Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 1413463

HAFTANIN BİRİNCİSİ 74FRIDA - 2.0

HAFTANIN İKİNCİSİ N nesijjj - 1.4

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ zeze_84 - 1.0

nur tablo için tekkürler ellerine sağlık :)

yavrucum bendeki - 2 şişkinlik gibi bişeydi 2 ileri bir geri durumu olunca böyle oluyor. yılbaşı öncesi 108 li rakam bile görmüştüüm sonrasında ibre hep yukarı tırmandı şimdi aldıklarımı vermeye çalışıyoruum

akşam yemeğini kesen bile kii zor. eve gidince evdekilere akşam sofrası hazırlıyorsan dahada zorlanırsın. atıştırma yap ne bileyim seni ne kesiyorsa mesela bir kase yoğurt mu yada bir avuç kuruyemiş mii o tarz olabilir ...

yada evdekiler sen eve gidene kadar akşam yemeğini yemiş olsa ne iyi olur dimii :)

Bu hafta iki listede varım çok mutluyum burası bana motivasyon sağlıyor sağ olun arkadaşlar emeği gecen herkese teşekkürler inşallah böyle devam edebilirim bugünkü menüm de şöyleydi sabah kalkınca 3 kuru kayısı iki bardk su kahvaltıda altı kasık musli,bir bardak sut arada bir kupa nescafe öğle on kasık pilav bir bardak ayran akşam bir kepçe mercimek çorbası iki kaşık Arnavut ciğeri iki kaşık patates kızartması iki kaşık bulgur pilavı bir bardak ayran ve mevsim salatası

Eki Görüntüle 1413463

HAFTANIN BİRİNCİSİ 74FRIDA - 2.0

HAFTANIN İKİNCİSİ N nesijjj - 1.4

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ zeze_84 - 1.0

Sevgili Nur ve sevgili Meyra elleriniz kollarınız dert görmesin, bedeninize sağlık kilolarınıza eskiklik gelsin
bu hafta 2. oldum ama haftaya 1. lik bende kimseye kaptırmam, hem kiloda hem sporda 1. ben olucam inşAllah
Leslie ye başladım dün haftaya cumaya kadar aksatmamaya çalışcam bakalım ne olacak?

bende menümü yazayım sabah 1 yağda yumurta 1 kupa çay 1 dlm ekmek 8 zeytin
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği 1 dlm ekmeğim yoğurt
2 saat tempolu yürüyüş yürüyüşün sonunda kuruyan dilim damağıma dayanamayıp portakal bahçelerinin yanından geçiyodum daldım ağaca:)))
arada portakal 1 grisini
akşam patates azcık koydum tavuk
kereviz salatası yoğurtlu
tere
1dlm ekmek

1 tane küçük elmalı pasta tatlı istedi canım
pazara falanda gidince çok yoruldım bugün çoookk

Hepinizi tebrik ediyorum kizlar,azminiz daimi olsun.ayrica dereceye girmeyen tum arkadaslarida tebrik ediyorum,zayiflama hususunda her gayretimiz taktiri hakediyor bence..

tebrikler kizlar,masallah sizlere...

iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz?gecmisi okudugum kadari ile yena ugramamis ve tüm arkadaslarimiz merak etmis,bende merak ettim simdi..umarim hersey yolunda bir sIkInti yoktur...

gelelim bugun ki yediklerime:

Sabah:7,8 adet zeytin,biraz ceviz,1 yumurta,1 adet Armut.

ara:kahve

ögle ve aksam:yarim kase tarhana corbasi,bir Tabak Yesil mercimek salatasi,4,5 kasik dünden kalma makarna,1 kivi.

bu arada saat onbuçukta emineyi uyutma teşebbüsünde bulundum kalktı odaya kaçtı
saat 12yi çeyrek geçe yatırdım yatağına 10 dk mızıklandı inledi sonra uyudu çok şükür
büyüdü artık ağırlaştı kolda sallanmıyor ağrıyor hemen kolum bide zapt etmesi zor oluyor
az önce yine mızıklandı emziğini verdim inşallah kalkmaz artık :)

bitanede bizde var ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…