ıspanak yıkaması olmasa hergün yerim hele böreğinide işte ahh kilolar kalorilerAdaş bende K yı kek sandım :)))
Nursena bende kaçgündür ıspanak yapsam diyorum birde yoğurtsuz yesek vucuda kan yapması açısından ne iyi olur.
yok bizim evde çok nadir pişerde uzun zamandır yapmamıştım canım istedi doğrusu 1,2 seferde güzel ıspanağa denk geldim alayım dedim yıkamaya üşendiğim için kaldı öylee yumurtalı kavurmasını severim ben :)ıspanak yıkaması olmasa hergün yerim hele böreğinide işte ahh kilolar kaloriler
Ben cok abarti bisey goremedim niye ilk gunlerde boyle dertleniyosun?
Yarin bi tartilalim ins daha iyi duzene giricez. Ben mesela yedigimi yazmiyom bile allah cezami verecek
teşekkürederimmm inşallah devam ederimde 8 li rakamlara yeniden düşerümaksam ki menün cok güzel gözüküyor nursena,ellerine saglik,afiyet olsun..
inşallah düşersinn azmedersen 3 lü rakamlardan ikili rakamlara düşen okadar ççok olduki azimm artık ilk giriş yılımı hatırlamayacak kadar eskiyim alıp veriyom doğurup gene alıyom veriyom şimdi topikce gene kilo verip 3. yüü doğurmamı bekliyoolar amma ben yena ve asuyla birlikte doğurup büyütmek istiyom hem menepoza girmeden yeniliyelim fit vücudumuzuBen bugun tartildim kizlarr,3 haneliler ile yüzlesmek baya zor oldu ama neyse...
bende bir boyunluk ördüm memlekete keyın valideyle yolladım 15 tane eltiye geline kayna bebelere anam şimdi kendime örecem başlayabilirsem yoğurt ye asummm pulbiber ve limon sıkarak zayıflatıyomuş uyurkeneBen geldim nursena gün boyu Saçma sapan yedim yine şimdi de karnım acıktı elma aldım o da iyice acıktırıyor beni ama
Bir de örgüye daldım uğraşıp duruyorum bebek yeleği örüyorum bitsin şallara dönüş yapacağım
of sabırr 1. sınıf çok zordu doğu görevi koca yok bebek bi yandan kız ağlar yazamaz amann küçüğe nası öğretecem gözümde büyüyoo aallah kolylık versinben geldimm...
ay az aldı seccademin bitmesine ama hala bitiremedim kızın ödevleriyle boğuşuyom bi yandan...hergün ağlıyarak ödev yapılırmı yaa...
40 ta bingo yapacam 3 senem varrrYaş Ilerlemeden doğurun kızlar eğer niyetiniz varsa beklemeyin
40 ta bingo yapacam 3 senem varrr
30 dada evlendiririm 70 yaşında huysuz şişko kaynana olmak hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?