hayırlı akşamlar güzeller
ben bugün duaya gittim. duada 1 cantık ( yena duymasın ) yiyince yürümek vacip oldu. yürüyerek gitmiştim yürüyerek döndüm.
zeynepcim bursada otelde kalmadığımız için hiç bir fikrim yok. balayı değilde bursayı gezip görmek için gelseler seve seve misafir ederim.
nur cum ellerine sağlık
dereceye giren güzelleri tebrik ederim. dereceye giremesede azimle devam eden güzelleride tebrik ederim.
gerçekten yenayı bende merak ettim neden uğramadı acaba
zeynepcim şimdi yeğenim geldi ona sordumda 5 evler tarafında best otel var orası uygun diye duymuştum dedi. hem metro yada yakın her yere ulaşım kolay
Ben de 2 paket kabartma tozu atarım genelde 1 de vanilyaayyy bayılırım hurmaya: )
teşekkürler balım...
eşiminde küçük bir ihtimalde olsa umre durumu var, hayırlısı bakalım, ben birlikte gidelim istiyordum ama kısmettende öte yol gitmez bazen..
ama açıkçası eşim benden daha çok hevesli oralara, belki ona önce kısmet olabilir.
bir paketlik ölçüyemi 2paket koyarsın hep ablacım?
evetse acı olmuyomu?: )
ve 3 bu bir çelişkimi dermişim: ) sorularımla birlikte geldim: )
listeyi geceye bırakmayım ne olur ne olmaz diye geldim bir vakit buldumda şimdi, kaç gecedir sızıp kalıyom yorgunluktan
Al benden de o kadar hiç spor yapadım yokdayko can sen bu hareketleri mi yapıcaksın ? bana bayağı zor göründü tabi sen yaparsın ben sana güveniyorum
yada bu leslie yi mi yapıcaksın bende erken uyanıp yapsam yaa ne iyi olur sabahları yatmasam yaparım aslında
hiç spor yapıcakmış gibi ışık vermiyorum değil mii
Esim sağolsun hem cocukları yediriyor hem keni yıyor artık ben gelmeden bana da sofra işi falan da kalmıyornur tablo için tekkürler ellerine sağlık :)
yavrucum bendeki - 2 şişkinlik gibi bişeydi 2 ileri bir geri durumu olunca böyle oluyor. yılbaşı öncesi 108 li rakam bile görmüştüüm sonrasında ibre hep yukarı tırmandı şimdi aldıklarımı vermeye çalışıyoruum
akşam yemeğini kesen bile kii zor. eve gidince evdekilere akşam sofrası hazırlıyorsan dahada zorlanırsın. atıştırma yap ne bileyim seni ne kesiyorsa mesela bir kase yoğurt mu yada bir avuç kuruyemiş mii o tarz olabilir ...
yada evdekiler sen eve gidene kadar akşam yemeğini yemiş olsa ne iyi olur dimii :)
2 saat tempolu yürüyüş supermiş tebrik derimbende menümü yazayım sabah 1 yağda yumurta 1 kupa çay 1 dlm ekmek 8 zeytin
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği 1 dlm ekmeğim yoğurt
2 saat tempolu yürüyüş yürüyüşün sonunda kuruyan dilim damağıma dayanamayıp portakal bahçelerinin yanından geçiyodum daldım ağaca:)))
arada portakal 1 grisini
akşam patates azcık koydum tavuk
kereviz salatası yoğurtlu
tere
1dlm ekmek
1 tane küçük elmalı pasta tatlı istedi canım
pazara falanda gidince çok yoruldım bugün çoookk
küçük kızımız okula buraktım 1 de büyük 3 te çıkıyo onu alana kadar sokaklarda tempolu yürüdüm valla2 saat tempolu yürüyüş supermiş tebrik derim
Günaydın hasibecim bebiş uyandı mıgünaydın kızlarrr
hepimize mutlu hafta sonu geçirmeyi diliyorum
Günaydın nursena her gün yürüsek pıtır pıtır gider de kılolar ama olmuyorküçük kızımız okula buraktım 1 de büyük 3 te çıkıyo onu alana kadar sokaklarda tempolu yürüdüm valla
evet ya ben hareketsizlikten alıyorum kiloyu spor yaptığım an vücudum hemen toparlanıyo ahh üşenmesekGünaydın nursena her gün yürüsek pıtır pıtır gider de kılolar ama olmuyor
Harikaymışbenim de esim daha uyuyor cocuklar kahvaltı etti ben de cayı koydumgünayydın kahvaltımı yaptım
1 yağda yumurta
3 çeri domates 1 salatalık
1 kaşık tulum
1 dlm ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 çatal çilek reçelinin çileğini yedim
yeşil çay eşliğinde babamız nöbetçi kızlzrım hazırlamış kahvaltımı
sevgililer gününde selvi boylum al yazmalımın sözleriyle mutluluklar diliyorum tüm topiğimize
Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti..
Durursam bir daha kurtulamam..
Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..
Yüreğim kaydıysa günah mı?..
Çamura saplansam yardıma gelir misin?..
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni..
bütün gece yatamadım çok üzgünüm.mağlesef benimde hislerim mi desem ne desem bilemiyorum dün hem çok merak ettim hemde sizi meraklandırdım. kötü bişey olduğu içime doğmuştu sakii ama yinede bu kadarını beklemiyordum, dün gece haberim oldu fakat yazamadım...
YENA mız ağbisini kaybetmiş. Allahtan rahmet ailesinede dayanma gücü sabırlar dilerim vefat eden ağbimizin mekanı cenet olsun....
bütün gece yatamadım çok üzgünüm.mağlesef benimde hislerim mi desem ne desem bilemiyorum dün hem çok merak ettim hemde sizi meraklandırdım. kötü bişey olduğu içime doğmuştu sakii ama yinede bu kadarını beklemiyordum, dün gece haberim oldu fakat yazamadım...
YENA mız ağbisini kaybetmiş. Allahtan rahmet ailesinede dayanma gücü sabırlar dilerim vefat eden ağbimizin mekanı cenet olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?