günaydın güzeller kadir gecemiz hepimize hayırlı olsun ALLAH cümlemizin dualarını ibadetlerini kabul etsin nasılsınız opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım amann dikkat edin ilaç alıyormusunuz?Canlar ya 2 gündür can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim, doymak bilmiyorum nerdeyse, sürekli tansiyonum yüksek, allah sonumu hayır etsin inşallah.
Günaydın yagmurgozlum,
Tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutlar, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara kavuşmamız dileğiyle en güzel günlerin bizlerin olması dileğiyle opuyorumnanaktan
BEYZUS sen takılma ona estetik ve makyaj güzelidir o..:1rolleyes:
Sen ondan daha güzelsin,hıhhh..:))
İyi geceler..
günaydın güzeller kadir gecemiz hepimize hayırlı olsun ALLAH cümlemizin dualarını ibadetlerini kabul etsin nasılsınız opuyorumnanaktan
Günaydın yagmurgozlum,
Tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutlar, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara kavuşmamız dileğiyle en güzel günlerin bizlerin olması dileğiyle opuyorumnanaktan
Canlar ya 2 gündür can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim, doymak bilmiyorum nerdeyse, sürekli tansiyonum yüksek, allah sonumu hayır etsin inşallah.
geçmiş olsun canım amann dikkat edin ilaç alıyormusunuz?
Canım benim moralim bozulduğu zaman, sinirsel aslında, ilaç almıyorum, kendimi teselli etmeye çalışıyorum.İlaç kullanma gibi bir lüksüm yok, sevmiyorum.:çok üzgünüm:
Hah dimi ama ....Sağol canım.....
Seninde kutlu olsun canım.Allah tüm dualarını kabul etsin....
Kadir gecen kutlu olsun canım.Allah tüm dualarını kabul etsin....
Canım yemek ye bunun ilerde çaresi bulunur da.Tansiyon işi ciddi.....Biraz sıkıntılısın bu nedenle tansiyon fırladı galiba....Hemen düşürmenin çaresini bul canım.Ben çok korkarım yüksek tansiyondan...Önceden tansiyon sorunun olupta ilaç kullanıyorsan Dr na söyle ilave bir şey veriyorlar veya ilacı değiştiriyorlar.Kısaca ihmal etme kendini lütfen...
Offff Citol bende bozdum bu günlerde kendimi biraz.Regl durumları berbat ediyor insanı.Tatlı diye geberiyorum.......Ha yedim ha yiyeceğim....Sınırdayım.....klava: klava:
Çok güzel Nursenacığım.Devam anam devam.Bırakma ucunu.....
Maaşallah....Maaşallah Allah bozmasın.Ne demişler adam olacak çocuk anaokulunda belli olur.Anladın sen onu.....
[QUOTE
=balbocegimmm;9106201]kızlarrrr 108 kg bende sızın aranıza katılabılırmıyım yoksa 100 kg uzerındekıleryanı bızım ıcın ayrı bır form varmı ????????***
Canım günaydın, Kadir Gecen kutlu olsun.Benim sülalemde komple tansiyon,şeker v.s gibi şeyler mevcut.Bundan 4 ay önce eşim beni sık sık acile kaldırırdı.17-11, 16-10, 18-10 bu seviyelerde gezinir durur.Doktorum ilaca başlamam gerektiğini, bundan sonra kullanmama gibi bir lüksümün olmadığını, genetik olarak mevcut bir rahatsızlık olduğunu söyledi.
Ama şu bir gerçek ki Akupunktura gittiğim dönemlerde benim tansiyonum sürekli 11-7, 11-8 filan gibi seyrediyordu.Hiç problemim yoktu.
Bu aralar sinir, stres, sıkıntı beni mahfediyor.Sinirlerim bozuk.
ınşallah yine atlatırım atlatmaya ama, allahım kötü olaylardan esirgesin diyorum, her şeyin bilincindeyim ama nedense kafamdan bazı şeyleri resetliyemiyorum.:çok üzgünüm:
Haaa bu arada avatarın pek şeker olmuş.
Hoş geldin canım....Burası iyidir....Gel sen beraber hallederiz Allahın izniyle....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Diyet ana sayfada kilo çizelgesi nasıl yapılır ayrıntılı anlatılıyor.Bir bak istersen.Yalnız kilonda küsuratları yazarken virgül değil nokta kullan....85.500 gibi;birde kilo çizelgeni oluşturduktan sonra URL yi kopyalarken en sonunda yazan ing yazısını kopyalama;o dışarda kalsın.
Yine de bazı konularda takılırsan buradayız canım......
Yalnız sen pek az uğruyorsun buralara;benmi görmüyorum yoksa.Sık sık gel bak sonra ayrılamayacaksın.Biz öyle olduk.
fisunn'cuğum merhaba; bende kadir gecenin cümlemize hayırlar getirmesin diliyorumArkadaslar Mübarek Kadir Geceniz mübarek olsun...Hayırlı Kandiller
şu cetveli nerden yapılacak bulamıyorum .Hangi başlık altında ne yazıyor yardımcı olurmusunuz nasıl yapacagım?
Hayırlı sabahlarr ve hayırlı geceler şimdiden opuyorumnanaktan
nursena söyliyim yaptıklarımı aslında bişey yapmadım pek hep ağır yemekli iftarlara gittik hafif olsun dediler
Yeşil mercimekli erişteli çorba yaptım arkasından mantarlı tavuk sote fırında papates püresi ve arpa şehriye pilavı verdim
Rokalı bi salata vardı ortada bide sucuklu paçanga böreği yapmıştım 40 dk önceden falan kızarrtım soğumadı da herkes böreği çok beğendi. Bide kayınvaldemler lahmacun getirmişti onuda ortaya koyduk.
Ben saltaları çok severim patlıcan biber közleyip yapıcaktım ama yenmez diye yapmadım.
Öyle işte :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?