Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inş .canım en kısa zamanda 80 li rakamlara düşersin yena ve asuylaa doğurma fikrinede bayıldım:))) artık baktık kilo verme işi olmuyoo topikcek bebek bakımına döneriz :))

kolaygelsin canım elişi filan yapman harikaa imreniyorum doğrusu:) zorlanıyorsun gece gece oladı tarçınlı bir süt içsen. tatlı yiyincede insan yedikçe yiyesi geliyor :SSS bende yarın veya öbürsügün tatlı filan bişeyler yapıcam herhalde yemeden nasıl duracam bilmiyorum...

nursenacım annen nerde senin küçüklerin var annen gelse yanına olmaz mıı ? inş. kısa sürede annenle bir araya gelirsiniz...

nursena sen beni bekle nasipse 70 i görem ben doğurcam bi tane daha....gerçi buaralar aklım gitmiyoda değil yetmişe ineceğin yok yaş gidiyo yap bi daha diye ama hevesim varda cesaretim yok galiba...

şu yazı rahat rahat atlatda düğünlerinde var önünde sonrasında bakarsın artık :)

Nursena ellerine sağlık güzel olmuşlar görmüştüm deryada
Kız acele edersen 2015 e yetiştirirsin 3. Yü de
Adaşım boş duramıyorum örgüyü seviyorum boyun Fıtığı da var ama yine de duramıyorum yapıyorum bişeyler
Yenayla ben doğurursam sensiz olmaz adaş :))

düğünler çok sorun değilde nazlı kızımın ameliyatı var..psikolojisinin düzelmesi aylar alıyo...o beni daha çok korkutuyo...

bende tatlı istiyom yaa...yarın bimden sütlaç alsam diye düşünüyom...kızlarla paylasırım tadımlık yerim biter arkasıda yok....ben bişeyler yaparsam frenliyemem kendimii....

annem ankarada ben hep gurbet asker eşiyim doğu batı dolanıp duruyom türkiyeyi erkek kardeşimin kızına bakıyo gelemiyo aman milletide evinden edemiyom kış günü yaza inşallah yazlıkta oluyolar ora giderim artık

o yediğin hurmalar tatlı deilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[QUOTE="asumanzeynep, post:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…