evet buda onun İ siz haliKiyamam ben sana..
İ.H. vardi bir donem.:)
yemeğimideum ocağa...bi ütüyede girişsem iyi olcakta hiç elim varmıyo yaa...yıkancak çamaşırlar birikti askıdakiler kurumuyoki onları yıkayıp asayım..ev zaten ısınmıyo oyuzden peteklerede asamıyorum...kombinin bakımı yapılmıştı ama peteklerde sıkıntı var sanırım ustayı aradık bakalım nezaman gelicek bakmaya...
Efem ben de bu saate kadar sunlari yedim.
Sabah;
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
1 lokma tatli lor uzeri bogurtlen receli
Ogle;
Tarhana corb
İspanak
Tavuklu bulgur pilavi
Salata
Azicik yogurt
Yiyeceklerim ve iceceklerimin arasinda yesilcay ve nescafe var bugun tuketmedim ikisinide ..bir de meyve muhtemelen portakal olur...
Ha bu arada yogurt ve ayran sevmedigimi belirtmek isterim azicik dememin sebebi sifa niyetine bir iki kasik atiyorum agzima..
Beyleyken beyle.)
Ben de onu soyleyecktim.hep usudugunden sikayetcisin demek sorun var mekanizmada...
Zeynepcim esin geldi dimi umreden..Allah kabul etsin canim bir dahakine birlikte gitmek nasip olur inss.
aa zeynepcim geldiğini duymadım.gözün aydın. bende hurmaları kargoyla gönderdi zannediyordum. Allah kabul etsin hep birlikte tekrarını nasibetsin inşallahçok başarılı görünüyo...
geldi geldi...aminn inşallah gidebilirim bende...
benim üşümem ayrı yenacım çok sıcakta bile üşümeyi başarıyorum..eşimde bi gidip tahlil falan yaptır diyo daa bi fırsat olmadı doktora gitmeye...ben karakışta kısa kolla gezer ve üşümem..kimse inanmıyo üşüyorum deyince...şu yaşıma kadar kat kat giyindiğimi gören olmamıştır şimdi giysemde donuyorum...
evin ısınmamasıda başka bir mevzu bi baksın bakalım usta ne yapılacaksa yapsın...
aa zeynepcim geldiğini duymadım.gözün aydın. bende hurmaları kargoyla gönderdi zannediyordum. Allah kabul etsin hep birlikte tekrarını nasibetsin inşallah
oo hiç ekmek yokkahvaltı:
2 bardak su
2 hurma
5 zeytin
1 dilim peynir
2 yumurta
2 karper
ıhlamur ve yeşilçay....
aralarda
portakal
elma
hurma
bi ısırık çiko
akşam:
bi tabak pazı yemeği
yeşilçay...
su baya içtim ama nekadar oldu bilmiyom..artık bişey yemicem inş....
ekmeği çok nadir yiyorum ablacım ama ne olur başka gereksiz şeyler yiyomm...oo hiç ekmek yok
ben akşam yine kaçırdım ucunu
biraz değil fazla sırıttı o tatlı bitsede kurtulsak. anam bacım mıy mıy yiyolar yalayıp yutsalar bitecek. bitirmiyorlar bir türlüZeynepcim menun cok basarili tebrik ederim..
Daficim sende gayet iyisin haksizlik etme..aksam ogununde tatli azicik siritmis.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?