Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller kadir gecemiz hepimize hayırlı olsun ALLAH cümlemizin dualarını ibadetlerini kabul etsin nasılsınız opuyorumnanaktan

günaydın güzeller kadir gecemiz hepimize hayırlı olsun ALLAH cümlemizin dualarını ibadetlerini kabul etsin nasılsınız opuyorumnanaktan

Günaydın yagmurgozlum,
Tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutlar, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara kavuşmamız dileğiyle en güzel günlerin bizlerin olması dileğiyle opuyorumnanaktan

Canlar ya 2 gündür can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim, doymak bilmiyorum nerdeyse, sürekli tansiyonum yüksek, allah sonumu hayır etsin inşallah.

akşam iftara davetliydim tahmin edersiniz yine ipin ucu kaçtı tabiki :kedi:hiç yazmıyım oklavayı hakettim çünki akannehirben sahuru yazayım o daha masumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayatlamış pidem vardı ondan tost yaptım
2 parça tost
1 dilim dil peyniri
1 domates
1 kaşık vişne reçeli(akşam yediğim tatlı az gelmiş gibi):kedi:
şekersiz çay
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Canlar ya 2 gündür can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim, doymak bilmiyorum nerdeyse, sürekli tansiyonum yüksek, allah sonumu hayır etsin inşallah.
geçmiş olsun canım amann dikkat edin ilaç alıyormusunuz?
Günaydın yagmurgozlum,
Tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutlar, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara kavuşmamız dileğiyle en güzel günlerin bizlerin olması dileğiyle opuyorumnanaktan

AMİNNNNNNN

BEYZUS sen takılma ona estetik ve makyaj güzelidir o..:1rolleyes:
Sen ondan daha güzelsin,hıhhh..:))

İyi geceler..

Hah dimi ama ....Sağol canım.....

Seninde kutlu olsun canım.Allah tüm dualarını kabul etsin....

Günaydın yagmurgozlum,

Kadir gecen kutlu olsun canım.Allah tüm dualarını kabul etsin....

Canım yemek ye bunun ilerde çaresi bulunur da.Tansiyon işi ciddi.....Biraz sıkıntılısın bu nedenle tansiyon fırladı galiba....Hemen düşürmenin çaresini bul canım.Ben çok korkarım yüksek tansiyondan...Önceden tansiyon sorunun olupta ilaç kullanıyorsan Dr na söyle ilave bir şey veriyorlar veya ilacı değiştiriyorlar.Kısaca ihmal etme kendini lütfen...

Canım günaydın, Kadir Gecen kutlu olsun.Benim sülalemde komple tansiyon,şeker v.s gibi şeyler mevcut.Bundan 4 ay önce eşim beni sık sık acile kaldırırdı.17-11, 16-10, 18-10 bu seviyelerde gezinir durur.Doktorum ilaca başlamam gerektiğini, bundan sonra kullanmama gibi bir lüksümün olmadığını, genetik olarak mevcut bir rahatsızlık olduğunu söyledi.
Ama şu bir gerçek ki Akupunktura gittiğim dönemlerde benim tansiyonum sürekli 11-7, 11-8 filan gibi seyrediyordu.Hiç problemim yoktu.
Bu aralar sinir, stres, sıkıntı beni mahfediyor.Sinirlerim bozuk.
ınşallah yine atlatırım atlatmaya ama, allahım kötü olaylardan esirgesin diyorum, her şeyin bilincindeyim ama nedense kafamdan bazı şeyleri resetliyemiyorum.:çok üzgünüm:
Haaa bu arada avatarın pek şeker olmuş.

Son düzenleme:
Sevgili hanımlar.........
Hepinize hayırlı bir KADİR GECESİ diliyorum....
RABBİMİZİN bin geceden hayırlıdır diye övdüğü bu geceden nasiplenebilmemizi temenni ediyorum......
Günahlarından sıyrılmış;Allah yolunda tertemiz insanlar olabilmemizi diliyorum.
Mübarek kadir gecesinde tüm inananların dualarını kabul,makbul ve daim olmasını diliyorum.
Allah nice kadir gecelerine eriştirsin.Bu gece dualarınızla dolacak olan evlariniz nurlara gark olsun inşallah.....​
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hoş geldin canım....Burası iyidir....Gel sen beraber hallederiz Allahın izniyle....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Diyet ana sayfada kilo çizelgesi nasıl yapılır ayrıntılı anlatılıyor.Bir bak istersen.Yalnız kilonda küsuratları yazarken virgül değil nokta kullan....85.500 gibi;birde kilo çizelgeni oluşturduktan sonra URL yi kopyalarken en sonunda yazan ing yazısını kopyalama;o dışarda kalsın.
Yine de bazı konularda takılırsan buradayız canım......
Yalnız sen pek az uğruyorsun buralara;benmi görmüyorum yoksa.Sık sık gel bak sonra ayrılamayacaksın.Biz öyle olduk.
[/QUOTE]

