Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ıspanak yıkaması olmasa hergün yerim hele böreğinide işte ahh kilolar kaloriler
yok bizim evde çok nadir pişerde uzun zamandır yapmamıştım canım istedi doğrusu 1,2 seferde güzel ıspanağa denk geldim alayım dedim yıkamaya üşendiğim için kaldı öylee yumurtalı kavurmasını severim ben :)

bende kansızlık varda ordan aklımda kalmış yoğurtsuz yemek lazım diyee, aslında sabahlarıda kahvaltıma peynir katmadan sadece yumurta ,yeşilikle yapsam süper olucak da peynir ekmeksiz ve çaysız bir kahvaltı düşünemiyorum :)

Ben cok abarti bisey goremedim niye ilk gunlerde boyle dertleniyosun?

Yarin bi tartilalim ins daha iyi duzene giricez. Ben mesela yedigimi yazmiyom bile allah cezami verecek

Sabah oturup kahvalti yapamadim,ayak üzeri atistirma gibi oldu,sonrasinda da makarnayi fazla kacirdim ondan bonus'cum..:)

aksam ki menün cok güzel gözüküyor nursena,ellerine saglik,afiyet olsun..
teşekkürederimmm inşallah devam ederimde 8 li rakamlara yeniden düşerüm
Ben bugun tartildim kizlarr,3 haneliler ile yüzlesmek baya zor oldu ama neyse...
inşallah düşersinn azmedersen 3 lü rakamlardan ikili rakamlara düşen okadar ççok olduki azimm artık ilk giriş yılımı hatırlamayacak kadar eskiyim alıp veriyom doğurup gene alıyom veriyom şimdi topikce gene kilo verip 3. yüü doğurmamı bekliyoolar amma ben yena ve asuyla birlikte doğurup büyütmek istiyom hem menepoza girmeden yeniliyelim fit vücudumuzu

meyraaa bende annemi özledim ne güzell hasret giderin maşşallahh ammannn çocuklarla harala gürele geçiyoo en güzel zaman genç kızken kiymişş off geçen bi söz okudum çalışan annenin çocuğu ççalışırken çocuk anneye hasret gidermiş emeklilikte çocuk anneye hasret gidermiş aynen evlenmeden 1 sene önce emekli oldu o 1 yıl nası güzeldi aman özledim annemi

bende bir boyunluk ördüm memlekete keyın valideyle yolladım 15 tane eltiye geline kayna bebelere anam şimdi kendime örecem başlayabilirsem yoğurt ye asummm pulbiber ve limon sıkarak zayıflatıyomuş uyurkene
ben geldimm...

ay az aldı seccademin bitmesine ama hala bitiremedim kızın ödevleriyle boğuşuyom bi yandan...hergün ağlıyarak ödev yapılırmı yaa...
of sabırr 1. sınıf çok zordu doğu görevi koca yok bebek bi yandan kız ağlar yazamaz amann küçüğe nası öğretecem gözümde büyüyoo aallah kolylık versin

Canım yoğurt istemiyor şimdi idare ederim bugün
Bu aralar limonlar çok güzel salataya felan sıkınca kalanını yiyorum belki bir umut faydası olur yağlarımı eritir :))
Ama yarın leblebi alayım akşamları yerim üstüne de su içersem şişirir
Bugün hiç su içmedim yine hep çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…