yok meyracim evde ki yuruyusumu saymiyorum.Belki evde yuruyodur canım.
Bende 84 martliyim 8 i balik burcuBen martta 30olcam canım, 85liyim.
Sen kaçlısın bonuscum??
bu aralar bende cikcik lenmıyor degıım çok ıstıyorum ama şu kılolar olmsasağol canım....
sağol canım..
sağol canım...ee şeyy kem küm falan filan...zor bi soru oldu yaa...istiyorum aslında ama birazda korkuyorum...zaman konusunda kararsızdım (sanki benim elimdeymiş gibi) artık 6 ay kafam rahat...
Allah iyiliğini versin kız ne güldüm...
tavsiye etmiyonmu yani...ay ne yapayım ya yas gidiyo ve gittikçe daha iyi olmayacam hala biraz sabrım ve takatim varken olsun istiyom işte...özledim kız minik minik yumuş yumuş bi bebişi kokusunu...
sağol ablacım...
ayy bı an ben yazdım sandım nekadar azımlıydık bı zamanlar spor ypmadan yatmaz 6dan sonra lokma kaymazdım azımaslm kızlar :)
şu an hertarafım ağrıyo, leslie teyzem ile 45 dk yürüdüm duşumu aldım uyumaya hazırlanıyorum:) yarın bakalım kaç çıkıcam :)
bu gün sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
ara öğün elma/soda
öğlen çorba, nohut
ara öğün portakal, elma
akşam aç karna yeşil çay, üstüne çorba, salata, beyaz et yedim
leslie ile yürüyüp üstüne soda şimdide zencefil, zerdeçal çayı içerek uyumayı planlıyorum :)
canım regl zamannınsa ondandır şişlik yapar korkmaKilo bildirimi 90ya ben gecen hafta 2 kilo vermemismiydim yoksa o verdigim baska birseymiydi nasil olurda 2 kilo birden alirim bu kilolari vermek zorda almak niye bu kafar kolay niyyyyyyyeeeeeeeeeeee
hiç bosa degil devam et bak haftaya nasıl gidiyor o sıslık bazma moralınıSporu yazmayi yine unuttum gerci bu hafta bosa yapmisim 250 dk sporu
evet cnm hemşireyim ben sakaryada oturuyorum burada çalışıyorum :)Canim sen hastanedemi calisiyorsun bide sorun olmazsa hangi hastane sundan soruyorum yanlis anlama biz bebisi gata ya goturuyoruz dun ordada denetleme vardi da acaba dedim sende mi ordasin
Tamam canim kolay gelsin demekki denetleme heryerde varslm kızlar
dünden sabaha çok konuşmuşsunuz geçmiş yapamıyorum yoksa işe geç kalcam
çıkıştata düzceye gitcem pazar günü görüşürüz inşallah
kilo bildirimi
kilo:90.0 (ilk hedefime ulaşmış bulunmaktayım yuppi)
spor:yok
şimdiden elinize sağlık
evet cnm hemşireyim ben sakaryada oturuyorum burada çalışıyorum :)
Hayirli cumalar..
Sehir disindan yatili misafirimiz var abimde kaldik sabah erkenden kalk cocuklar okula biz ise..cok uykusuzum..Nur kusura bakma lutfen tartilamadim evde olmadigim icin. hic sevmedigim bir durumu ben yapiyorum su an..
-4 kilomu o yavGünaydin,hayirli cumalar arkadaslar..
Kilo bildirimi:110.2
spor:henüz yok malesef..
Nur'cum gecen hafta Internet probleminden dolayi bildirim yapamamistim hatirlarsan,her ne kadar diyet adina düzensiz bir hafta olsa da 1 kilo vermistim..diger arkadaslara haksizlik olmasin diye aciklama geregi hissettim..:)hasili gecen hafta olmasi gereken bildirim:114.1 di,bu hafta ise 110.2..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?