Zeynepcim menun cok basarili tebrik ederim..
Daficim sende gayet iyisin haksizlik etme..aksam ogununde tatli azicik siritmis.:)
ben onları götürüyorum ya onlarda beni götürecek haliyleselam kızlar menüler güzel dafii H ler götürcek seni
asuuu kızdınmı bana spor yapmıyon dedim diye takıldım kız çok mu kötü hala bacakların kusura bakma kırduysam
allah rahmet eylesinn havalardanda etkileniyo insan egenin yağmurunu hiç sevmedim yenaKeyifsizligim yorgunluktan dolayi sanirim..birde iki haftadir uzakta olsa ust uste vefat haberi almak enwrjimi dusuruyor..
inna lillahi ve inna ileyhi racıun. Allah rahmetiyle muamele eylesin.Keyifsizligim yorgunluktan dolayi sanirim..birde iki haftadir uzakta olsa ust uste vefat haberi almak enwrjimi dusuruyor..
esracım hoş geldin canım . nerelerdesin özledik seni. uzun zamandır girmedin kk. ne diyordum niccin değişmişiyi akşamlar +90
ben eskilerden Esra. Nasılsınız, halinizi hatrınızı sorayım dedim. Eskilerden kimler var bilemiyorum ama Yenam, Asuman abla, Yasemin abla, Dafi abla, Zeynep buralardadır diye düşünüyorum. hatta gördüm bi kısmınızı :)
Nasılsınız, keyifler nasıl? Bende biraz artılar var... artık bebek de istiyoruz diyet modundan çıktım kısmen... benden haberler böyle. sizleri özledim, umarım hepinizin sağlığı, sıhhati yerindedir.
Keyifsizligim yorgunluktan dolayi sanirim..birde iki haftadir uzakta olsa ust uste vefat haberi almak enwrjimi dusuruyor..
iyi akşamlar +90
ben eskilerden Esra. Nasılsınız, halinizi hatrınızı sorayım dedim. Eskilerden kimler var bilemiyorum ama Yenam, Asuman abla, Yasemin abla, Dafi abla, Zeynep buralardadır diye düşünüyorum. hatta gördüm bi kısmınızı :)
Nasılsınız, keyifler nasıl? Bende biraz artılar var... artık bebek de istiyoruz diyet modundan çıktım kısmen... benden haberler böyle. sizleri özledim, umarım hepinizin sağlığı, sıhhati yerindedir.
slm Hasibecim:)
bu yediklerin biraz fazla değil mi?
işin uzmanı değilim ama bu hafta doktorumun verdiği liste şöyle:
sabah:1 dilim ekmek, domates, salatalık, zeytin,peynir
ara:elma + soda (ya da ayran)
öğle: et + salata ya da sebze + salata (haftanın en az 4 günü et + salata 3 günü sebze + salata olacak şekilde ayarlanacak)
ara: elma + soda (ya da ayran)
akşam: çorba + salata ya da sebze + yoğurt
dikkat edersen öğle ve akşam yemeklerinde ekmek bile yok
yatarken tarçınlı ılık süt
sabahleyin hem fındık hem ekmek hem yumurta üstüne bide peyniröğlen ki köfte ve bulgur pilavına hiç girmiyorum bide çorba yanında kötü olmuş 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk geliyo
yena sana açıklama yapmış ama bende anlatayımben daha akşamı görmemişimçorba + hamsi tava + salata + TAHİN HELVASI mı?
tek başına tahin helvası bile yarım günlük kalori ihtiyacını fazlasıyla karşılar
slm kızlar
bugün akşam güne gittim çok şükür kaçamak yapmadan geldim :)
sabah: kaymaklı yumurta( sütün kaymağını kavurdum tereyağ yerine üzerine yumurta kırdım :) ), 1 çay bardağı fındık, beyaz peynir, 5 zeytin
öğle: çorba, barbunya, yoğurt
akşam: 1 kase yoğurt çorbası (evden çıkmadan içtim günde bana uygun ne var ne yok bilmediğim için), közlenmiş patlıcan yoğurtlaması ve bulgurlu yeşil mercimek köftesi (günde yediklerim)
yena sana açıklama yapmış ama bende anlatayım
öncelikle karatay hocanın anlattığı, tavsiye ettiği şekilde ''sağlıklı besleniyoruz''
glisemik endeksi düşük yiyecekler yiyerek tokluk hissimizi uzatıp, ara öğün yapmıyarak insülin direncini düşürüyoruz.
öğün araları en az 4 saat olarak leptin hormonunun devreye girmesini ve depo yağların yakılımını sağlıyoruz.
akşam 7den sonra hiç birşey yemeyip gece yatarken bile yağ yakıyoruz
kalori hesabı yapmıyoruz doyana kadar yiyoruz ama doğal besinlerle besleniyoruz ve kesinlikle ekmek tüketmiyoruz
hep yapıyoruz ediyoruz dedim ama karatayı genel olarak anlattığım için öyle söyledim :)
ayrıca tahin helvası derken 1paket yemedim yani 1 tatlı kaşığı var ya da yoktu balıkla birlikte sindirimi kolaylaştırmak için öneriliyor
umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
lütfen bazı şeyleri yargılamadan önce biraz araştır, kaç gündür menü paylaşıyorum hiç mi dikkatini çekmedi yediklerim ya da karatay muhabbetlerimiz???
İyi akşamlar
Nursenacım alınırmıyım hiç aşkolsun ben sizi çok iyi tanıyorum aklıma bile gelmedi valla alınmak :))
Yenam keşke sana da bikaç gün tatil olsa
Daficim benim aklıma da d.i.h geldi :)) Esra da gelmiş bilir o da :))
Esracım hoşgeldin hepimiz artıdayız zaten :))
inna lillahi ve inna ileyhi racıun. Allah rahmetiyle muamele eylesin.
biraz dinlenmeye çalış canım
esracım hoş geldin canım . nerelerdesin özledik seni. uzun zamandır girmedin kk. ne diyordum niccin değişmiş
[QYloveandpray, post: 39380483, member: 386320"]iyi akşamlar +90
Allah rahmet eylesin...
hoşgeldin esracım...Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bebiş nasip eder inş...
asum düzelir inşallah benimde sabahtan beri aklımda kod adı DHİ yazdım geri sildim bonus kızar bana diye :))
esra hoş geldin kaç kilo oldun kii
Esra hepimiz 90+yız rahat ol :))
yok kız ben sert olamam elimden geldiğimce aydınlatmaya çalıştım arkadaşı ve forumu ziyaret eden okuyucuları :)waooow çok sert...
işte bunu seviyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?