Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

kilo:83,7 (pazartesi 84,5 tu)

spor:140dakika

akşama dayımlar gelicek hamsi getircem pilav yapıcaksın dedii...

yarın akşamda eşimin arkadaşlar gelicek çoluk cocuk baya kalabalık oluruz....pratik bişeyler yapıcam artık bakalım...ama sular kesikk canım sıkıldı sabah sabah nezaman gelir bilmiyorumm...

insallah nursena,biran önce 3 hanelilerden kurtlup en azindan eski halime dönmek istiyorum...cok tatlisin,tebbessüm ile okudum yazini:) insallah yena ve asumanzeynep'de istiyor ise rabbim hepinize nasip etsin bir bebis...

Son ayimda bacaklarm baya sismisti bekleki insin artik cok daraliyorum ya ben bu kiloda olmak istemiyorum ben doyana kadar patlayana kadar yemek istiyorum

bu mesajda bir yanlışlık var sankiii :))) ben bu kiloda olmak istemiyorum dedikden sonra olay kopmuş bilinç altı girmiş devreyee sanki

geçer canım daha senin karnının içi bile yeni toparlanıyordur acele etme bol su tüket zaten katı bir diyet yapamasın ....

Zeynep suların geldi mi ? Misafir geliceği zaman çok zor yaaa..

geldi çok şükür..mutfağı banyoları hallettim çorba ve pırasam var bide hamsi gelcek başka bişey yapmıcam bugun için...ama yarın için yatmadan tatlı yaparım böreğim var zaten salata ve belki kek olabilir henüz tam karar vermedim...temizlik dip köşe yapmıştım zaten yarın bi üsten süpürürüm evi olur biter....sorduguna pişman ettim herhal...ne çok yazdım...

he benim bursalı arkadaşlara bi sorum varrr....kardeşim düğün sonrasıeşiyle beraber bursaya gitmek istiyo balayına orda gezilecek görülecek çok yer varmış...ama malum düğün öncesi ve sonrası bol borçlu bir dönem dolayısıyla fiyatıda uygun olan ve temiz güvenilir otel veya pansiyon bilginiz varmı....

bildiriminde bir sıkıntı var sanırım canm. önceki hafta 104.8 demişsin geçen haftada aynı demişsn 104.8 şimdide 107.7 mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…