Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bi ara adımsayar yarıştırıyoduk bayaa faydası vardı bana ev içinde bile sürekli hareket içindeydim ilk adımsayarım bozuldu ikinciside düzgün saymıyor diye kullanmıyordum şimdi yine kullanmaya başlıyacam doğru saymasada bi motivasyon olur en azından

hayırlı akşamlar güzeller
ben bugün duaya gittim. duada 1 cantık ( yena duymasın ) yiyince yürümek vacip oldu. yürüyerek gitmiştim yürüyerek döndüm.
zeynepcim bursada otelde kalmadığımız için hiç bir fikrim yok. balayı değilde bursayı gezip görmek için gelseler seve seve misafir ederim.
nur cum ellerine sağlık
dereceye giren güzelleri tebrik ederim. dereceye giremesede azimle devam eden güzelleride tebrik ederim.
gerçekten yenayı bende merak ettim neden uğramadı acaba

ayyy bayılırım hurmaya: )
teşekkürler balım...
eşiminde küçük bir ihtimalde olsa umre durumu var, hayırlısı bakalım, ben birlikte gidelim istiyordum ama kısmettende öte yol gitmez bazen..
ama açıkçası eşim benden daha çok hevesli oralara, belki ona önce kısmet olabilir.

Nursena kek yapmadım ki :)
Ben zaten hep 2 paket koyarım kabartma tozunu

bir paketlik ölçüyemi 2paket koyarsın hep ablacım?
evetse acı olmuyomu?: )
ve 3 bu bir çelişkimi dermişim: ) sorularımla birlikte geldim: )
listeyi geceye bırakmayım ne olur ne olmaz diye geldim bir vakit buldumda şimdi, kaç gecedir sızıp kalıyom yorgunluktan

İyi akşamlar
Nurcum ellerine sağlık
Kilo veren arkadaşları kutlarım
Adaşım maşallah
Yenayı merak ettim
iyi akşamlar canım nilüferi bende merak ettim ve ulaşamadım da umarım iyidir merak ediyoruum ...
canım O - 2 bursada sahip olduğum şişkinlikdi mağlesef 110 altına düşünce ancak mutlu olucam çünkü o zaman yılbaşı öncesi kilolama ulaşmış oluyorum

sağol canım, allahım kavuştursun, benimkide yakında gidicek: (
kardeşim yalnız olduğu için içine sinmiyor annemin kalmak.

dayko can sen bu hareketleri mi yapıcaksın ? bana bayağı zor göründü tabi sen yaparsın ben sana güveniyorum

sporumu yaptım 45 dk leslie +15 dk karın hareketleri inşallah bu hırs gitmezde hergün yaparım

yada bu leslie yi mi yapıcaksın bende erken uyanıp yapsam yaa ne iyi olur sabahları yatmasam yaparım aslında

hiç spor yapıcakmış gibi ışık vermiyorum değil mii

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]
nhtylz[/TD]
[TD]85 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nesijjj[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ nursena
HAFTANIN SPOR 2.si ________ y.o.l.c.u
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz

slm kızlar
iş çıkışı alışveriş yaptım geldim evde hiçbirşey kalmamıştı
gelince kvmi evine yolladık yarın dr randevusu var düzceye döndü
kızla yalnız kaldım :) yatırınca geç olmazsa tekrar girerim
104.9 ciktim gecn hadta 104.7 cikmistim toktum cok cay icmistim anca 104 um dedim ama yanildim.

Bacaklarimda ellerimde cok sis var iki gundur. Baya 1,5 -2 cm iceri gidiyo basinca nasil inicek bi bilsem
cnm baya ödemin var demekki tansiyon sıkıntın var mı? gebelikte çıktı mı ya da son haftalarda? yine de kontrol amaçlı bir baktır tansiyonuna :)

Eki Görüntüle 1413463

HAFTANIN BİRİNCİSİ 74FRIDA - 2.0

HAFTANIN İKİNCİSİ @nesijjj - 1.4

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ zeze_84 - 1.0
eline sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
veremeyen arkadaşlarımıda bir an önce toparlanmaya davet ederim :)
geçen sene daha motiveydik sanki ama bu haftaki listeyi de beğendim çoğu kişi eksilerde çünkü
bize böyle listelerle gelin
inşallah hepimiz her hafta ekside oluruz :)

eline sağlık cnm sporcularımızı tebrik ederim :)

Selam
Eki Görüntüle 1413463

HAFTANIN BİRİNCİSİ 74FRIDA - 2.0

HAFTANIN İKİNCİSİ @nesijjj - 1.4

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ zeze_84 - 1.0
Selam Nur sabah serviste uyuyakaldım iş yoğunluğundan da aklıma gelmedi bildirim yapmak ne olur kusuruma bakmayın zaten kılom aynıydı gecen hafta ile regl de oldum bu arada umarım haftaya eksi görürüm:)

2 kılo verenler var bravo diyorum başka birsey demiyorum:)

Darısı basımıza artık

Ben daha önce de dediğim gibi aksam yemeğini kesmeye çalışıyorum yapabilirsem iyi olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…