annem ankarada ben hep gurbet asker eşiyim doğu batı dolanıp duruyom türkiyeyi erkek kardeşimin kızına bakıyo gelemiyo aman milletide evinden edemiyom kış günü yaza inşallah yazlıkta oluyolar ora giderim artık
o yediğin hurmalar tatlı deilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yolcu asuuu gece gece caza paspasına yollucam kilonız kadar dakka durdurcam sizi yawww ben diyom yoğurt onlar diyo sütlaç kız bonus yetiş şunlara bi dal lohusa lohusa bi zahmet
yok yok ben kaçıyodum zaten....bonusu rahat bırak bu saatte kız lohusa zaten....
bencede yatın zaten :)))) sabaha tartıda görüşürüz rüyanızda künefeler kovalasın sizi:))Ben de gideyim bari sabah bol eksiler göreceğime inanıyorum sizlerden kızlar
Hayırlı geceler
kış soğuk ya ondan su içmiyoruz fazla sanırım bende içmiyorum çok çaya dayanıom hepkarnım acccc cok acıktım kuru uzum atayım ağzıma hıç oolmazsa bırkaç tane...çok dikkatlli gidiyorum su içmeyi unutuyorum
suyuda çoğaltmam lazım
kız ben 10 numarayla ördüm fena değil ama seninki sanki daha güzel.cevap yazarken dosya yükle yazıyo altta ordan yüklüyorum dafi
95 ilmek 4,5 numara yuvarlak şiş ama elini bol tutacan örerken o zman güzel oluyo
daha 2015 geçmedi martın sonuna kadar vaktin var yakalarsın belki2005 büyük 2010 küçüük her 5 yılda doğuruyodum 2015 pas geçti
bende hamileyken kazandibi alırdım hep bimden ama sonlara doğru beğenmemeye başlamıştım o günler geldi bak aklımaBimden Sütlaç değil de Kazandibi al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?