Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok üzüldümm,henüz daha yeni tanismis olsakta sizlerle dün aksam ögrendigimde bende cok merak etmistim yena'yi,böyle bir sebep olabilecegi aklimdan bile gecmemisti...
Ölüm acisini en derinden yasamis biri olarak bu acinin tesellisi olmadigini cok iyi biliyorum,kelimelerin kifayesiz kaldigi nokta... Ates düstügü yeri yakiyor gercekten,Rabbim rahmeti ile muamele eylesin insallah..geride kalan anne ,baba,es,evlat,kardes ve tüm sevdiklerinine sabir ve dayanma gücü versin...Yena'cim basin sagolsun,Rabbim sabir versin,ahirette firdevs cennetinde beraber eylesin...

selamun aleyküm güzeller
yenanın haberini duyunca acısını içimde hissettim. Rabbim kendi sabrından versin. bende taziyede bulunan kişiye mesaj atıp ne olduğunu sordum cevap bekliyordum.
kızlar benimde babam rahatsız. sabah annemi aradım. bugün daha hasta dedi. kısmetse yarın köye gidicem 1 hafta kalırım belki.

Günaydın hasibecim bebiş uyandı mı
uyandı, hatta şimdi öğle uykusuna yatırdım :)

Allah rahmet etlesin, yakınlarına sabır versin inşallah..

daficim geçmiş olsun

yena ablacığım başın sağılsun Allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inşaallah

daficim Allah tez zamanda şifasını versin inşaallah

kızlar özgecana da çok üzüldüm bi insan bunları yapamaz bunlar nedir acaba ? Allah hepimizi böylelerinden korusun
Allah rahmet eylesin
yazmadan duramadım
bende çok şey söylemek istiyorum ama soylemicem ağzımdan çok kotu sözler çıkabilir üç kız evladı olan bir anne olarak Allah yavrularımın yavrularımızın yanından geçmeyi nasip etmesin böyle insanları öyle canileri uzak etsin yavrularımızdan Allah annesine sabır versin mekanı cennet olsun kızımızın

hayırlı akşamlar kızlar
benim misafirim vardı . uğrayamadım. ne kadar meşgul olsamda bir yanım hep hüzünlüydü biz bu kadar etkilenmişsek yena kimbilir ne halde Rabbim kendi sabrından versin. köye gitmesem hatim organize eder cuz paylaşırdık. yinede böyle birşey ayarlayabilirseniz asucum bana mesaj at kaç cuz verirseniz okurum. cumaya gelemezsem izinli yazın beni

Daficim babana da şifalar dilerim

dafi ablacım rabbim şifa versin inş...

daficim geçmiş olsun

daficim Allah tez zamanda şifasını versin inşaallah
çok teşekür ederim. hepinizden Allah razı olsun

Daficim aynı şeyi düşündüm ben de
Okuyabilecek olanlar bana mesaj atarsa ben organize etmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…