Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvalti yaptim bende kizi yedirdim bebik uyurken guya ekmek yemiycektim bi an baktim bismillah dedim elim sen al ekmegi tahin pekmeze batir ye

Yimirta peynir gereksiz ekmek tahin pekmez cayi yeni yapicam

olur o kadarcık senin için şimdilik normall...abartmamak kaydıyla tabisii...

Bi baslasam ins benimde lesliyle aramda özel baglar var.

Iki cocukla cikamamda baharda yazda en iyisi bana lesli bu sene ona agirlik vermem lazim.

Yeme duzeninide oturttummu ins gerisi gelir. Emzirirken hic kilo vermedimki ben belki bunda veririm artik

Hayırlı günler
Kahvaltımızı yaptık eşim gitti kızlar evde
Arkadaşlar gelecekti bana ama kızlar evde büyük kızım ders Çalışır diye bana gelmeyecekler biz gideceğiz
Sapasağlam bir kahvaltı yaptım arkadaşta sadece soda çay kahve devam edeceğim akşamı da hafif kapatırım inşallah
Nursena ben senin gibi genç miyim bel sakat diz bozuk bir de bileğimi burktum hala ağrıyor spor benim neyime

selamun aleyküm güzel topiğimin tombul güzelleri
nursenaa uykucuyum ama bu saate kadar uyumadım senin yazdığın saatte goncamı doyurmakla meşguldüm çorba hastasıdır kendileri. sabah akşam hiç hayır demez. kahvaltıyı pek sevmez. bende tam tersi çorbayla pek aram yoktur

ah yenacım keşke dediğin gibi olsada telafi edebilsem

ah hakkını helal et canım. inanmazsın bu sabah aklıma geldi. sabah kaçamağını yaparken ben bunu kod adıyla yazsam diye düşünmüştüm

Kahvalti yaptim bende kizi yedirdim bebik uyurken guya ekmek yemiycektim bi an baktim bismillah dedim elim sen al ekmegi tahin pekmeze batir ye

Yimirta peynir gereksiz ekmek tahin pekmez cayi yeni yapicam
bak şu elinin yaptığına ne kadar yaramazmış ceza vermek lazım

kızlar ben çok pisboğazım. millet saba kahvaltıda birşey beğenmez.'' onu yiyince içim almıyor, bunu yediğimde midem bulanıyor, sabahları birşey yiyemiyorum'' der.
benim midem belediye ambarı gibi ne göndersem alıyor
hiç bu saatte bu yenmez demiyor
sabah sabah akşamdan kalan kavurmayı yedim, üstüne bir dilimde kod adı (h) olandan yedim, üstünede kahvemi içtim. bu pis boğazlık değilde nedir

ay kızlar hiç biryere gidesim yok ama köye gitsem iyi olacak. annem yeni göz ameliyatı oldu. babamda biraz rahatsız.okul açılınca gelin gitti inegöle. yalnız kaldılar. köyde ablam var ama onunda kv. biraz problemli eskisi gibi devam ediyor. yaşlandım bakıma muhtacım demiyor. Hâlâa daha ablama terör estiriyor. kızcağız hayvanlara bakmaya gidiyorum deyip gizlice dolaşıyor annemleri. gidip biraz yardımcı olsam diyorum.

ay göndereyimde bitsin benimkide. bitmeyenleri ben temizliyorum. oda yol su elektrik olarak dönüyor bana diycemdee sanada kıyamam be güzelim
Ay evet ya sabah esime ayni seyi soyluyordum evde arta kalan yemekleri fazlaliklari hep ben yiyomusum simdi yemiyorum ya bitmiyolar resmen

:))))))) dafi ablam ne kadan tatlisin demek kod adi h ne helvaymis arkadas bitmedigine gore cok yapmisin demek :))

Emziren iki kisiyiz de baska hamilemi var benmi bilmiyom.
kimse yemeyince bitmiyor. dün yeğenler toplandı ben h yaptım yesinler diye onlar kim canı ne istediyse onu yaptı heryer tatlı.
emzirenler malumda ya bilmediğimiz hamile varsa ay nedense ilk nursena geldi aklıma

Dafi ablacm sen git yine halin olmasada gidip yardimci olmak birini mutlu etmek iyi gelir insana.
hergün arıyorum ama içim hiç rahat değil üzülüyorum. iki yaşlı insan yalnız oturup duruyorlar. gidip 1 tabak yemek versem. 1 kucak odun getirip sobanın yanına koysam, 1 süpürge yapsam yeter artar onlara

Yav mesaji yazarken reklamda biskolata var oldumu simdi yani koskoca ertugrul biskolata diyo

ay sorma o reklamları bazıları çok rahatsız edici

Ay evet ya sabah esime ayni seyi soyluyordum evde arta kalan yemekleri fazlaliklari hep ben yiyomusum simdi yemiyorum ya bitmiyolar resmen
atmaya kıyamıyorum kendime kıyıyorum

Yok bende atmiyorum tabiki az yapmaya calisiyorum artik

Kiyamam ben sana..

İ.H. vardi bir donem.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…