- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Bol su iç canım104.9 ciktim gecn hadta 104.7 cikmistim toktum cok cay icmistim anca 104 um dedim ama yanildim.
Bacaklarimda ellerimde cok sis var iki gundur. Baya 1,5 -2 cm iceri gidiyo basinca nasil inicek bi bilsem
geldim canım daha yeni uyandım sayılır eşimde kalktı kahvaltı hazırlıycam ...Yena adaşım nerdesiniz hani bildirimler
teşekkürederimmm inşallah devam ederimde 8 li rakamlara yeniden düşerüm
inşallah düşersinn azmedersen 3 lü rakamlardan ikili rakamlara düşen okadar ççok olduki azimm artık ilk giriş yılımı hatırlamayacak kadar eskiyim alıp veriyom doğurup gene alıyom veriyom şimdi topikce gene kilo verip 3. yüü doğurmamı bekliyoolar amma ben yena ve asuyla birlikte doğurup büyütmek istiyom hem menepoza girmeden yeniliyelim fit vücudumuzu
Son ayimda bacaklarm baya sismisti bekleki insin artik cok daraliyorum ya ben bu kiloda olmak istemiyorum ben doyana kadar patlayana kadar yemek istiyorum
Zeynep suların geldi mi ? Misafir geliceği zaman çok zor yaaa..
Günaydın kızlar
İşe başladığım dan beri hayata uyum sağlama da zorlanıyorum. Süreklibişeylerin peşine koşuyorum hayatı yakalayamıyorum. Geride kalıyorum.
Küçüğüme gelişme geriliği dediler şimdide onunla uğraşıyoruz.
Büyük salıdan beri annemde bırakın eve gelmeyi benimle telefon da bile konuşmuyor.
İş yerinde yeni amir var ve bana resmen sürgün hayatı yaşatıyor.
İki gündür yine köylerdeyim
Geçen hafta unuttum bildirimi
Bu hafta 107.7
108.4den düştüm
Spor olarak hayatı kovalıyorum
Obezite cerrahisi işini ciddiye almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?