zaten birlikte gitmemiz gerekiyor köyün (bursaya) arabası yok kim sorarsa artık mahalle oldu. büyük şehire bağlı ama yollar kardan mahfoldu hendek hendek araba atlıya zıplaya gidiyor. günlük gidip gelebilecek araç yokhım anladım gidersin yaa, yada birlikde gelmek istiyordur. sobya odun filan atar gitmemiz gerekiyor de enişteyide al git :)
Anlamayıversen nolcak uyanık :))Te allahim hec anlamadik he k yi
fırında var tam buğday ama çok çabuk bayatlıyo daaha doğrusu dışı o kadar sert kii yiyemiorum nedense bunun 1 dlmi nası şişiriyo beni uyarını dikkate alacağım bilinçli tüketicimNursena epeydir yumurta salatasi yemiyorum ne guzel oldu paylasman pazar kahvaltisina hazirluyayim bende..ben patates de haslayip dogramayi dusundum simdi degisik olur...
Bir de beliki biliyorsundur ama hatirlatmak istedim tahilli ekmek ambalajli olandanmi aliyorsun rengi cok koyu..ambalajli olanlar asiri katki maddeli oluyormus dayanikli olmasi icin..firindan acik alman daha uygun fiyat acisindan da farklilar..benim firindan aldigim tb ekmek normal ekmek fiyatiyla ayni..markette ayni ambalajli ekmekse iki uc kati nerdeyse..
valla nası tok tutuyo anlatamam evde tüm yeşillikleri doğradım yumurta haşladım doğrdım limon sumak kimyon nane pul biber az zyağı az tuz limon karıştır ye aslında dyette olmasam yufka ekmeğin arasına dürüm yapacankii amman neyse lohusa bacı radar gibi yakalar gene bonus yok bişey akıllı akıllı yumurta salatası yedim:))Selamün aleyküm...
yok anacım bu kış bana hiçç yaramadı yaz gelsin artıkk...kışı çok seven ben bu sene yıldızımız hiç barışmadı...80lik babanneler gibi hergün ayrı bi yanım tutuluyo ağrıyo yataktan çıkasım olmuyo...
neyse geç olsada bi kahvaltı yaptım bugun tartıda accık eksi gördüm mutluyum...
eşi umreden gelen ben oluyorum çok sağol canım Allah razı olsun....hayde hurma zemzeme buyrunn...
yok kızzz bu esra istanbul üsküdardan avukat esraaa...bir zamanlar komşu sayılırdık biz ama artık ben uzaktayım...
nursena kahvaltı herzamanki gibi süperrr....o yumurta salatası nasıl oluyoki bi banada anlatın yapam güzel görünüyoo...
asu keke 2 tanne kabartma tozu koyy nası kabıryo heç sevmem dermişimYenacım akşam yemiyorsun sen öğlen yediğin zarar etmez
Benim arkadaş gelecek çayı koydum yanına nursenanın çantalardan yaptım bir de k.. Yaptım tüm topik pek sever :)
O kadar uzun zaman oldu ki burda olmamiz..diger diyet topiklerin hicbirin de boyle kemiklesmis grup yok...Masallah bize..zayiflayamiyoruz ama seviyoruz birbirimizi.))
Sen de iyi ki geldin aramiza...
iyi aksamlar arkadaslar...huzurlarinizda sacma ve düzensiz menum..:)
Sabah: 1 kivi,1 muz (canim birsey istemedi)
1-2 Saat sonra:6,7 zeytin,1 dilim Kadar peynir,bir avuc ici ceviz,kahve
Ögle ve aksam:1 Tabak barbunya,1 kase domtesli makarna,biraz yogut
not:ögle yemegi gec kalinca aksam ile birlestirmek durumunda kaldim..makarnayi fazla kacirdim...
ben de yazmıyorum ne yazayım kiBen cok abarti bisey goremedim niye ilk gunlerde boyle dertleniyosun?
Yarin bi tartilalim ins daha iyi duzene giricez. Ben mesela yedigimi yazmiyom bile allah cezami verecek
kek deyince bende kısır değilmiydi diycektimkiii kek değilmişNursena kek yapmadım ki :)
Ben zaten hep 2 paket koyarım kabartma tozunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?