Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümü yazmamışım

sabah : 1 dilim ekmek, 1 kaşık soslu sucuk, 2 kaşık kızarmış soğan, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 çatal ucu kaymak, 1 dilim ananas

ara : 1 fincan kahve

öğle : 1 cantık, 2 bardak çay

ara : 2 çiğ köfte, 1 bardak kefir

akşam : 1 tabak bulgur pilavı, 3 köfte, 1 kâse cacık, 1 dilim tatlı, 1 fincan kahve

çok geç oldu ama gelebildim sonunda...bugün menü paylaşmayacağım çok kaçırmadım ama çok düzensiz yedim....yarınki misafir için tatlımı yaptım artık yatabilirim....

sağol ablacım balayı hikaye zaten aslında gezmek istiyolar...

zeynepcim şimdi yeğenim geldi ona sordumda 5 evler tarafında best otel var orası uygun diye duymuştum dedi. hem metro yada yakın her yere ulaşım kolay

sağol ablacım onada bi bakalım netten arıyalım telle bilgi alalım..bikaç otel not aldılar bakalım hangisine karar vericekler...

Uyku olmadiginfdan bi face bakim dedim kizim kucagimda yenayi hepimiz merak ettik birisi faceden zaman tuneline yazmis yenaya basiniz sagolsun diye tamda icimden gecen gibi bir durum olmus demek allah kolaylik sabir versin bir kayiplari var.

Aksamda aklima geldi gecen gun dedi ya ust uste vefat haberleri aliyorum diye ins oyle bir durum yoktur diye gecirdim icimden.

Her kimse nasil bir durumdaysa allah kolaylik versin arkadasimiza...amin

Ben de 2 paket kabartma tozu atarım genelde 1 de vanilya

Al benden de o kadar hiç spor yapadım yok

Esim sağolsun hem cocukları yediriyor hem keni yıyor artık ben gelmeden bana da sofra işi falan da kalmıyor
Ama yine de hıc birsey yemeyince bir abur Cubur durumu oluyor malesef
Meyve çay kuruyemiş vs zararlı seyler varsa çıkolata gibi onlar da gidiyor bu arada
Insallah daha iyi olacak regl oldum gene eksi görmedim
Umarım haftaya haftaya haftaya diye diye 2 ay bitecek yeni yıldan
Hedefim 82 idi yıl sonuna zor bir hedef haline geliyor şimdi

2 saat tempolu yürüyüş supermiş tebrik derim

günayydın kahvaltımı yaptım

1 yağda yumurta
3 çeri domates 1 salatalık
1 kaşık tulum
1 dlm ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 çatal çilek reçelinin çileğini yedim
yeşil çay eşliğinde babamız nöbetçi kızlzrım hazırlamış kahvaltımı

sevgililer gününde selvi boylum al yazmalımın sözleriyle mutluluklar diliyorum tüm topiğimize
Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti..
Durursam bir daha kurtulamam..
Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..
Yüreğim kaydıysa günah mı?..
Çamura saplansam yardıma gelir misin?..
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni..

Harikaymışbenim de esim daha uyuyor cocuklar kahvaltı etti ben de cayı koydum
Güzel bir kahvaltı hazırlayayım
Şiir de güzelmiş tsk bizimle de paylaştığın için

bütün gece yatamadım çok üzgünüm.mağlesef benimde hislerim mi desem ne desem bilemiyorum dün hem çok merak ettim hemde sizi meraklandırdım. kötü bişey olduğu içime doğmuştu sakii ama yinede bu kadarını beklemiyordum, dün gece haberim oldu fakat yazamadım...

YENA mız ağbisini kaybetmiş. Allahtan rahmet ailesinede dayanma gücü sabırlar dilerim vefat eden ağbimizin mekanı cenet olsun....

Cok uzuldum ya aileden kayip cok zor allahim kolaylik versin dayanma gucu sabir versin ins.
Diycek bisey yok fazla

Amin.
Allah rahmet eylesin inşaallah, çok üzüldüm şimdi bende senden duyunca: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…