Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hey Allahım bu kadarda komplo olmazki
o bizde mevcut olan kod adlıyı kimse yemedi masanın üzerinden bakıp duruyor bana bari gözümün önünden kalsın dedim sünnetledim
bugün bizim evde sünnet günü
eh yarın artı çıkmak farz oldu

hım anladım gidersin yaa, yada birlikde gelmek istiyordur. sobya odun filan atar gitmemiz gerekiyor de enişteyide al git :)
zaten birlikte gitmemiz gerekiyor köyün (bursaya) arabası yok kim sorarsa artık mahalle oldu. büyük şehire bağlı ama yollar kardan mahfoldu hendek hendek araba atlıya zıplaya gidiyor. günlük gidip gelebilecek araç yok mecbur eşimle gidicez. belki beni bırakıp döner dedim ama sesi çıkmadı. bende zorlamadım.

üç saattir süren ütümün sonuna geldim çok şükür..makineyi boşalttım çamaşırları astım birazdan bılaşık makinesini boşaltıcam daha yemek yok bari gidip makarna suyu koyayım..başka bişeyle uğraşmak istemiyom şuan...bende accık yerim olmazmı..kod adı k olandan bende istiyomda tembellğim üstümde kim uğraşsınki şimdii...hatta makarnadan vazgeçip kahvaltımı hazırlasam ayyy düşünmek bile yordu...ne tembelim..acıktımm...

fırında var tam buğday ama çok çabuk bayatlıyo daaha doğrusu dışı o kadar sert kii yiyemiorum nedense bunun 1 dlmi nası şişiriyo beni uyarını dikkate alacağım bilinçli tüketicim

valla nası tok tutuyo anlatamam evde tüm yeşillikleri doğradım yumurta haşladım doğrdım limon sumak kimyon nane pul biber az zyağı az tuz limon karıştır ye aslında dyette olmasam yufka ekmeğin arasına dürüm yapacankii amman neyse lohusa bacı radar gibi yakalar gene bonus yok bişey akıllı akıllı yumurta salatası yedim:))

Yenacım akşam yemiyorsun sen öğlen yediğin zarar etmez
Benim arkadaş gelecek çayı koydum yanına nursenanın çantalardan yaptım bir de k.. Yaptım tüm topik pek sever :)
asu keke 2 tanne kabartma tozu koyy nası kabıryo heç sevmem dermişim
bende kendimden eksi bekliyom inşallah

bende sabahtan beri çarşıdayım öğlen dışarıda yemek yemedim form limonlu 6 adet çıkıyo içinden ondan yedim arabada suyla 1 parça çikolata kızımın kinden yedim 1 tabletcik
şimdide giderken leğene ısladığım ıspanak ımı yıkadım bulgurlu pişircem yğurtla götürücez inşallah

O kadar uzun zaman oldu ki burda olmamiz..diger diyet topiklerin hicbirin de boyle kemiklesmis grup yok...Masallah bize..zayiflayamiyoruz ama seviyoruz birbirimizi.))
Sen de iyi ki geldin aramiza...

Önemli olan aranizda ki samimiyet yenacim,eminim ki birbirinize olan desteginiz ile tipki profil resminin altina yazdigin gibi"zayif günler görecegiz"göreceksiniz/görecegiz insallah...:)

iyi aksamlar arkadaslar...huzurlarinizda sacma ve düzensiz menum..:)

Sabah: 1 kivi,1 muz (canim birsey istemedi)
1-2 Saat sonra:6,7 zeytin,1 dilim Kadar peynir,bir avuc ici ceviz,kahve

Ögle ve aksam:1 Tabak barbunya,1 kase domtesli makarna,biraz yogut

not:ögle yemegi gec kalinca aksam ile birlestirmek durumunda kaldim..makarnayi fazla kacirdim...

Ben cok abarti bisey goremedim niye ilk gunlerde boyle dertleniyosun?

Yarin bi tartilalim ins daha iyi duzene giricez. Ben mesela yedigimi yazmiyom bile allah cezami verecek

Ben de
Ben cok abarti bisey goremedim niye ilk gunlerde boyle dertleniyosun?

Yarin bi tartilalim ins daha iyi duzene giricez. Ben mesela yedigimi yazmiyom bile allah cezami verecek
ben de yazmıyorum ne yazayım ki
Şu kadarını söyleyim gerisini siz düşünün gece uyuyamadım kalktım saat 3 e geliyordu bir bardak süt aldım uykum gelsin diye iyi de yanında bitter gofreti niye yersin

BİRDE BEN YAZAYIM UTANMADAN MENÜMÜ
sabah : 1 tabak ciyer kavurma ( akşamdan kaldı sünnetedim) 1 kaşık melemen ( akşamdan kaldı) , çeyrek dilim ekmek, 1 çatal ucu peynir, 1 fincan kahve

ara , 1 kupa yeşil çay , 1 küçük muz

öğle : bekleyip duran kod adlıyı sünnetledim, 1 fincan kahve

ara : 1 mandalina

akşam : 1 kepce çorba, 2 kaşık et sote, 1 kaşık sumaklı soğan salatası, 3 kaşık garnitürlü yoğurtlu salata, 1 fincan kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…