Sevgili Beyzus
sürekli giremıyorum oğlum 6.ayında diş çıkarma olayımız basladı çok huzursuz gecelerı uyumuyor gunduz huzursuz ondan dolayı kopuk kopuk gırıyorum bıde aıle buyuklerı arada gelıp kalıyor bebısı sevmeye ozamanda mutfaktan cıkamıyorum ...anlarsın yaaaişte ondan
çizelgeyıde deneyecegım bırazdan teşekkurler

O zaman ilaçlarını ihmal etmeyeceksin canım.Ben 10 yıl kadar önce tansiyon ilacına başladım.Bir gün aksatmadan alırım.Tansiyonun sonuçlarını biliyorsun tatlım.Valla ben çok korkuyorum...Biraz sakinleşmekte işine yarardı ama bu aralar maalesef sıkıntılı zamanlar geçirdin.
Tabii ki atlatacaksın......Allah iyilik sağlık huzur versin canım.....:Saruboceq::Saruboceq:
Avatar mı.....Evet bu gençlere uyup onlarla aşık atmaya kalkıyorum.Okur değiştirmiş.Bende değiştirdim.Beğendiğine sevindim.....

Hayırlı sabahlarr ve hayırlı geceler şimdiden opuyorumnanaktan

nursena söyliyim yaptıklarımı aslında bişey yapmadım pek hep ağır yemekli iftarlara gittik hafif olsun dediler

Yeşil mercimekli erişteli çorba yaptım arkasından mantarlı tavuk sote fırında papates püresi ve arpa şehriye pilavı verdim

Rokalı bi salata vardı ortada bide sucuklu paçanga böreği yapmıştım 40 dk önceden falan kızarrtım soğumadı da herkes böreği çok beğendi. Bide kayınvaldemler lahmacun getirmişti onuda ortaya koyduk.

Ben saltaları çok severim patlıcan biber közleyip yapıcaktım ama yenmez diye yapmadım.

Öyle işte :hulya:

Arkadaslar Mübarek Kadir Geceniz mübarek olsun...Hayırlı Kandiller

şu cetveli nerden yapılacak bulamıyorum .Hangi başlık altında ne yazıyor yardımcı olurmusunuz nasıl yapacagım?

Sevgili Beyzus
sürekli giremıyorum oğlum 6.ayında diş çıkarma olayımız basladı çok huzursuz gecelerı uyumuyor gunduz huzursuz ondan dolayı kopuk kopuk gırıyorum bıde aıle buyuklerı arada gelıp kalıyor bebısı sevmeye ozamanda mutfaktan cıkamıyorum ...anlarsın yaaaişte ondan
çizelgeyıde deneyecegım bırazdan teşekkurler[/QUOTE]

Allah kolaylığını verir canım.
Fırsatın oldukça gel.Bebiş şimdi azıcık nazlanır diş çıkarırken...

Arkadaslar Mübarek Kadir Geceniz mübarek olsun...Hayırlı Kandiller
şu cetveli nerden yapılacak bulamıyorum .Hangi başlık altında ne yazıyor yardımcı olurmusunuz nasıl yapacagım?
fisunn'cuğum merhaba; bende kadir gecenin cümlemize hayırlar getirmesin diliyorum
Kilo çizelgesi için;
Diyet grupları bölümüne gir
3.konu başlığı kilo çizelgesi nasıl yapılır.Orayı aç.
Püsküüt diye bir arkadaşımız kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını anlatmış,
1.satırdahttp://www.tickerfactory.com diye konu başlığı var.Orayı tıkla
Karşına welcome to tickerfactory.com diye bir yer gelecek.
Buradan çizelgeni seç,next'e tıkla.
2.sayfada kilo çizelgenin üzerinde bulunan ressimlerden birirni seç, next'e tıkla
karşına configure your weight tracker ticker diye bir bölüm gelecek
setup yazan yerden pin kodunu gir
track bölümünden Weight'i işaretle
daha sonra Püsküüt'ün yazdığı bölümde açık açık açıklaması var canım opuyorumnanaktan

allah tan hafif miş heeee biz bunları 1 haftada yiyoz kız rejimdeyiz ya ellerine sağlık şeker bende şehriye pilavı düşündüm yanına patlıcanlı köfte ile olurmu kii

neyse kızlar ölüyom kızı okula götür banka falan spora gerek kalmıyo uzun süredir köyde görev yapınca bu tempo bana ağır ve iyi gelecek inşallah acayip hızlı yürüyom terliyom inşallah zayıflarım dahada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…