz ekmek tahin pekmez cayi yeni yapicam
ah hakkını helal et canım. inanmazsın bu sabah aklıma geldi. sabah kaçamağını yaparken ben bunu kod adıyla yazsam diye düşünmüştümDaykon
Nerdesin sen pis kadin.Borek kek yapip bi dilim yemeyen kadinsin sen simdi helva diyon nerde o azmin. Beni gorup tirsmadin ins. Yasina hurmeten ses etmemis halim bu
Bu arada helvayi dilime dolayan dafi ablam sanada teessuf ederim.
Karnibaharlar helvalar hamsiler ohooo lohusayik yav hec diyolarmi bu kadinin sütü ceker
bak şu elinin yaptığınaKahvalti yaptim bende kizi yedirdim bebik uyurken guya ekmek yemiycektim bi an baktim bismillah dedim elim sen al ekmegi tahin pekmeze batir ye
Yimirta peynir gereksiz ekmek tahin pekmez cayi yeni yapicam
ay göndereyimde bitsin benimkide. bitmeyenleri ben temizliyorum. oda yol su elektrik olarak dönüyor bana diycemdee sanada kıyamam be güzelimdafi ablacım o kod adı h olandan bende istiyom...
ay göndereyimde bitsin benimkide. bitmeyenleri ben temizliyorum. oda yol su elektrik olarak dönüyor bana diycemdee sanada kıyamam be güzelim
canım topikte hamileler, emziren hatunlar var, canı çekmesin diye cıs şeylere kod adı koymuştuk buda onlardan birive aleykum selam dafii,kod adi (h) de ne ola kii..:)
canım topikte hamileler, emziren hatunlar var, canı çekmesin diye cıs şeylere kod adı koymuştuk buda onlardan biri
Ay evet ya sabah esime ayni seyi soyluyordum evde arta kalan yemekleri fazlaliklari hep ben yiyomusum simdi yemiyorum ya bitmiyolar resmenay göndereyimde bitsin benimkide. bitmeyenleri ben temizliyorum. oda yol su elektrik olarak dönüyor bana diycemdee sanada kıyamam be güzelim
O Iki kisiden biri benmiyim ben de emziriyorum:))))))) dafi ablam ne kadan tatlisin demek kod adi h ne helvaymis arkadas bitmedigine gore cok yapmisin demek :))
Emziren iki kisiyiz de baska hamilemi var benmi bilmiyom.
kimse yemeyince bitmiyor. dün yeğenler toplandı ben h yaptım yesinler diye onlar kim canı ne istediyse onu yaptı heryer tatlı.:))))))) dafi ablam ne kadan tatlisin demek kod adi h ne helvaymis arkadas bitmedigine gore cok yapmisin demek :))
Emziren iki kisiyiz de baska hamilemi var benmi bilmiyom.
hergün arıyorum ama içim hiç rahat değil üzülüyorum. iki yaşlı insan yalnız oturup duruyorlar. gidip 1 tabak yemek versem. 1 kucak odun getirip sobanın yanına koysam, 1 süpürge yapsam yeter artar onlaraDafi ablacm sen git yine halin olmasada gidip yardimci olmak birini mutlu etmek iyi gelir insana.
Yav mesaji yazarken reklamda biskolata var oldumu simdi yani koskoca ertugrul biskolata diyo
atmaya kıyamıyorum kendime kıyıyorumAy evet ya sabah esime ayni seyi soyluyordum evde arta kalan yemekleri fazlaliklari hep ben yiyomusum simdi yemiyorum ya bitmiyolar resmen
Yok bende atmiyorum tabiki az yapmaya calisiyorum artikkimse yemeyince bitmiyor. dün yeğenler toplandı ben h yaptım yesinler diye onlar kim canı ne istediyse onu yaptı heryer tatlı.
emzirenler malumda ya bilmediğimiz hamile varsaay nedense ilk nursena geldi aklıma
hergün arıyorum ama içim hiç rahat değil üzülüyorum. iki yaşlı insan yalnız oturup duruyorlar. gidip 1 tabak yemek versem. 1 kucak odun getirip sobanın yanına koysam, 1 süpürge yapsam yeter artar onlara
ay sorma o reklamları bazıları çok rahatsız edici
atmaya kıyamıyorum kendime kıyıyorum
asumanzeynep .!.:Hayırlı günler
Kahvaltımızı yaptık eşim gitti kızlar evde
Arkadaşlar gelecekti bana ama kızlar evde büyük kızım ders Çalışır diye bana gelmeyecekler biz gideceğiz
Sapasağlam bir kahvaltı yaptım arkadaşta sadece soda çay kahve devam edeceğim akşamı da hafif kapatırım inşallah
Nursena ben senin gibi genç miyim bel sakat diz bozuk bir de bileğimi burktum hala ağrıyor spor benim neyime
kızlar ben çok pisboğazım. millet saba kahvaltıda birşey beğenmez.'' onu yiyince içim almıyor, bunu yediğimde midem bulanıyor, sabahları birşey yiyemiyorum'' der.
benim midem belediye ambarı gibi ne göndersem alıyor
hiç bu saatte bu yenmez demiyor
sabah sabah akşamdan kalan kavurmayı yedim, üstüne bir dilimde kod adı (h) olandan yedim, üstünede kahvemi içtim. bu pis boğazlık değilde nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?