yok kız ben sert olamam elimden geldiğimce aydınlatmaya çalıştım arkadaşı ve forumu ziyaret eden okuyucuları :)
O yüzden peşimizi bırakmıyor uğursuz rakam..:))
Ben var ya o beğenmediğim rakamı bile arıyorum artık..
ay ne vahim durumdayım hatırladım yine.
teşekkür ederim cnm sizlerde öylesiniz :)saka yaptım hasibecim...Seni az cok tanıdım güzel huylu arkadaşımızsın...
O yüzden peşimizi bırakmıyor uğursuz rakam..:))
Ben var ya o beğenmediğim rakamı bile arıyorum artık..
ay ne vahim durumdayım hatırladım yine.
yok yok vahimlik söz konusu değil. bakarız biz çaresine bunların canısı.
site ne kadar değişmiş kaptanım, bu smileyleri bulamıyorum ben :)İnşallah..
HHEYYYYTTTT ASIILLINNNN KIZLARRR GİTSİN KİLOLARRR GELSİN EKSİLER 3 ER BEŞERRRşiştt olumsuz olmak yokk artık eskiler tekrar bir araya geldiğimize göre yine hepberaber yeniden başlıyoruz ve hedefimize ulaşana kadar bırakmıyoruzz....demiiii...
şiştt olumsuz olmak yokk artık eskiler tekrar bir araya geldiğimize göre yine hepberaber yeniden başlıyoruz ve hedefimize ulaşana kadar bırakmıyoruzz....demiiii...
site ne kadar değişmiş kaptanım, bu smileyleri bulamıyorum ben :)
HHEYYYYTTTT ASIILLINNNN KIZLARRR GİTSİN KİLOLARRR GELSİN EKSİLER 3 ER BEŞERRR
ben pizza yedim üç dilim, öncesinde de kabak tatlısı yedim :) ışık hızıyla atabilirsiniz topikten :)Nursena ve asuman ve esra ne yediniz akşam.? :)
ben pizza yedim üç dilim, öncesinde de kabak tatlısı yedim :) ışık hızıyla atabilirsiniz topikten :)
HHEYYYYTTTT ASIILLINNNN KIZLARRR GİTSİN KİLOLARRR GELSİN EKSİLER 3 ER BEŞERRR
süperr.. ne güzel bir temenni..Düşünsene haftada beş kilo gidiyormuş :)
tatlı yiyerek kilo verebilirsiniz diye bi haber vardı geçenlerde :) ona uydum :))tatlıyı önceden yediğin için önemli değil..
Ayrıca iyi ki geldin esracım hep gel ve gitme artık...
BİZÜMLE DEİLSİN:))) DERMİŞİmben pizza yedim üç dilim, öncesinde de kabak tatlısı yedim :) ışık hızıyla atabilirsiniz topikten :)
tarz da değilim bence :) pizza ve kabak tatlısı nedir ya, hiç tarz değil :))BİZÜMLE DEİLSİN:))) DERMİŞİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?