bütün gece yatamadım çok üzgünüm.mağlesef benimde hislerim mi desem ne desem bilemiyorum dün hem çok merak ettim hemde sizi meraklandırdım. kötü bişey olduğu içime doğmuştu sakii ama yinede bu kadarını beklemiyordum, dün gece haberim oldu fakat yazamadım...
YENA mız ağbisini kaybetmiş. Allahtan rahmet ailesinede dayanma gücü sabırlar dilerim vefat eden ağbimizin mekanı cenet olsun....
uyandı, hatta şimdi öğle uykusuna yatırdım :)Günaydın hasibecim bebiş uyandı mı
Allah rahmet etlesin, yakınlarına sabır versin inşallah..bütün gece yatamadım çok üzgünüm.mağlesef benimde hislerim mi desem ne desem bilemiyorum dün hem çok merak ettim hemde sizi meraklandırdım. kötü bişey olduğu içime doğmuştu sakii ama yinede bu kadarını beklemiyordum, dün gece haberim oldu fakat yazamadım...
YENA mız ağbisini kaybetmiş. Allahtan rahmet ailesinede dayanma gücü sabırlar dilerim vefat eden ağbimizin mekanı cenet olsun....
daficim geçmiş olsunselamun aleyküm güzeller
yenanın haberini duyunca acısını içimde hissettim. Rabbim kendi sabrından versin. bende taziyede bulunan kişiye mesaj atıp ne olduğunu sordum cevap bekliyordum.
kızlar benimde babam rahatsız. sabah annemi aradım. bugün daha hasta dedi. kısmetse yarın köye gidicem 1 hafta kalırım belki.
yena ablacığım başın sağılsun Allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inşaallahbütün gece yatamadım çok üzgünüm.mağlesef benimde hislerim mi desem ne desem bilemiyorum dün hem çok merak ettim hemde sizi meraklandırdım. kötü bişey olduğu içime doğmuştu sakii ama yinede bu kadarını beklemiyordum, dün gece haberim oldu fakat yazamadım...
daficim Allah tez zamanda şifasını versin inşaallahselamun aleyküm güzeller
yenanın haberini duyunca acısını içimde hissettim. Rabbim kendi sabrından versin. bende taziyede bulunan kişiye mesaj atıp ne olduğunu sordum cevap bekliyordum.
kızlar benimde babam rahatsız. sabah annemi aradım. bugün daha hasta dedi. kısmetse yarın köye gidicem 1 hafta kalırım belki.
bende çok şey söylemek istiyorum ama soylemicem ağzımdan çok kotu sözler çıkabilir üç kız evladı olan bir anne olarak Allah yavrularımın yavrularımızın yanından geçmeyi nasip etmesin böyle insanları öyle canileri uzak etsin yavrularımızdan Allah annesine sabır versin mekanı cennet olsun kızımızınkızlar özgecana da çok üzüldüm bi insan bunları yapamaz bunlar nedir acaba ? Allah hepimizi böylelerinden korusun
Allah rahmet eylesin
yazmadan duramadım
HoşgeldinSelammmm:) bende size katılmaya geldim şuan kilim 97.5
Daficim babana da şifalar dilerim
dafi ablacım rabbim şifa versin inş...
daficim geçmiş olsun
çok teşekür ederim. hepinizden Allah razı olsundaficim Allah tez zamanda şifasını versin inşaallah
Daficim aynı şeyi düşündüm ben dehayırlı akşamlar kızlar
benim misafirim vardı . uğrayamadım. ne kadar meşgul olsamda bir yanım hep hüzünlüydü biz bu kadar etkilenmişsek yena kimbilir ne halde Rabbim kendi sabrından versin. köye gitmesem hatim organize eder cuz paylaşırdık. yinede böyle birşey ayarlayabilirseniz asucum bana mesaj at kaç cuz verirseniz okurum. cumaya gelemezsem izinli yazın beni
çok teşekür ederim. hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?