En son biri daykoya yasini sorduyduda o an ben vardim olan olmustu te allahim bende az degilim kadinin sirrini acik etmistim
yok deme kız öyle...benimde simitlerim ve bol göbek basen ne ararsan var ve gitmiyolar bir türlü...hiç tavsiye etmem yanii...napim bonuscum.keske basenim bacaklarim olsaydida gobek gogus sirt yaglarim olmasaydi diyorum.
Allah hayirlisini en dogru zamani nasip etsin hakkinizda hem senin hem ailen icin.
kız gene nerden geldin daykonun yaşına ...
çoluk cocuk yokmu nasıl çıkıyosun hergün...
Ikinizde birbirinize sordunuz bisey demediniz yav kac yasindasiniz
Yolcu, ogulcuklarim, nur, meyra ve ben 30 yasindayiz diye biliyorum ins yanlis bilmiyorumdur yoksa meyra ufakmiydi
Ben martta 30olcam canım, 85liyim.
Sen kaçlısın bonuscum??
Ikinizde birbirinize sordunuz bisey demediniz yav kac yasindasiniz
Yolcu, ogulcuklarim, nur, meyra ve ben 30 yasindayiz diye biliyorum ins yanlis bilmiyorumdur yoksa meyra ufakmiydi
Belki evde yuruyodur canım.
Neyy martmi.85 martliyim meyracim. Herkese soruyonda ben senin burcunu bilmiyorum sanirim ogrenmek uzereyim
Martin kacindan icindenmi
Elif arkadas sordu ya kiz nasil okuyon oyle.hangi ikimiz...banada mı yaşım soruldu kim sordu nezaman sordu neden sordu...
evet son üç senedir 30 yaşımdayım...
yok ya daha önceki yazılarda demişti dışarda yürüdüğüyle ilgili bişeyler oyuzden sordum...
Neyy martmi.85 martliyim meyracim. Herkese soruyonda ben senin burcunu bilmiyorum sanirim ogrenmek uzereyim
Martin kacindan icindenmi
hangi ikimiz...banada mı yaşım soruldu kim sordu nezaman sordu neden sordu...
evet son üç senedir 30 yaşımdayım...
yok ya daha önceki yazılarda demişti dışarda yürüdüğüyle ilgili bişeyler oyuzden sordum...
Elif arkadas sordu ya kiz nasil okuyon oyle.Bende 2 senedir 29 dum dogum yapinca direk 30 ve ustleri oldum
küçüküm zaten 33 gün kadarcıkk...Canım sen martın kaçı?
Ben20si, saat farkıyla koçum ben, yoksa balık olcakmışım: )))))
Kız ben seni benden küçük sanıyodum.
ay bende tam tersi patlıyom nefes almakta zorlanıyom resmen...bide o ilacı içtim midem bulanıyo gelemedi hala kendine...Cok acim yav erkende yemedim azda yemedim ama yinede acim
16 si martinCanım sen martın kaçı?
Ben20si, saat farkıyla koçum ben, yoksa balık olcakmışım: )))))
Ilacin ne bazi ilaclarin cok yan etkisi oluyo giyamam sana zaten kucuksun 30 kusur gunay bende tam tersi patlıyom nefes almakta zorlanıyom resmen...bide o ilacı içtim midem bulanıyo gelemedi hala kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?