Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

16 si martin balik burcunun dibiyim hemde.

balık burcunun dibi ortasıdır, sen biraz koça yakınsın, koçtan hafif etkilenmişsindir mutlaka: ))))

Ilacin ne bazi ilaclarin cok yan etkisi oluyo giyamam sana zaten kucuksun 30 kusur gun

Kendime salep ismarladm icip uyuyacagim ins bebik uyurken uyuyacagima cene yapiyorum

bazen çene uykudan iyi geliyor...
kime ısmarladın eşinemi yoksa?
benimki uyuyo: ))))

Ilacin ne bazi ilaclarin cok yan etkisi oluyo giyamam sana zaten kucuksun 30 kusur gun

hee küçüküm ben taammıı...zaten bütün suç vitamin eksikliğindeymiş unutkanlık halsizlik yorugunluk üşüme vs vs bende ihtiyarladım deyip duruyom haksızlık etmişim kendugüme..

biri devit-3 öteki ikisinin adını hatırlamıyom biri b12 iğne öbürüde sinirsistemiyle ilgili bişey...kutunun üstünde antidepresan yazıyo...doktor baktı bunda biraz çatlaklıkta mevcut dayayayım ilacı bi sinirleri gevşesin dedi herhal...

İyi geceler gençler
Uzun süreden beri ilk kez aç yatacağım
Gündüz 15.30 gibi masaya oturduk yedik bolca salata türü yedim ama doyurucuydu
Şimdi de vicdan yaptım yemedim en azından artı çıkmam yarın inşallah
Ayda 2 kilo hedefledim Allah sağlıkla vermeyi nasip eder inşallah

inş ablacım.

iyi geceler, hoşgeldin bu arada ablacım: )
direk kiloya odaklanmışım: )

Hoşbuldum Zeynepcim
Ilaçlarını ihmal etmeden kullan mutlaka canım
Ben de bu sıralar gidip bir kan vereyim istiyorum ama.

öyle yapıcam ablacım...senden git yaptır tahlillerini ihmale gelmiyo...

Asuman aplaa

Iyiki geldin bu zeyneple meyraya dedimki kendime salep ismarladim bi anlamadilar he

Baya gittim mutfakta sut isittim hazir salep yaptim kendime

Meyra kiloya odaklanmis zeynep zati ilac kullaniyo.

Zeynep bir baci tavsiyesi once diger ilaclarini kullan o antiyi alma hemen birde kilo yaparsa uzulursun c

abboowww kilomu yapıyomuşş o ilaçlarr...

ama ama bir ay kullanıp kontrole gitmem lazım duruma göre ya ilaç değişicek yada artırıcak falan bişeyler anlattı işte...napsamki şimdii....

slm kızlar :)
şu an hertarafım ağrıyo, leslie teyzem ile 45 dk yürüdüm duşumu aldım uyumaya hazırlanıyorum:) yarın bakalım kaç çıkıcam :)
bu gün sabah aç karna 1 bardak yeşil çay
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
ara öğün elma/soda
öğlen çorba, nohut
ara öğün portakal, elma
akşam aç karna yeşil çay, üstüne çorba, salata, beyaz et yedim
leslie ile yürüyüp üstüne soda şimdide zencefil, zerdeçal çayı içerek uyumayı planlıyorum :)

Asuman aplaa

Iyiki geldin bu zeyneple meyraya dedimki kendime salep ismarladim bi anlamadilar he

Baya gittim mutfakta sut isittim hazir salep yaptim kendime

Meyra kiloya odaklanmis zeynep zati ilac kullaniyo.

ısmarlama başkasına olur kıs: )

Zeynep bir baci tavsiyesi once diger ilaclarini kullan o antiyi alma hemen birde kilo yaparsa uzulursun c

gerekirse içecek başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…