2005 büyük 2010 küçüük her 5 yılda doğuruyodum 2015 pas geçtisenin küçük kaç yaşındaydı...
2005 büyük 2010 küçüük her 5 yılda doğuruyodum 2015 pas geçti
inş .canım en kısa zamanda 80 li rakamlara düşersin yena ve asuylaa doğurma fikrinede bayıldım:))) artık baktık kilo verme işi olmuyoo topikcek bebek bakımına döneriz :))teşekkürederimmm inşallah devam ederimde 8 li rakamlara yeniden düşerüm
inşallah düşersinn azmedersen 3 lü rakamlardan ikili rakamlara düşen okadar ççok olduki azimm artık ilk giriş yılımı hatırlamayacak kadar eskiyim alıp veriyom doğurup gene alıyom veriyom şimdi topikce gene kilo verip 3. yüü doğurmamı bekliyoolar amma ben yena ve asuyla birlikte doğurup büyütmek istiyom hem menepoza girmeden yeniliyelim fit vücudumuzu
Ben geldim nursena gün boyu Saçma sapan yedim yine şimdi de karnım acıktı elma aldım o da iyice acıktırıyor beni ama
Bir de örgüye daldım uğraşıp duruyorum bebek yeleği örüyorum bitsin şallara dönüş yapacağım
meyraaa bende annemi özledim ne güzell hasret giderin maşşallahh ammannn çocuklarla harala gürele geçiyoo en güzel zaman genç kızken kiymişş off geçen bi söz okudum çalışan annenin çocuğu ççalışırken çocuk anneye hasret gidermiş emeklilikte çocuk anneye hasret gidermiş aynen evlenmeden 1 sene önce emekli oldu o 1 yıl nası güzeldi aman özledim annemi
nursena sen beni bekle nasipse 70 i görem ben doğurcam bi tane daha....gerçi buaralar aklım gitmiyoda değil yetmişe ineceğin yok yaş gidiyo yap bi daha diye ama hevesim varda cesaretim yok galiba...
inş .canım en kısa zamanda 80 li rakamlara düşersin yena ve asuylaa doğurma fikrinede bayıldım:))) artık baktık kilo verme işi olmuyoo topikcek bebek bakımına döneriz :))
kolaygelsin canım elişi filan yapman harikaa imreniyorum doğrusu:) zorlanıyorsun gece gece oladı tarçınlı bir süt içsen. tatlı yiyincede insan yedikçe yiyesi geliyor :SSS bende yarın veya öbürsügün tatlı filan bişeyler yapıcam herhalde yemeden nasıl duracam bilmiyorum...
nursenacım annen nerde senin küçüklerin var annen gelse yanına olmaz mıı ? inş. kısa sürede annenle bir araya gelirsiniz...
şu yazı rahat rahat atlatda düğünlerinde var önünde sonrasında bakarsın artık :)
Bimden Sütlaç değil de Kazandibi al bence
kime yazdın bunu anlamadımBimden Sütlaç değil de Kazandibi al bence
inşallahhhh....iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin.ümit edelim yarın topikcek tartıda yüzümüz güler
çok severim kendilerini ama eskisi kadar güzel değildi sütlacı daha güzel artık oyuzden yanıııı....
Anlayan anladı bile canım :))kime yazdın bunu anlamadım
güzelmi onunkii...banada yakın şok yokk....Anlayan anladı bile canım :))
Bim bana biraz uzak şokdan alıyorum ben de
Bence güzel :)güzelmi onunkii...banada yakın şok yokk....
Bence güzel :)
Benim hemen bikaç bina geride var
annem ankarada ben hep gurbet asker eşiyim doğu batı dolanıp duruyom türkiyeyi erkek kardeşimin kızına bakıyo gelemiyo aman milletide evinden edemiyom kış günü yaza inşallah yazlıkta oluyolar ora giderim artıkinş .canım en kısa zamanda 80 li rakamlara düşersin yena ve asuylaa doğurma fikrinede bayıldım:))) artık baktık kilo verme işi olmuyoo topikcek bebek bakımına döneriz :))
kolaygelsin canım elişi filan yapman harikaa imreniyorum doğrusu:) zorlanıyorsun gece gece oladı tarçınlı bir süt içsen. tatlı yiyincede insan yedikçe yiyesi geliyor :SSS bende yarın veya öbürsügün tatlı filan bişeyler yapıcam herhalde yemeden nasıl duracam bilmiyorum...
nursenacım annen nerde senin küçüklerin var annen gelse yanına olmaz mıı ? inş. kısa sürede annenle bir araya gelirsiniz...
şu yazı rahat rahat atlatda düğünlerinde var önünde sonrasında bakarsın artık :)
o yediğin hurmalar tatlı deilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidüğünler çok sorun değilde nazlı kızımın ameliyatı var..psikolojisinin düzelmesi aylar alıyo...o beni daha çok korkutuyo...
bende tatlı istiyom yaa...yarın bimden sütlaç alsam diye düşünüyom...kızlarla paylasırım tadımlık yerim biter arkasıda yok....ben bişeyler yaparsam frenliyemem kendimii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?