Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şişşttt onlar meyve bikeremm hıhhh....

yok yok ben kaçıyodum zaten....bonusu rahat bırak bu saatte kız lohusa zaten....

Ben de gideyim bari sabah bol eksiler göreceğime inanıyorum sizlerden kızlar
Hayırlı geceler
bencede yatın zaten :)))) sabaha tartıda görüşürüz rüyanızda künefeler kovalasın sizi:))
karnım acccc cok acıktım kuru uzum atayım ağzıma hıç oolmazsa bırkaç tane...çok dikkatlli gidiyorum su içmeyi unutuyorum
suyuda çoğaltmam lazım
kış soğuk ya ondan su içmiyoruz fazla sanırım bende içmiyorum çok çaya dayanıom hep

hayırlı geceler güzeller
nursenaa ellerine sağlık güzel olmuş boyunluklar çok beğendim
bende yaptım ondan ama sanki seninki kadar güzel durmuyor benimki.
kaç ilmek yaptın, kaç numarayla ördün sen.
bir şey daha sorayım bu fotoları nasıl ekliyorsun

cevap yazarken dosya yükle yazıyo altta ordan yüklüyorum dafi
95 ilmek 4,5 numara yuvarlak şiş ama elini bol tutacan örerken o zman güzel oluyo
kız ben 10 numarayla ördüm fena değil ama seninki sanki daha güzel.
bu foto ekleme işinide ben uğraşıyodum biraz url ekle yazan yerden ekliyordum. url içinde fotoyu önce bir siteye yükleyip sonra kaldırıyordum. iyiki sormuşum sana

aynen nursena ama benım yengem yediklerine dikkat ederek bırde günde üç litre su ile on kilo verdı ama o küçük su şişesını elinden hiç dusurmuyordu...hatta 65 yasında aynı sekilde halamda sabah uyandıgında üçtane bir kiloluk dolduruyordu masanın uzerıne gun içerisinde onu bıtırmeye calışıyordu oda aynı yaslarda oda on kilo vermişti geçen yaz dun bana diyorlar bol su iç diye...neyse bnde yatıyorum benimkilerde 8 yada 9 gibi uyanırlar kızım oğlenci oldugu için rahatım seneye esas yandım birincı sınıf...

günaydın kızlarrrr
işe gitmeden hemen gireyim dedim açtım pcyi
dün çok kötü hastaydım sıra bana geldi sadece geçmişi okuyup yatttım
kilom:91.2
spor: yok

akşama görüşürüz inşallah
2005 büyük 2010 küçüük her 5 yılda doğuruyodum 2015 pas geçti
daha 2015 geçmedi martın sonuna kadar vaktin var yakalarsın belki

Bimden Sütlaç değil de Kazandibi al bence
bende hamileyken kazandibi alırdım hep bimden ama sonlara doğru beğenmemeye başlamıştım o günler geldi bak aklıma

Günaydın kızlar
İşe başladığım dan beri hayata uyum sağlama da zorlanıyorum. Süreklibişeylerin peşine koşuyorum hayatı yakalayamıyorum. Geride kalıyorum.
Küçüğüme gelişme geriliği dediler şimdide onunla uğraşıyoruz.
Büyük salıdan beri annemde bırakın eve gelmeyi benimle telefon da bile konuşmuyor.
İş yerinde yeni amir var ve bana resmen sürgün hayatı yaşatıyor.
İki gündür yine köylerdeyim
Geçen hafta unuttum bildirimi
Bu hafta 107.7
108.4den düştüm
Spor olarak hayatı kovalıyorum
Obezite cerrahisi işini ciddiye almaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…