Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar

Nasilsiniz herkes cok iyidir umarim..
Bugun ogle yemekte manti var.
Cok severim onceden olsa cok sevinirdim ama hafta basi olsaydi keske yarin cuma ilk hesap gunum liste basi olucam dedim hava attim..
Persembe gunu manti olmadi..
Az yerim umarim..yemeyince acikiliyor tum gun..

Meyracim gecmis olsun..esinden sonra senden bekliyordum bir nezlelik durum.

Nursena epeydir yumurta salatasi yemiyorum ne guzel oldu paylasman pazar kahvaltisina hazirluyayim bende..ben patates de haslayip dogramayi dusundum simdi degisik olur...
Bir de beliki biliyorsundur ama hatirlatmak istedim tahilli ekmek ambalajli olandanmi aliyorsun rengi cok koyu..ambalajli olanlar asiri katki maddeli oluyormus dayanikli olmasi icin..firindan acik alman daha uygun fiyat acisindan da farklilar..benim firindan aldigim tb ekmek normal ekmek fiyatiyla ayni..markette ayni ambalajli ekmekse iki uc kati nerdeyse..

hayirli,musmutlu günler arkadaslar...

Dün aksam ne güzel muhabbetler etmissiniz öyle,birbirinize karsi sicacik dostlugunuz,desteginiz ve samimiyetinizi gördükten sonra ne kadar dogru bir yerde oldugumu düsündum...:)Allah muhabbetinizi artirsin..

yeni gelen arkadaslara hosgeldin diyor,hasta olanlara acil sifalar diliyorum..birde esi umreden gelen arkadasimizada gözün aydin diyorum..zamanla nicklerinizi aklima tutacagim insallah..:)

bende pazar günü patateslisinden yapmıştım.
ay yine sabah sabah yememem gereken şeyler yedim. akşam yemediğim ciğer kavurmayı sabah sünnetledim

merhaba canım yeni tartını güle güle kullan hep eksiler göstersin inş. :)

merhaba YENA cım :) kasma kendini öğlen nede olsa yersin bir tabak akşamleyin dengelersin naptın tibeti yapabildin mi bu sabah ....

dafi mesajını alıntılamıştım ama olmamış günaydın mesajın için teşekkürler çok iyi geldii naptın annenlere geçicektin ?

nursena kahvaltı herzamanki gibii 5 yıldız 10 numara

Bonus sende bebeki kokla bizim yerimize

meyranında misafirleri var her halde kolay gelsin...

eskilerden bir arkadaş gelmiş hoş gelmiş :) bu esra arkadaş bizim antalyadaki 3 çocuklu esra arkadaş mıı ben anlamadım yada daha eskilerden mii

dafi mesajını alıntılamıştım ama olmamış günaydın mesajın için teşekkürler çok iyi geldii naptın annenlere geçicektin ?
yok canım gidemedim akşam yine söyledim bu sabah gideyim diye duvardan ses geldi eşimden gelmedi bende sesimi çıkartmadım.

Selamün aleyküm...

yok anacım bu kış bana hiçç yaramadı yaz gelsin artıkk...kışı çok seven ben bu sene yıldızımız hiç barışmadı...80lik babanneler gibi hergün ayrı bi yanım tutuluyo ağrıyo yataktan çıkasım olmuyo...

neyse geç olsada bi kahvaltı yaptım bugun tartıda accık eksi gördüm mutluyum...

eşi umreden gelen ben oluyorum çok sağol canım Allah razı olsun....hayde hurma zemzeme buyrunn...

yok kızzz bu esra istanbul üsküdardan avukat esraaa...bir zamanlar komşu sayılırdık biz ama artık ben uzaktayım...

nursena kahvaltı herzamanki gibi süperrr....o yumurta salatası nasıl oluyoki bi banada anlatın yapam güzel görünüyoo...

O kadar uzun zaman oldu ki burda olmamiz..diger diyet topiklerin hicbirin de boyle kemiklesmis grup yok...Masallah bize..zayiflayamiyoruz ama seviyoruz birbirimizi.))
Sen de iyi ki geldin aramiza...

Fridacim yaptim tibeti sabah daha iyi oluyor..
Mantiyida yedim valla tarti affetsin : )
Su an turk kahvesi iciyorum oh miss..

Esra eski cankuslarimuzdan bugun ugramamis ama durteyim tekrar.: )

yok canım gidemedim akşam yine söyledim bu sabah gideyim diye duvardan ses geldi eşimden gelmedi bende sesimi çıkartmadım.

hım anladım gidersin yaa, yada birlikde gelmek istiyordur. sobya odun filan atar gitmemiz gerekiyor de enişteyide al git :)

evet evet havalar ısınsın bende kendimi dışarılara atayım artık. bende kışı karı sevmiyoruum .....
eşinde hoşgelmiş inş. birdahaki sefere birlikde haç yaparsınız :) hurma alıyım ben :)

Fridacim yaptim tibeti sabah daha iyi oluyor..
Mantiyida yedim valla tarti affetsin : )
Su an turk kahvesi iciyorum oh miss..

Esra eski cankuslarimuzdan bugun ugramamis ama durteyim tekrar.: )

tamam tibeti yapmana sevindim 1 güün yapamasan bile ertesi gün devam edersin sıkıntı olmaz bende ayda 1,2 sefer yapmadığım gün oluyor dün annem kahvaltıya gelmişti yapamamıştım. mantıyada afiyet olsun yarın sabah tartıda görünmesin sizin iş yeride güzel yemekler çıkartıyor :)şu an bende eşimle birlikte kahve içiyorum :)

Yenacım akşam yemiyorsun sen öğlen yediğin zarar etmez
Benim arkadaş gelecek çayı koydum yanına nursenanın çantalardan yaptım bir de k.. Yaptım tüm topik pek sever :)
sevmezmiyiz bayılırız vallaha

hadi sanada arkadaşınla keyifli sohbetler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…